Kiss_me
Aktivan član
- Poruka
- 1.516
Sram te bilo Marlon! To se kaze "Da je baba imala zube, krckala bi orascice" 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
i zamisli posle ti sinovi krenu u skolu pa posle skole svrate kod drugara pa drugar izvadi dvd koji njegovi roditelji kriju medju peskirima u ormaru i vide caleta kako lize sav balavKiss_me:Ma hani sve ja znam i sve mi je jasno, samo ti muskarci, taj nemoral... pa mislim ... to je strano! I ko sad da se uda, taj da mi gaji decu a ne ne pa da mi sinovi budu raspustena banda![]()
![]()
hanibaI77:cekam to sto si imao...![]()
hanibaI77:i zamisli posle ti sinovi krenu u skolu pa posle skole svrate kod drugara pa drugar izvadi dvd koji njegovi roditelji kriju medju peskirima u ormaru i vide caleta kako lize sav balav
i zamisli traume dete da mi ima oooo sacuvaj boze![]()
Pusti orascice nisu oni tema..... samo bre na to misliteKiss_me:Sram te bilo Marlon! To se kaze "Da je baba imala zube, krckala bi orascice"![]()
hanibaI77:i zamisli posle ti sinovi krenu u skolu pa posle skole svrate kod drugara pa drugar izvadi dvd koji njegovi roditelji kriju medju peskirima u ormaru i vide caleta kako lize sav balav
i zamisli traume dete da mi ima oooo sacuvaj boze![]()
a cetvrti koji je snimao?hehexpajamacax:ma znaš kada bolje razmislim...
qq samo da ne iznikne negde onaj snimak kada smo se ja i ona trojica....ma samo je gledao taj treći...nije pipo...ma ničeg nije bilo između nas...ni čaršava![]()
This is a man's world, this is a man's world
But it wouldn't be nothing without a woman or a girl
You know man made a car to take us over the road
Man made the train to carry heavy loads
Man made electric lights to take us out of the dark
Man made a boat for the water just like Noah made the ark
Think about a little baby girl and a little baby boy
Man makes then happy 'cause man makes them toys
And after man has made everything, everything in the world he can
man makes money to buy some other man
da da razumem,kad ti dosadi posalji ga malo meni a ja cu tebi jednog malog ,nabildovan nakvarcovan svideo bi ti seKiss_me:Ma bi ja rado, al sam sponzorka jednom piletu pa moram da idem spavati, znas kako je, on mlad i lep treba to negovati, placati... pa moram sutra na posao
Obecavam da cu vam se u petak pridruziti kad ode kod mame![]()
kude ti ta kafanahanibaI77:naravno
e kiss i maco,je l ste raspolozene veceras da se malo napijemo u kafani ima neki pevac nije los,radodavacmozemo i da zaspimo tamo,nama je dozvoljeno
mozda ima i neke lake robe cisto da ih usput provozamo(jer se oni pale na nase aute zapravo)
e ja kad krenem ne znam da stanem![]()
tuzna jer je d r k a m svaki dan 8-)bundeva:di si, hani...kakoti je barbara?![]()
hanibaI77:imas li neku mastovitu ideju?iseci mu taj isti kurvinski jezik?
e zene mnogo se smejem![]()
u bre bili pa sta je sad?billy_THE_kid:Drzacu jezik za zubima...keve mi.....![]()
iseci mu taj isti kurvinski jezik?hanibaI77:u bre bili pa sta je sad?