Kiss_me
Aktivan član
- Poruka
- 1.516
Marlone, sad tek vidim da si se uclanio dva meseca posle mene a imas vec toliko postova, u jeee :shock:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ма ја сам бре.... могао сам и више да нисам лизао ко што рече ханиKiss_me:Marlone, sad tek vidim da si se uclanio dva meseca posle mene a imas vec toliko postova, u jeee :shock:
ti to ozbiljno? :shock:iluzionista:Bre Hani si brutalna...Ko je tebe naljutio večeras? :?
naravno,ima da zapamti poslednje mu lizanjexpajamacax:ja bi pod hitno abortirala
ondak mu se setila cele familije,
zvala ortaka da ga prebije,uz lomljavu nosa...
mamicu mu ...
inače dok mene ne upozna...nikad nije ni vido...hanibaI77:pa je l bi se ti sad zabavljala s njim kad znas da je lizao ko zna kome?![]()
este...kad je već lizo,znači da je uvedzban...pa nek poradi malo i na menihanibaI77:jedino da ga iskoristis malo ali sigurno ga ne bi uzela za muza,takvi kao on sluze samo za provod 8-)
xpajamacax:inače dok mene ne upozna...nikad nije ni vido...
a kamoli lizo....čitao samo ćao
este...kad je već lizo,znači da je uvedzban...pa nek poradi malo i na meni![]()
Уууу ал ми дижеш рејтинг... фала илити мерсиhanibaI77:pa je l bi se ti sad zabavljala s njim kad znas da je lizao ko zna kome?
jedino da ga iskoristis malo ali sigurno ga ne bi uzela za muza,takvi kao on sluze samo za provod 8-)
hanibaI77:ti to ozbiljno? :shock:
a kad aleksej i pera zdera prosipaju 10 puta gore ne smeta ti.a kad ja pravim malo parodije onda sam brutalna![]()
marlon:Ма ја сам бре.... могао сам и више да нисам лизао ко што рече хани![]()
![]()
![]()
e kiss kad kazes nesto ti ubodes iz prve!to je ono sto sam htela da kazem zapravoKiss_me:Samo ti lizi, zdravo je to, al ne ocekuj da ces se ozeniti![]()
![]()
To ne rade moralni i fini muskarci za zenidbu
![]()
![]()
![]()
? jel to meni upućeno?hanibaI77:@maca na njemu sam
@iluzija ni za kakve pare![]()
pa ne znam taj,ajd posalji mi,posto tvoj nije prisutanxpajamacax:? jel to meni upućeno?
ajde čekam...
i da nisam na mom,nego na g.
Ma gde ja fin...dzukela bre,Kiss_me:Samo ti lizi, zdravo je to, al ne ocekuj da ces se ozeniti![]()
![]()
To ne rade moralni i fini muskarci za zenidbu
![]()
![]()
![]()
cekam to sto si imao...iluzionista:Pare nisam ni imao na umu...![]()
marlon:Ma gde ja fin...dzukela bre,e setih se ovog vica.......
Fata i Merima išle na ispit u javnu kuću. Nakon ispita pita Mujo Fatu kako je prošla?
- Ja dobro, a Merima se skoro ugušila na usmenom!![]()
![]()
![]()
E pa da baba ima muda bila bi deda....Kiss_me:Vidis, mi moramo i skolu zavrsiti za to a vi bi dzabe, e pa ni u babe nema dzabe![]()