njegov video klip

• Začetnik teme hanibaI77
  • Datum pokretanja
Kiss_me:
Ma hani sve ja znam i sve mi je jasno, samo ti muskarci, taj nemoral... pa mislim ... to je strano! I ko sad da se uda, taj da mi gaji decu a ne ne pa da mi sinovi budu raspustena banda ;) :P
i zamisli posle ti sinovi krenu u skolu pa posle skole svrate kod drugara pa drugar izvadi dvd koji njegovi roditelji kriju medju peskirima u ormaru i vide caleta kako lize sav balav
i zamisli traume dete da mi ima oooo sacuvaj boze :lol:

hanibaI77:
i zamisli posle ti sinovi krenu u skolu pa posle skole svrate kod drugara pa drugar izvadi dvd koji njegovi roditelji kriju medju peskirima u ormaru i vide caleta kako lize sav balav
i zamisli traume dete da mi ima oooo sacuvaj boze :lol:

Fantazija svakog tinejdžera. :mrgreen: Posle može da ucenjuje ćaleta za džeparac. :lol:

ma znaš kada bolje razmislim...
qq samo da ne iznikne negde onaj snimak kada smo se ja i ona trojica....ma samo je gledao taj treći...nije pipo...ma ničeg nije bilo između nas...ni čaršava:mrgreen:

naravno :D
e kiss i maco,je l ste raspolozene veceras da se malo napijemo u kafani ima neki pevac nije los,radodavac :lol: mozemo i da zaspimo tamo,nama je dozvoljeno:mrgreen:
mozda ima i neke lake robe cisto da ih usput provozamo(jer se oni pale na nase aute zapravo)
e ja kad krenem ne znam da stanem :lol:

Ma bi ja rado, al sam sponzorka jednom piletu pa moram da idem spavati, znas kako je, on mlad i lep treba to negovati, placati... pa moram sutra na posao
Obecavam da cu vam se u petak pridruziti kad ode kod mame :twisted:

Al' ste sujetne... :mrgreen:

This is a man's world, this is a man's world
But it wouldn't be nothing without a woman or a girl

You know man made a car to take us over the road
Man made the train to carry heavy loads
Man made electric lights to take us out of the dark
Man made a boat for the water just like Noah made the ark

Think about a little baby girl and a little baby boy
Man makes then happy 'cause man makes them toys
And after man has made everything, everything in the world he can
man makes money to buy some other man

:P

Kiss_me:
Ma bi ja rado, al sam sponzorka jednom piletu pa moram da idem spavati, znas kako je, on mlad i lep treba to negovati, placati... pa moram sutra na posao
Obecavam da cu vam se u petak pridruziti kad ode kod mame :twisted:
da da razumem,kad ti dosadi posalji ga malo meni a ja cu tebi jednog malog ,nabildovan nakvarcovan svideo bi ti se :lol: lepo spavaj malena

hanibaI77:
naravno :D
e kiss i maco,je l ste raspolozene veceras da se malo napijemo u kafani ima neki pevac nije los,radodavac :lol: mozemo i da zaspimo tamo,nama je dozvoljeno:mrgreen:
mozda ima i neke lake robe cisto da ih usput provozamo(jer se oni pale na nase aute zapravo)
e ja kad krenem ne znam da stanem :lol:
kude ti ta kafana

Back