njegov video klip

• Začetnik teme hanibaI77
  • Datum pokretanja
Oprostila bih ja njemu, mozda bih se i napalila gledajuci snimak...
ali ne bih mogla da podnesem da dete u skoli zezaju :
Tata ti je picolizac! Tata ti je picolizac!
Ali, ko zna, koga su mnoogo zezali u skoli
navuce jake komplekse koji mogu biti stimulativni,
da ga vuku napred, da postane neko u zivotu...

Не желим да се уживим у улогу те несрећне труднице...
само да се нервирам безвезе
е,... баш ти је тема до јаја... то ти је од хиперпродукције

hanibaI77:
cenim da bi ovde moglo da dodje do ukrstanja koplja pa ajde da prekopiram temu sa ljis ali malo izmenjeno :lol:
dakle situacija:zajedno ste s deckom nekoliko meseci,osecate da je to-to,vencanje u planu,oops cak ste i trudni(ne oboje nego kao persiram to sam videla u zenskim novinama)
i pojavi se jednog dana vasa sestra od tetke i najbolja drugarica sa dvdom:vas baja lize dve pike sve u 16,napominjem da ga niko nije naterao i da je itekako svestan da je kamera ukljucena. :lol:
sta dalje?

šta dalje?
AAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

hanibaI77:
to je vrlo bitan momenat u prici,zamisli pored toga sto ce svi da ti se smeju jos da ti se smeju jer su rube lose? :mad:

Sluašj, bitan momenat je i nivo svesti na kom je to radio, kao i kosmičke energije prisutne tokom samog čina lizanja.Pazi, ako se on duhovno izdigao iznad te siutacije, stvari se onda dijametralno suprotno postavljaju i tada ću u stanju najdublje duhovnosti razmisliti o oprostu

Queen_:
Sluašj, bitan momenat je i nivo svesti na kom je to radio, kao i kosmičke energije prisutne tokom samog čina lizanja.Pazi, ako se on duhovno izdigao iznad te siutacije, stvari se onda dijametralno suprotno postavljaju i tada ću u stanju najdublje duhovnosti razmisliti o oprostu
potpuno na mestu koleginice!
jer ako nema duhovne duhovnosti pri lizanju dve pike onda tad je stvar potpuno drugacija,i postavlja se pitanje da li je uopste vredno nase paznje.
jao bre odakle ti sve ti pametni izrazi za lizanje?je l znas neki za p u s e nj e?:mrgreen:

a da li nam se misljenja mimoilaze koleginice ako vam kazem da je p u s e nje jednos iznad svega filosofsko stanje svesti,da je tek u tom momentu vasiona nas duh u potpunoj harmoniji sa njegovim duhom?
dok je lizanje na sasvim drugi nacin priblizavanje haosu,sto je zapravo teznja svih zivih bica(da da cak i slavujka iju mene grdna ima teznje kao haosu ili harmoniji duhova :lol: )
da li biste imali neki doktorat pri ruci na ovu svevremenu temu? :mrgreen:

ma mislis da neko razume? :lol: samo se pravis da si razumeo i kazes nesto isto tako dubokoumno i imas titulu iz mesta :lol:
ako ne znas izraze proguglaj ili pogledaj po ostalim temama,vremenom pocinjes da ih koristis refleksno 8-)

hanibaI77:
a da li nam se misljenja mimoilaze koleginice ako vam kazem da je p u s e nje jednos iznad svega filosofsko stanje svesti,da je tek u tom momentu vasiona nas duh u potpunoj harmoniji sa njegovim duhom?
dok je lizanje na sasvim drugi nacin priblizavanje haosu,sto je zapravo teznja svih zivih bica(da da cak i slavujka iju mene grdna ima teznje kao haosu ili harmoniji duhova :lol: )
da li biste imali neki doktorat pri ruci na ovu svevremenu temu? :mrgreen:

Dakako, draga moja, pa o tome su knige pisane. Fellatio je dokaz svekolike duhovne harmonije, mada će se javiti i oprečnih mišljenja na tu temu, uvažavajući nekoliko krucijanih postulata moderne filosofije muško-ženskih odnosa i pristalica istih. Ja pripadam više staroj školi mišljenja

ahahaha kraljice toliko sam se smejala da je laura dotrcala iz trpezarije da vidi sta je to :lol:
khm khm pardon koleginice vratimo se diskusiji i jos jednom mi oprostite sto sam fellatio nazvala tako prostim imenom tj p u s e nj e m :lol:

Elem da se nadovezem na temu, mojim svekolikim znanjem i nadasve emppirijom. Iskustvena istrazivanja mi govore, da su to u principu dve potpuno iste stvari, tj krecu od iste tacke - zelje, ali idu u suprotnim pravcima. Teznja vuce jedno prema haosu, drugo prema nirvani.

U svakom slucaju, arhiv mi je pun slucajeva, pa izvolite drage koleginice, vrlo rado cu vam dozvoliti pristup slucajevima :D

Kiss_me:
Elem da se nadovezem na temu, mojim svekolikim znanjem i nadasve emppirijom. Iskustvena istrazivanja mi govore, da su to u principu dve potpuno iste stvari, tj krecu od iste tacke - zelje, ali idu u suprotnim pravcima. Teznja vuce jedno prema haosu, drugo prema nirvani.

U svakom slucaju, arhiv mi je pun slucajeva, pa izvolite drage koleginice, vrlo rado cu vam dozvoliti pristup slucajevima :D

o ovome bi nam bila potrebna cela jedna tema, ali bojim se da nije za široki forumski auditorijum. pozivam vas na intelektualnu čašicu razgovora, uvažena koleginice, gde detaljno možemo razmotriti vaše poimanje nirvane i haosa i ekvivalencija istih sa muškim i ženskim orgazmom. duboko je to koleginice, duboko...

ma nastavicemo ovde da se ne mesamo sa vulgarnim narodnim masama :lol:
tema je da li usputni kunilingusi mogu da poremeti osnovno covekovo stremljenje i naruse svemirski poredak? :mrgreen:

hanibaI77:
ma nastavicemo ovde da se ne mesamo sa vulgarnim narodnim masama :lol:
tema je da li usputni kunilingusi mogu da poremeti osnovno covekovo stremljenje i naruse svemirski poredak? :mrgreen:

čekaj da proguglam malo, uhvatila si me nespremnu :lol:
Ali sve što je usputno, definitivno narušava osnovno čovekovo strmljenje ka stalnom, večnom, nadasve duhvonom postojanju. tema tržai ozbiljno razmatranje

Back