"Njega će glava da boli ako ja krenem da pričam o mojim ljubavnim vezama" Dijana Hrkalović u emisiji odgovorila Nebojši Stefanoviću

"Njemu bi bilo bolje da ne pominje ništa na temu mojih ljubavnih veza, i da ne izmišlja te gluposti koje je izmišljao juče. Njega će da boli glava ako ja krenem da pričam o mojim ljubavnim vezama".

iu_k9kpTURBXy8wYTg5MmIxMTJlMzg5Y2E4NmI5MjlhZTVkZTZkNjA5NS5wbmeRkwLNAxYAgaEwBQ

Ovim rečima je kontroverzna bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović u jučerašnjem intervjuu na "Hepi" televiziji odgovorila na pitanje o Nebojši Stefanoviću, aktuelnom Ministru odbrane. Ove reči Hrkalovićeve mnogi su protumačili kao aludiranje na to da su ona i Stefanović nekada bili u ljubavnoj vezi.

Ovakav odgovor Hrkalovićeve usledio je nakon što je ministar odbrane video-porukom odgovorio na njen intervju u kom ga je optužila za saradnju sa Veljkom Belivukom, poznatijim kao Velja Nevolja, za prisluškivanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, učestvovanje u aferi "Jovanjica", ali i komentara da je svoje ime pre nekoliko godina promenila upravo da bi se sklonila od njega.

Sigurna sam da znate glumicu Itu Rinu. Nika jeste po grčkoj boginji pobede. I moje ime (Dijana) je po rimskoj boginji lova, meseca i nevinosti i to mi je bila neka simbolika - rekla je Hrkalović u velikoj ispovesti za Objektiv, a onda je dodala:

"Kad sam odlazila iz MUP ja sam se pisano odrekla obezbeđenja na ličnu odgovornost iz više razloga. Jedan je da on (Stefanović) ne zna moje kretanje. Tada ostajem potpuno sama, donosim odluku da se povučem iz javnosti, da sačekam da to prođe, ta bezbednosna ugroženost. Promena imena mi je pomogla u tom smislu".

Ona je u ovom intervjuu rekla i da je Stefanović lično šitito klan Velje Nevolje, koji je sada optužen za sedam svirpih likvidacija.

Belivukov klan je štitio niko drugi, do Nebojša Stefanović lično. Štitio ga je dok predsednik Vučić nije saznao za to i dok ih nije sve pomnožio sa nulom. Jedino Stefanovića Belivuk nije spomenuo u svom iskazu. Stefanović je to radio zarad svojih ličnih interesa, mimo bilo čijeg znanja. Zašto je toliko prolupao, moj mozak ne dobacuje dotle - rekla je Dijana Hrkalović.

Hrkalović o suđenju​

- Konačno je došlo vreme da sud pita Nebojšu Stefanovića za opstruisanje dokaza u slučaju ubistva na šinama, a ne mene ili neke druge nevine pojedince. Došlo je vreme da on konačno preuzme odgovornost za svoje postupke, i kao moj bivši šef i kao muškarac, a ne da ja robijam zbog njegovih nedela - izjavila je Hrkalović.

Hrkalović tvrdi da je izveštaj o prepiskama sa Belivukovog telefona kasnio u tužilaštvo i sud zato što je takvo bilo naređenje Nebojše Stefanovića lično.

- U tim prepiskama su se spominjali njegovo ime i funkcija. Jasno je da je to bio motiv za odugovlačenje. Stefanović ne samo da umesto mene treba da sedi na optuženičkoj klupi, nego i za još neke sudske procese, gde nevini pojedinci sede umesto njega, kao i za još nekoliko stavki koje još nisu stigle do suda - kazala je Dijana Hrkalović u intervjuju za Objektiv.

Odgovor Stefanovića​

Nakon prvog intervjua Stefanović je video- porukom prosleđenom svim medijima odgovorio na optužbe. U tom obraćanju naveo je i da je ona bila na odmoru u Izraelu sa vizokopozicioniranim pripadnikom kavačkog klana, kao i njenim drugim intimnim vezama.

https://www.blic.rs/vesti/hronika/n...ricam-o-mojim-ljubavnim-vezama-dijana/sjfxzlv

koja strana ce prevagnuti?
da li je ovo cistka unutar SNS-a?
mata hari jbt naeba ga stefanovic haha

Nego ljudi jel ste primetili ovih dana od kako je ljupka Diksi opet malo dospela u centar paznje ovde na forumu kako je opet ovde atmosfera nekako lepsa, vedrija, pozitivnija, kao da nas ona malo i ujedini na momente na neki nacin, i posle kao neki govore ona je................. joooj dusa jedna medena. :heart2:

Haha nisam brate ali polako ima vremena , ono mladi smo oboje pa Boze zdravlja........ono ko zna......;) , mislim da jesam kojim slucajem bio pa ta me ne bi pustila ni za zivu glavu, ono navukla bi se na mene ko na dop, fazon vukla bi me i za rukave i za nogavice. ;)

Nego ovako sad na stranu zajebavancija (sto bi reko brat Hido Turkoglu) i simpatije , iskreno ovako na osnovu njenog psiholoskog profila i ponasanja ja ne bi bas rekao da je promiskuitetna osoba i da bas olako uskace u veze i u neciji krevet, na stranu to sto je ona rekla za sebe da je asocijalna osoba ali nekako deluje ovako malo previse otresito i ponosito (izmedju ostalog u smislu da malo ima previsoko misljenje o sebi), takodje oduvek je delovala onako malo kruto, napeto, nervozno, nepristupcno, malo agresivno (jer vrlo moguce da zaista jeste emotivna i ranjiva pa tako pokusava da zastiti sebe) a realno da je imala bogat i ispunjen ljubavni zivot siguran sam da bi delovala dosta onako smirenije, vedrije, opustenije, jer kada je neko u vezi i uopste ima nekakav ljubavni zivot organizam te osobe luci vise tih tzv. hormona srece i onda se covek oseca vedrije, smirenije, opustenije, sve mu je super i prosto sve pocinje da gleda sa neke vedrije strane ( ne deluje tako napeto, agresivno, otresito, nepristupacno i pocinje da zraci nekom skroz drugom energijom).
Cak i onomad kada sam se jednom prilikom nesto malko dopisivao sa njom sto verovatno jeste premalo da bi doneo neki konkretan zakljucak ali delovala je onako iznenadjujue nezno i prijatno i kao da joj je prijala ta moja paznja i kao da je bas to ono sto joj treba (ali ona iskrena paznja, a ne ono tipa carice najjaca si, najbolja si, kako si hot, kakva si ribetina, sta bi ti radio i slicne gluposti ili neko slihtanje) i da je neko voli i gotivi takvu kakva jeste (sa svim svojim vrlinama i manama), sto generalno treba svakom od nas i sigurno da ni ona nije izuzetak.

Mislim ima jako puno lazi i senzacionalizma o njoj i sad neki zele da je predstave kao nekog super-zlikovca ili nekakvu zlu masinu koja je isla okolo kao programirana i samo se yebavala, tukla i ubijala ljude , sto je ono.................smejurija.
Pazi ja verujem kada ona kaze da je emotivna, krhka i ranjiva, jer pazi mozda ona ima svojih mana, mozda ima i F dijagnozu i mozda je radila neke stvari koje nije smela ali i ona ima dusu i ona je samo obicna devojka i osoba od krvi i mesa i pritom inteligentna osoba i sigurno da i ona nekad oseca usamljenost, strah, nepravdu, tugu, kada neko pokusava da je iskoristi, kada je neiskren, kada zeli da joj napakosti, itd , ono cista psihologija. ; )
Kad bih upregnuo psiho-genezu, dosao bih do zakljucka da je Hrkalovicka Amber Hard ovih prostora... ;) :cool: Preambiciozno stvorenje koje se ubacilo u strukturu moci iz zelje za licnom potvrdom, spremno na svaku vrstu lazi, cak i samoobmane i manipulacije da bi ostalo u toj vrsti licne bajke... Ona je preteca danasnjih spid-frikusa sto se loze na brzinu i kokain-kola (koka na prvoj krivini, al sta ima veze:mrgreen::cool:)..S tim sto tu igru te malo starejse, one oko `86-og,`87-og godista one razradjuju mnogo dublje i vestije od danasnjih klinki iz 90-ih, ali svejedno, u sustini se oslanjaju samo na patolosko laganje i vestacke konstrukcije da bi dosle do cilja, a to se lako detektuje, ta volja za moc mozda sa pravom nadje objasnjenje u nekoj od F-disfukcija mozga...:confused: Ja sam rano primetio taj trend, bas tako oko 2007. 2008, kad i ona sama kaze da je najvise `jahala` s navijacima Partizana i da joj je to bio najbolji kao period... To mi je tad izgledalo kao sudar svetova: neka neverovatna i nestvarna zelja klinki da se dokazu i pokazu kao ultra-sposobne i zrele, sa svim ciniocima realnosti, ali da ih udese kako one zele - premda sa maksimalnim uvazavanjem, upravo zrelim, pa i odvaznim koriscenjem istih, ali svejedno kad su time po svoj prilici gradile neku licnu romanticnu bajku za svoj ogromni triling, sto je u mnogo cemu na staklenim nogama i sustinski nezrelo, nema veze sa realnoscu.. ;):cool: Ova `decije naivna` procedura, premda sustinski cvrsta u zajednickom poligonu za sve, racvala se kod tada takvih mladih umova na dva kraka: jedan je bio ekstrovertni - kada se pokusavao naciniti kompromis izmedju personalne halapljive bajke i svih statusa same zbilje, otresito i macisticki, i introvertni - kod smernijih persona, kada se odustajalo od licne manifestacije moci u stvarnosti, a zanosilo tek samo preimucstvima unutrasnje bajke i njenom vrednoscu.. ;) Poznate su mi pripadnice i jednog i drugog `klana` takvog ospoljavanja, te priznajem slobodno da ih je element "muske akcije" toliko hipnotisao da kao su sve odreda zelele da i one budu deo toga, kao i da on bude deo njih, iako su suprotne po polu i po svemu...To ih je zapravo najcesce uvodilo u nevolju. ;):cool:
Ne znam da li postoji blagovremeni, ili uopste nasusni lek za tako izniklo verovanje kod ove generacije zena, mislim da ih je neki poseban tip `romantike` - koji Jednostavno (kljucna rec, simbolise - "lakocu" takvog postojanja) brise sav drugi Racio - gonio u takva problematicna stanja, ali verujem da u prvom redu treba ukazati na pogresnost afektivnosti i agresivnosti takvog stanja, koji ima sve moguce kognitivne limite, pa se odatle radja i zreo kompromis sa stvarnoscu, odakle bi one kasnije zaista pokazale svoju pravu vrednost i kvalitete...
E, ali medjutim - kakav zaista - i tada i sada - prisutan konglomerat realnosti im je i mogao dati za pravo da se zanesu na takav nacin? To je, cini mi se, pravo pitanje, jer je ovo bio prateci sindrom njihovog odrastanja, ne samo kod nas nego i u tada preko mere post-milenijumski zavodljivom Holivudiziranom Unipolarnom Svetu sto je svoju "zrelost" nalazio cak i u krajnje zabacenim atavizmima feministickih pseudo-promisli o realnoj potrebi zene u stvarima realnosti i time slicno, pa ih bukvalno nagonio na bajke toga tipa, sto se zapatilo u toj generaciji. ;) Nevolja i jeste sto kruna takve zbilje kod nas ispade mandril po imenu Velja Nevolja i svi sto su zeleli parirati jednom takvom produktu vremena... Naravno da su tu svi prisutni, i ona i on, i Slina, i poglavar. ;):cool:

Nego ljudi jel ste primetili ovih dana od kako je ljupka Diksi opet malo dospela u centar paznje ovde na forumu kako je opet ovde atmosfera nekako lepsa, vedrija, pozitivnija, kao da nas ona malo i ujedini na momente na neki nacin, i posle kao neki govore ona je................. joooj dusa jedna medena. :heart2:
Nije, tebra, samo se sprdamo.

Kad bih upregnuo psiho-genezu, dosao bih do zakljucka da je Hrkalovicka Amber Hard ovih prostora... ;) :cool: Preambiciozno stvorenje koje se ubacilo u strukturu moci iz zelje za licnom potvrdom, spremno na svaku vrstu lazi, cak i samoobmane i manipulacije da bi ostalo u toj vrsti licne bajke... Ona je preteca danasnjih spid-frikusa sto se loze na brzinu i kokain-kola (koka na prvoj krivini, al sta ima veze:mrgreen::cool:)..S tim sto tu igru te malo starejse, one oko `86-og,`87-og godista one razradjuju mnogo dublje i vestije od danasnjih klinki iz 90-ih, ali svejedno, u sustini se oslanjaju samo na patolosko laganje i vestacke konstrukcije da bi dosle do cilja, a to se lako detektuje, ta volja za moc mozda sa pravom nadje objasnjenje u nekoj od F-disfukcija mozga...:confused: Ja sam rano primetio taj trend, bas tako oko 2007. 2008, kad i ona sama kaze da je najvise `jahala` s navijacima Partizana i da joj je to bio najbolji kao period... To mi je tad izgledalo kao sudar svetova: neka neverovatna i nestvarna zelja klinki da se dokazu i pokazu kao ultra-sposobne i zrele, sa svim ciniocima realnosti, ali da ih udese kako one zele - premda sa maksimalnim uvazavanjem, upravo zrelim, pa i odvaznim koriscenjem istih, ali svejedno kad su time po svoj prilici gradile neku licnu romanticnu bajku za svoj ogromni triling, sto je u mnogo cemu na staklenim nogama i sustinski nezrelo, nema veze sa realnoscu.. ;):cool: Ova `decije naivna` procedura, premda sustinski cvrsta u zajednickom poligonu za sve, racvala se kod tada takvih mladih umova na dva kraka: jedan je bio ekstrovertni - kada se pokusavao naciniti kompromis izmedju personalne halapljive bajke i svih statusa same zbilje, otresito i macisticki, i introvertni - kod smernijih persona, kada se odustajalo od licne manifestacije moci u stvarnosti, a zanosilo tek samo preimucstvima unutrasnje bajke i njenom vrednoscu.. ;) Poznate su mi pripadnice i jednog i drugog `klana` takvog ospoljavanja, te priznajem slobodno da ih je element "muske akcije" toliko hipnotisao da kao su sve odreda zelele da i one budu deo toga, kao i da on bude deo njih, iako su suprotne po polu i po svemu...To ih je zapravo najcesce uvodilo u nevolju. ;):cool:
Ne znam da li postoji blagovremeni, ili uopste nasusni lek za tako izniklo verovanje kod ove generacije zena, mislim da ih je neki poseban tip `romantike` - koji Jednostavno (kljucna rec, simbolise - "lakocu" takvog postojanja) brise sav drugi Racio - gonio u takva problematicna stanja, ali verujem da u prvom redu treba ukazati na pogresnost afektivnosti i agresivnosti takvog stanja, koji ima sve moguce kognitivne limite, pa se odatle radja i zreo kompromis sa stvarnoscu, odakle bi one kasnije zaista pokazale svoju pravu vrednost i kvalitete...
E, ali medjutim - kakav zaista - i tada i sada - prisutan konglomerat realnosti im je i mogao dati za pravo da se zanesu na takav nacin? To je, cini mi se, pravo pitanje, jer je ovo bio prateci sindrom njihovog odrastanja, ne samo kod nas nego i u tada preko mere post-milenijumski zavodljivom Holivudiziranom Unipolarnom Svetu sto je svoju "zrelost" nalazio cak i u krajnje zabacenim atavizmima feministickih pseudo-promisli o realnoj potrebi zene u stvarima realnosti i time slicno, pa ih bukvalno nagonio na bajke toga tipa, sto se zapatilo u toj generaciji. ;) Nevolja i jeste sto kruna takve zbilje kod nas ispade mandril po imenu Velja Nevolja i svi sto su zeleli parirati jednom takvom produktu vremena... Naravno da su tu svi prisutni, i ona i on, i Slina, i poglavar. ;):cool:

Pa vidi brate ona jeste vrlo ambiciozna i zeljna samopotvrde i ono malo je htela leba preko pogace sto se kaze (zato se uostalom i ulazi u politiku i stranku, pogotovo jednu takvu stranku krajnje oportunistickog karaktera) i ovako reklo bi se da ima prilicno visoko misljenje o sebi , ali mislim da nije jedna od tih spid-frikusa, laka riba i sta ja znam, uostalom da jeste ne bi toliko ucila, doktorirala, ne znam citala , pisala, radila na sebi nego bi samo rasirila noge i do tih nekih stvari dolazila na mnogo laksi i brzi nacin.
Inace to sto je kao isla sa navijacima i to je malo preduvana prica, zapravo njen stariji burazer je isao na tekme, znao te neke navijace i malo selozio na to pa onda je ponekad nju malo poveo sa sobom na poneku tekmu ili gostovanje, malo eto da proseta (to mi je pricao jedan lik sto se kao klinac druzio sa njenim burazerom).
Ona je u sustini jedna obicna devojka iz provincije, ono ambiciozna streberka, ono ni sa kim se nije druzila na faksu, a i sama za sebe kaze kako je malo asocijalna osoba i sad verovatno je imala malo kompleks zbog toga , ono mozda ne kompleks bas ali kao klinki malo joj je verovatno smetalo da je dozivljavaju kao neku povucenu streberku, seljancicu, obicnog partijskog potrcka ili sta ja znam , pa je htela malo da glumi neku kul opaku ribu, pa sad kao ono ide sa navijacima, mrsti se, glumi nekog zenskog mangupa, krece da nabacuje neke skupe krpice, pravi neke provokativne selfije i posto-poto se trudi da ispadne "kul" ali vidi se da je to sve onako dosta usiljeno i da pokusava da se predstavi za nesto sto nije i da zapravo tim nekim poziranjem i povrsnom i ledenom fasadom pokusava da prikrije tu neku svoju nezniju stranu, ranjivost i ono sto zapravo jeste, mada mislim da je vec malo i ona izasla iz tog fazona i da vise ni ona ne zeli da je vide tako i kao da je ona malo skapirala da onda ipak nije bila tako kul kao sto je mozda u tom trenutku mislila (ono kao neki bivsi dizelas koga je malo blam kad vidi svoje stare slike u Air Max-u i upasovanoj trenerci i kad se seti kako je pokusavao da glumata nesto okolo i tek kasnije vidi koliko je bio zapravo smesan i nekul).

Nije, tebra, samo se sprdamo.

E pa bas zato, bas zato, mislim humor je esencija svega a narocito pozitivne , vesele i zdrave atmosfere i humor je refleksija stanja duha i raspolozenja , mislim i ja se ubi ovde od zezanja, ono sala salu stize (mada ono sto se kaze u svakoj sali ima i malo sale ; ) ), ja mislim da bi komotno mogao da odrzim stand-up nastup od 5 sati a da mi samo ona bude jedina tema, sto znaci da mi je vrlo inspirativna a opet da bi bila inspirativna mora i ona da snosi neke zasluge za to i da ima ono nesto i prosto mora da me osvoji i privuce necim, jer zasto se recimo ne "sprdamo" i zasto nema te vesele atmosfere kada je tema ne znam o Nesi Slini, o Vucicu, o Brnabi, Zorani, Djilasu, Tadicu o bilo kome uopste nego bas kada je rec o Diksi, mislim da kapiras sta pokusavam da kazem. ;)

E pa bas zato, bas zato, mislim humor je esencija svega a narocito pozitivne , vesele i zdrave atmosfere i humor je refleksija stanja duha i raspolozenja , mislim i ja se ubi ovde od zezanja, ono sala salu stize (mada ono sto se kaze u svakoj sali ima i malo sale ; ) ), ja mislim da bi komotno mogao da odrzim stand-up nastup od 5 sati a da mi samo ona bude jedina tema, sto znaci da mi je vrlo inspirativna a opet da bi bila inspirativna mora i ona da snosi neke zasluge za to i da ima ono nesto i prosto mora da me osvoji i privuce necim, jer zasto se recimo ne "sprdamo" i zasto nema te vesele atmosfere kada je tema ne znam o Nesi Slini, o Vucicu, o Brnabi, Zorani, Djilasu, Tadicu o bilo kome uopste nego bas kada je rec o Diksi, mislim da kapiras sta pokusavam da kazem. ;)
Mislim da se ja sprdam ne jer sam srećan već ogorčen kad vidim u kakvoj zemlji živim. Ovaj slučaj je baš onako školski primer šta partokratija čini od države, od zemlje i od naroda. Živimo u crnoj komediji pod nazivom ''Kako smo sistematski uništeni od idiota''.

Наравно, оно што сви овде игноришу у овом рату до истребљења Хркаловићке и Неше, то је да обоје најбоље речи имају само и једино за Алека. Нико га не увлачи у ово. Читав овај скандал га не дотиче. Из овог рата он излази као победник, јер га обоје испаде штите.

А што се мене тиче ово је здраво препуцавање. Јер било је овде негирања да држава има икакве везе са мафијом, било је свега на речима док мафија није убила свог шефа, Зорана Ђинђића. Онда смо одједном открили да држава има везе са мафијом и то прилично блиске.
Organizovani kriminal ovde kreira država. Tako je bilo 80.-ih, tako je i danas. Uspon i pad svakog klana su posledica uticaja vlastodržaca potpomognutih ljudima iz bezbedonosnih službi. Postoje indicije da je ova država proizvodila kriminalce još početkom 20.veka, ali o tome nema dokaza.
Gada je Jugoslavija neyvanično bankrotirala 80.-ih, službe bezbednosti su stvorile trgovce oružjem i narkoticima. Tako nastade Arkan i cela bulumenta tadašnjih krimosa.Sloba je pravio Voždovčane i Zvezdarce, Šeljelj Zemunce, DOS-ovci Surčince, Vučić Velju, a sa Milom i Škaljarce i Kavčane... Ovde se sprega države i kriminala nikada neće pokidati

Mislim da se ja sprdam ne jer sam srećan već ogorčen kad vidim u kakvoj zemlji živim. Ovaj slučaj je baš onako školski primer šta partokratija čini od države, od zemlje i od naroda. Živimo u crnoj komediji pod nazivom ''Kako smo sistematski uništeni od idiota''.

Ma slazem se ja , to sve stoji ali opet to nije odgovor na pitanje zasto se tako ne "sprdamo" i zasto nije ovako pozitivna i vesela atmosfera kada je neko drugi u fokusu (ili neki drugi dogadjaj), mislim nije valjda da sad kad pricamo o njoj zivimo u jednoj drzavi a kad pricamo o necemu drugom ili nekom drugom u nekoj drugoj drzavi , tako da bice da tajna ipak nije u okolnostima ili drzavi vec u njoj. ;)

Nego ljudi mene cela prica podseca na scenario nekog klasicnog krimi trilera iz 80-ih sa Edi Marfijem i Nik Noltijem.

Mislim Diksi kaze kako bi volela da pise scenarija za krimi filmove i serije, pa eto joj jedan onako nabrzinu iz glave.

Znaci sta se desava na pocetku imamo jednu ozloglasenu pomalo misterioznu surovu narko bandu koja vrsi ubistva koja podsecaju na nekakve satanisticke rituale zrtvovanja i sad Nik Nolti se usunjava u tu kucu strave u nekoj sumi ali biva uhvacen i umalo i on sam ne zavrsi u masini za mlevenje mesa, medjutim Edi Marfi se tu prikrada (iako mu je ovaj rekao da ga ceka u kolima) i uspeva da iznenadi ove i oslobodi Nika i ta banda biva pohapsena i Edi Marfi se smeje u lice tom psihopati koji je vodja te bande onim njegovim sladunjavim smehom sa sve prepoznatljivim razmakom medju zubima.

Medjutim kad je ta banda pohapsena ispostavilo se da imaju ozbiljne veze u policiji i da su oni zapravo samo vrh ledenog brega i obicni fizikalci i pocinje da pada sumnja na neke sefove u policiji, imamo jednu seficu vrlo gadne naravi koju optuzuju za razne afere, da je izmedju ostalog koristila metode mucenja tokom ispitivanja osumnjicenih, da je psihopata, da je hladna kao druga strana jastuka , da je saradjivala sa pripadnicima medjunarodnog narko kartela, da je lakog morala, sklona drogi i porocima ,pohlepna , ono uzas od zene i ono sve sumnje padaju na nju (da je ona bila ta koja je stitila tu bandu i odavala im informacije iz policije) i svi su je vec videli kao glavnog negativca, kad ne lezi vraze dolazi do velikog obrta, ispostavlja se da je ta ozgloglasena sefica policije jedno jedno divno, nezno, emotivno, krhko, skromno, pravicno i preposteno stvorenje (iako eto ponekad ima malo kratak fitilj) i da su joj te price i te afere sve napakovali dok ona zivi skromno u malom stancicu sa mackama i hrani okolne pse lutalice i kinte nema, ono krimosa se gnusa, drogu je videla samo na filmu a seks je zanima kao lanski sneg, toliko je cedna i postena cura da ono maltene ni sama sebi ne bi dala , znaci ona otpada kao glavni krivac ali ko je onda taj, ispostvlja se da je to jedan cutljivi sef policije, cvikeras, koji izgleda kao neki streber i pederko i kao da mrava ne bi zgazio i vazi za mirnog, postenog i porodicnog coveka ali ispostavlja se da je on taj koji stoji iza te monstruozne bande, saradjuje sa narko kartelom i odaje im informacije iz policije, ima stotine miliona dolara po raznim tajnim racunima i ostrvima ali sad sta se desava, krecu oni da ga privedu pred lice pravde zajedno sa tim ispostavice se prepostenom, neznom i divnom seficom policije ali medjutim ispostavlja se da tog sefa stite neke mnogo ozbiljne njuske iz CIA i FBI i da mu prakticno ne mogu nista i da su u cela prica doseze do mnogo visih instanci i samog drzavnog vrha i tek tu onda pocinje pravi rasplet i prava akcija. ;)

Poslednja izmena:
Nego ljudi mene cela prica podseca na scenario nekog klasicnog krimi trilera iz 80-ih sa Edi Marfijem i Nik Noltijem.

Mislim Diksi kaze kako bi volela da pise scenarija za krimi filmove i serije, pa eto joj jedan onako nabrzinu iz glave.

Znaci sta se desava na pocetku imamo jednu ozloglasenu pomalo misterioznu surovu narko bandu koja vrsi ubistva koja podsecaju na nekakve satanisticke rituale zrtvovanja i sad Nik Nolti se usunjava u tu kucu strave u nekoj sumi ali biva uhvacen i umalo i on sam ne zavrsi u masini za mlevenje mesa, medjutim Edi Marfi se tu prikrada (iako mu je ovaj rekao da ga ceka u kolima) i uspeva da iznenadi ove i oslobodi Nika i ta banda biva pohapsena i Edi Marfi se smeje u lice tom psihopati koji je vodja te bande onim njegovim sladunjavim smehom sa sve prepoznatljivim razmakom medju zubima.

Medjutim kad je ta banda pohapsena ispostavilo se da imaju ozbiljne veze u policiji i da su oni zapravo samo vrh ledenog brega i obicni fizikalci i pocinje da pada sumnja na neke sefove u policiji, imamo jednu seficu vrlo gadne naravi koju optuzuju za razne afere, da je izmedju ostalog koristila metode mucenja tokom ispitivanja osumnjicenih, da je psihopata, da je hladna kao druga strana jastuka , da je saradjivala sa pripadnicima medjunarodnog narko kartela, da je lakog morala, sklona drogi i porocima ,pohlepna , ono uzas od zene i ono sve sumnje padaju na nju (da je ona bila ta koja je stitila tu bandu i odavala im informacije iz policije) i svi su je vec videli kao glavnog negativca, kad ne lezi vraze dolazi do velikog obrta, ispostavlja se da je ta ozgloglasena sefica policije jedno jedno divno, nezno, emotivno, krhko, skromno, pravicno i preposteno stvorenje (iako eto ponekad ima malo kratak fitilj) i da su joj te price i te afere sve napakovali dok ona zivi skromno u malom stancicu sa mackama i hrani okolne pse lutalice i kinte nema, ono krimosa se gnusa, drogu je videla samo na filmu a seks je zanima kao lanski sneg, toliko je cedna i postena cura da ono maltene ni sama sebi ne bi dala , znaci ona otpada kao glavni krivac ali ko je onda taj, ispostvlja se da je to jedan cutljivi sef policije, cvikeras, koji izgleda kao neki streber i pederko i kao da mrava ne bi zgazio i vazi za mirnog, postenog i porodicnog coveka ali ispostavlja se da je on taj koji stoji iza te monstruozne bande, saradjuje sa narko kartelom i odaje im informacije iz policije, ima stotine miliona dolara po raznim tajnim racunima i ostrvima ali sad sta se desava, krecu oni da ga privedu pred lice pravde zajedno sa tim ispostavice se prepostenom, neznom i divnom seficom policije ali medjutim ispostavlja se da tog sefa stite neke mnogo ozbiljne njuske iz CIA i FBI i da mu prakticno ne mogu nista i da su u cela prica doseze do mnogo visih instanci i samog drzavnog vrha i tek tu onda pocinje pravi rasplet i prava akcija. ;)

boldovano

ovo je zakljucak iz cinjenica da je hrkalovicka bila u vezi sa klanom velje nevolje, iza svega toga je stajao stefanovic a iza njega vucic. znamo i za slike velje nevolje sa vuciccevim sinom, bese u rusiji na prvenstvu?

lepo drustvance

e sad sto je stefanovic kao ministar mupa imao kontakte sa cia pa je sve to pomalo otislo...

sad ko tu koga i zasto...

jasno je da su svi navedeni mutniji od dunava i da ce se svi izvuci.

Organizovani kriminal ovde kreira država. Tako je bilo 80.-ih, tako je i danas. Uspon i pad svakog klana su posledica uticaja vlastodržaca potpomognutih ljudima iz bezbedonosnih službi. Postoje indicije da je ova država proizvodila kriminalce još početkom 20.veka, ali o tome nema dokaza.
Gada je Jugoslavija neyvanično bankrotirala 80.-ih, službe bezbednosti su stvorile trgovce oružjem i narkoticima. Tako nastade Arkan i cela bulumenta tadašnjih krimosa.Sloba je pravio Voždovčane i Zvezdarce, Šeljelj Zemunce, DOS-ovci Surčince, Vučić Velju, a sa Milom i Škaljarce i Kavčane... Ovde se sprega države i kriminala nikada neće pokidati
Ово је тачно. Немогуће је у земљи величине Србије да нарасту тако јаки криминални кланови а да држава за то не зна, или да не контролише. Под држава, чак не мислим конкретно власт, већ безбедносне службе. Дакле Аркан, па разни вождовачки, бежанијски, земунски, па касније сурчински клан, Шарић, Беливук. Немогуће је а да се не зна ништа о томе.

Још мање могу из једног села у Боки да настану два највећа, ако не европска, онда макар балканска клана, Шкаљарци и Кавчани, а да нико не зна ништа.

Чак ни то није толико да кажемо неуобичајјено. Јер криминала ће увек бити, тако да безбедносне службе, у име државе, треба да гледају да то контролишу, да буде што мање видљиво на улици. Када не успеју да контролишу, као што је било са Беливиковим кланом, онда тој криминалној групи следи ликвидација, а спрема се неко други за њихово место. Јер Беливук и екипа су почели да глуме Џона Готија, има их на утакмицама, на снимцима где малтретирају и туку, плус су постали крволочни, не само према криминалцима већ и према обичним људима, јер колико знам у околини Панчева су увели страховладу и рекет. Плус када постане непопуларно по странку на власти, онда је време да се растану.

Нешто слично је било са земунским кланом, када су почели да отимају људе, да их има све више у јавности и са политичаримаа, почели су да сметају. Наравно, тада се није на време реаговало, па су успели да убију и свог шефа, Ђинђића и нанесу огромну штету и срамоту Србији и тек онда су елиминисани. Само пар година касније имамо Шарића који се пробио и који је вероватно радио најпаметније, јер га није било често у медијима. Али опет, када његови послови почну да сметају, онда се и он уклања.

Jel tužilaštvo na godišnjem odmoru?

Godinama se nije pojavila osoba koja ima moć da gleda samo pravo! Da brata neće da zaštiti ukoliko isti počini krivično delo već će ga strpati u zatvor.

Godinama ne vidim masovna hapšenja i sudjenja klanova, ako znaš da su u klanu, hapsi, ispitaj, zatvori.

Bivši ministar policije i bivša sekretarka vode rat preko medija umesto da tužilaštvo krene malo da radi i uhapsi obe osobe er očigledno nisu čista posla.

Ovo što ima kod nas, nema ni u španskim serijama.

Pa vidi brate ona jeste vrlo ambiciozna i zeljna samopotvrde i ono malo je htela leba preko pogace sto se kaze (zato se uostalom i ulazi u politiku i stranku, pogotovo jednu takvu stranku krajnje oportunistickog karaktera) i ovako reklo bi se da ima prilicno visoko misljenje o sebi , ali mislim da nije jedna od tih spid-frikusa, laka riba i sta ja znam, uostalom da jeste ne bi toliko ucila, doktorirala, ne znam citala , pisala, radila na sebi nego bi samo rasirila noge i do tih nekih stvari dolazila na mnogo laksi i brzi nacin.
Inace to sto je kao isla sa navijacima i to je malo preduvana prica, zapravo njen stariji burazer je isao na tekme, znao te neke navijace i malo selozio na to pa onda je ponekad nju malo poveo sa sobom na poneku tekmu ili gostovanje, malo eto da proseta (to mi je pricao jedan lik sto se kao klinac druzio sa njenim burazerom).
Ona je u sustini jedna obicna devojka iz provincije, ono ambiciozna streberka, ono ni sa kim se nije druzila na faksu, a i sama za sebe kaze kako je malo asocijalna osoba i sad verovatno je imala malo kompleks zbog toga , ono mozda ne kompleks bas ali kao klinki malo joj je verovatno smetalo da je dozivljavaju kao neku povucenu streberku, seljancicu, obicnog partijskog potrcka ili sta ja znam , pa je htela malo da glumi neku kul opaku ribu, pa sad kao ono ide sa navijacima, mrsti se, glumi nekog zenskog mangupa, krece da nabacuje neke skupe krpice, pravi neke provokativne selfije i posto-poto se trudi da ispadne "kul" ali vidi se da je to sve onako dosta usiljeno i da pokusava da se predstavi za nesto sto nije i da zapravo tim nekim poziranjem i povrsnom i ledenom fasadom pokusava da prikrije tu neku svoju nezniju stranu, ranjivost i ono sto zapravo jeste, mada mislim da je vec malo i ona izasla iz tog fazona i da vise ni ona ne zeli da je vide tako i kao da je ona malo skapirala da onda ipak nije bila tako kul kao sto je mozda u tom trenutku mislila (ono kao neki bivsi dizelas koga je malo blam kad vidi svoje stare slike u Air Max-u i upasovanoj trenerci i kad se seti kako je pokusavao da glumata nesto okolo i tek kasnije vidi koliko je bio zapravo smesan i nekul).
Mislim da imas pogresnu sliku o doticnoj... ;) Ta osoba uopste nije tako naivna koliko se tebi cini. :cool: Nekako mi je nejasan tvoj poriv da ucestvujes u bajkovitom svetu koji je ona sama inace minuciozno gradila tolike godine, tacno znajuci sta zeli... ;) Mislim, rodjo, nemoj da si toliko naivan... :cool: Valjda kapiras da se pod okriljem ovakve vlasti svaka iole ofucanija njuska duboko usrafljuje u taj svingeraj moci bez casti, obraza i pamcenja...a to sto su njene brazde za usrafljivanje dodatno brusene nekim visim skolama i slicno ne umanjuje cinjenicu da se opredelila upravo za to - da bude jaci sraf u toj masini moci. Sve je to ok sto ti pricas, ali i njena najskorasnjija pravdanja kroz intervjue itd. ukazuju da se radi o osobi kojoj je izgleda tesko da razluci dobro od losega. Kao na sudjenju Amber Hard, njeni odgovori su smuseni, konfuzni, na ivici prostakluka koji pokusava da izlakira kao prostodusnost - iz aviona se vidi da nesto krije, odnosno da pokusava da smanji svoju ulogu u lancu odgovornosti, prosto je kontradiktorna po mnogo cemu...
A kao odgovor na tvoje pitanje sto se bavimo navodno vise njom nego drugima, pa... moze ti se reci da je njena psihopatologija drazesna u svojoj decijoj naivnosti, te na takav nacin privlaci paznju. :lol: Kao kad posmatras detence koje smislja razne lagarije ne bi li se izvuklo iz nevolje, saplela se, upala joj ruka u dzem, neko joj sipao kokain u drogu, i tako to... ;) Ne budi naivan. :cool: Steta, kod nas je forenzicka psihologija tek u povoju, da nije, svakakve tipicne i klasicne rezultate za tu oblast sa dalekim implikacijama bi se mogle izvuci iz nje, cak i na tom cuvenom poligrafu... Ne (lozi /) zavaravaj se. :cool:

Mislim da imas pogresnu sliku o doticnoj... ;) Ta osoba uopste nije tako naivna koliko se tebi cini. :cool: Nekako mi je nejasan tvoj poriv da ucestvujes u bajkovitom svetu koji je ona sama inace minuciozno gradila tolike godine, tacno znajuci sta zeli... ;) Mislim, rodjo, nemoj da si toliko naivan... :cool: Valjda kapiras da se pod okriljem ovakve vlasti svaka iole ofucanija njuska duboko usrafljuje u taj svingeraj moci bez casti, obraza i pamcenja...a to sto su njene brazde za usrafljivanje dodatno brusene nekim visim skolama i slicno ne umanjuje cinjenicu da se opredelila upravo za to - da bude jaci sraf u toj masini moci. Sve je to ok sto ti pricas, ali i njena najskorasnjija pravdanja kroz intervjue itd. ukazuju da se radi o osobi kojoj je izgleda tesko da razluci dobro od losega. Kao na sudjenju Amber Hard, njeni odgovori su smuseni, konfuzni, na ivici prostakluka koji pokusava da izlakira kao prostodusnost - iz aviona se vidi da nesto krije, odnosno da pokusava da smanji svoju ulogu u lancu odgovornosti, prosto je kontradiktorna po mnogo cemu...
A kao odgovor na tvoje pitanje sto se bavimo navodno vise njom nego drugima, pa... moze ti se reci da je njena psihopatologija drazesna u svojoj decijoj naivnosti, te na takav nacin privlaci paznju. :lol: Kao kad posmatras detence koje smislja razne lagarije ne bi li se izvuklo iz nevolje, saplela se, upala joj ruka u dzem, neko joj sipao kokain u drogu, i tako to... ;) Ne budi naivan. :cool: Steta, kod nas je forenzicka psihologija tek u povoju, da nije, svakakve tipicne i klasicne rezultate za tu oblast sa dalekim implikacijama bi se mogle izvuci iz nje, cak i na tom cuvenom poligrafu... Ne (lozi /) zavaravaj se. :cool:

Pa sad ako cemo realno pazi ne mislim da je ona bas takvo nevinasce ali mislim da neki debelo precenjuju njen uticaj i ulogu, a evo i dokaz, da li uopste iko zna ko je nju nasledio na toj funkciji (na kojoj nije vec vise od 3 godine) i da li uopste ta funkcija i postoji trenutno, ja sam cak jednom pokusao da ga izguglam i nisam nista nasao, ono ne postoji covek, a i da postoji neki je totalni bezveznjakovic koji se ne pita bas ni za sta (kao sto se ni ona nije pitala) , sto govori o tome koliko je ta funkcija bitna i koliko je taj neko zapravo uticajan ili koliko odlucuje o bilo cemu , ono smejurija.
Mislim cinjenica je da se njenim dolaskim a ni njenim odlaskom iz mupa nista nije promenilo ni na gore ni na bolje.
Doduse tacno je da je vrlo ambiciozna osoba (reklo bi cak pomalo i fanaticna) koja ima vrlo visoko misljenje o sebi i koja voli sebi da daje na znacaju i da je malo sto se kaze htela leba preko pogace (zato se uostalom i ulazi u politiku i stranku, narocito jednu tako krajnje oportunisticku stranku) i da je svesno pristala na pravila njihove igre, ali realno ona je tu bila samo jedan srafcic u citavoj masineriji (i takvih ima koliko hoces) ali mislim da ona nema veze sa klanom Velje Nevolje jer taj klan je bio najaktivniji (i pocinio sva ta monstruozna ubistva) bas u vreme kada je ona vec bila razresena funkcije, sto ukazuje da ona nije ta koja ih je stitila u policiji vec je to bio neko drugi i mislim da nit je nalogodavac ili organizator niti direktni izvrsilac nekih tezih krivicnih dela (gde ne spada ni trgovina uticajem sto je dosta rastegnut i relativan pojam) niti da je sad ona neki super zlikovac ili nekakva zla masina koja je kao programirana samo isla okolo i samo se yebavala,tukla i ubijala ljude i non stop smisljala kome ce sledece neko zlo da nanese (kako je neki vide i zele da je predstave).

Mislim da nije ni neki super villain, ni krimos (vec mozda samo oportunista i neki nazovi zenski magup u pokusaju) ali mislim da je na startu njena najvica krivica sto je uopste ulazila u sve to, mislim politika, stranka, mup, bija ........mislim da je i ona donekle znala da jedna fina i postena devojka nema sta da trazi u jednom takvom krajnje nezdravom i toksicnom okruzenju (gde se uostalom i ozbiljno razbolela i jedva izvukla) ali da ipak nije bila svesna u potpunosti koliko su to zapravo ozbiljne i opasne stvari i gde to moze da ode i mislim da tu jeste ispala naivna, ali realno bila je samo klinka, bez ikakvog radnog iskustva, bez dana radnog staza igde a eto bila je ambiciozna (reklo bi se malo vec u nekoj nezdravoj meri) i zeljna samopotvrdjivanja i eto zavrsilo se po nju tako kako se zavrsilo.

Mislim to sto je ona mozda bila malko preambiciozna i sto je oportunista (pa je u politici i stranci videla neku svoju sansu) samo po sebi ne cini je sad zlom ili losom osobom ili sad nekakvom karakondzulom kojom plase malu decu.

Generalno ona je tu bila samo jedan birokrata zapravo i partijski potrcko, recimo znas ko je za mene pravi zenski mangup i stvarno opaka riba, na primer ona Olivera Cirkovic ( ona "Pink Panterka") , ona je bila vrhunska kosarkasica, ono kasnije sama se snalazila, probijala, krcila svoj put, radila sta je radila, bila po zatvorima, bezala iz zatvora, borila se, itd i njoj nikad nije palo napamet da ulazi u neku stranku, da se krije iza nekakvih zvanja, funkcija i da se slihta nekim politicarima i dok nasa voljena Diksi prica kako se divi Vucicu do nivoa imbecilnosti ona javno pljuje politicare i govori kakva su to goFna i licimeri i da su zapravo kriminalci i razbojnici mnogo posteniji ljudi od njih ,e to je recimo za mene pravi zenski mangup i neko ko ima "street credibility" a ne Diksi.

Back