Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.
Интересантно је што наша БИА већ осам месеци није у стању да објави народу Србије ко финансира ову побуну.
Када би нешто објавили да је Русија ово покренула, најмање 2/3 Србије би устало и отерало ове сорошевце у три лепе...
.
.БИА изгледа има озбиљних проблема у последње време.
Не могу да пронађу оне који су два пута претњом бомбама зауставили читав железнички саобраћај у Србији, ликови који су по тврдњама медија планирали неколико државних удара се слободно шетају, страни агенти по држави раде шта хоће, и ЦИА, и МИ 6, и БНД, и Хрвати, и Црногорци, и Шиптари, неко је дроновима изазвао 620 пожара у Србији, опет ништа...речено је и да је пад надстрешнице тероризам, на најважнијем стратешком инфраструктурном пројекту, па опет ништа.
Бојим се да су се у БИУ инфилтрирали неки ликови који не желе баш најбоље Србији.
Ali pazi , za razliku od svih drugih institucija, DB ne mozes tako brzo da obnovis kao instituciju...to ne ide tako brzo niti je jeftino....
Браво за списак!
Још једна карикатура институције у Србији.
.
.
Браво за списак!
Још једна карикатура институције у Србији.
.
.Ali pazi , za razliku od svih drugih institucija, DB ne mozes tako brzo da obnovis kao instituciju...to ne ide tako brzo niti je jeftino...
.Заборавио сам да споменем да се по Србији шетају неки истетовирани ликови са фантомкама у полицијским униформама.
То би исто требало да буде посао за БИА, али, изгледа се тамо слабо ради.
Хоћеш рећи да Русија стоји иза цвјатнаје ревоЉуције? Хоћеш рећи да тиксоглу ради против руских интереса? У јбт! Који карамбол!Uopste mi se ne svidja diplomatski pamflet Rusije, uz sve uoceno , Rusija se ocigledno distancira i pravi jajarska....
Pokusava da radi damage control, a ustvari se ofira...
Necu da kazem to , jer nema nikakve razlike rekao ili ne rekao , mogu reci hrvati stoje iza, mogu reci britanci stoje iza, mogu reci rusi stoje iza...Хоћеш рећи да Русија стоји иза цвјатнаје ревоЉуције? Хоћеш рећи да тиксоглу ради против руских интереса? У јбт! Који карамбол!![]()
Јесте. А преЦедник чак 2 пута отварао железничку постају Нови Сад. Питам се, шта да су "терористи" имали срећан дан и да му је недајбожеБИА изгледа има озбиљних проблема у последње време.
Не могу да пронађу оне који су два пута претњом бомбама зауставили читав железнички саобраћај у Србији, ликови који су по тврдњама медија планирали неколико државних удара се слободно шетају, страни агенти по држави раде шта хоће, и ЦИА, и МИ 6, и БНД, и Хрвати, и Црногорци, и Шиптари, неко је дроновима изазвао 620 пожара у Србији, опет ништа...речено је и да је пад надстрешнице тероризам, на најважнијем стратешком инфраструктурном пројекту, па опет ништа.
Бојим се да су се у БИУ инфилтрирали неки ликови који не желе баш најбоље Србији.
Јесте, да има чаробни штапић. Руке су му крваве и ту нема "прања". Они су тако увезани у криминалну мрежу да у врху свак о свакоме има доказе, и зато се не могу међусобно сећи главе. Плус на све то долази, као што си навео, чињеница да су играчи страних служби, па се и на тај начин штите.Necu da kazem to , jer nema nikakve razlike rekao ili ne rekao , mogu reci hrvati stoje iza, mogu reci britanci stoje iza, mogu reci rusi stoje iza...
Totalno je nebitno , jer u osnovi brzim reakcijama i resenjima je Vucic mogao da samo zajase talas i proceslja svoju bandu a ostane nedodirnut jos koliko hoce...
Ali nece...
jeli kao u 90 ih godina...
Evo i Sputnjik i Ambasada Rusije reagovali na tekst u drzavnoj novini Politika...
Samo @Тихи cuti...
Ambasada Rusije odgovorila na tekst u „Politici“: Beograd zna da uvek može da računa na Moskvu
https://lat.sputnikportal.rs/202507...uvek-moze-da-racuna-na-moskvu-1187845425.html
...
Реакција руске амбасаде у Београду на текст у Политици: Апсурдан је закључак да Русија "хоће да дестабилизује и ослаби Србију"
http://www.nspm.rs/hronika/reakcija...ja-hoce-da-destabilizuje-i-oslabi-srbiju.html
Plus jos i Kusturica se oglasio za vikend protiv,Vucica...
A Tihi i @Casual Observer idalje cute...
A i @Slavenska takodje...
Dok za @Jugoslav Čvarak nije iznenadjenje...on je BND...
...
Јесте. А преЦедник чак 2 пута отварао железничку постају Нови Сад. Питам се, шта да су "терористи" имали срећан дан и да му је недајбожепала надстрешница на главу? Оде Србија у мп3.
![]()
.
То је класичан облик фашизма.
Неформалне групе које некажњено пребијају политичке противнике.
И то је кренуло кроз маргиналне групе, да би добило овај облик.
Јануара прошле године недефинисана група је на Новом Београду истрчала из аутомобила и редом палицама почела д млати обичне навијаче који су се враћали са утакмице, неки са децом. Када кажем "обичне навијаче" мислим, није то био сукоб организованих група, већ напад на њуде који се ни по чему нису разликовали од незаинтересованих пролазника.
Тужилаштво је најавило истрагу и проналажење извршилаца оввог гнусног напада, а и данас тапка у мраку иако сам негде сигуран да тачно знају све податке.
Затим је крајем прошле године, пред дерби утакмицу фудбалског првенства неидентификована група навијача упала на стадион и травнати терен полила киселином.
Тужилаштво и у овом случају тапка у мраку и насиље остаје некажњено.
После те утакмице, од стране непознатих нападача физички је нападнут тренер и нанете су му повреде што је документовано снимцима у медијима.
Тужилаштво и у овом случају тапка у мраку иако су ту били присутни сведоци и зна се да у тај простор не може да се уђе тек тако.
Пре неки месец, нападнут је кафић на Новом Београду који држе навијачи једног клуба. Знам то место. Врло је пријатно и доста се скупља и породичних људи са малом децом, чак и бебама у колицима и никаквих посебних манифестација ту није било.
То место напала је опет група непознатих навијача, полупала (једино) стакло и палицама тукла неке од присутних.
Тужилаштво и даље тапка у мраку иако се у том (полу)свету сви препознају и знају ко је уопште способан и спреман за овакве испаде.
Да буде до краја јасно, навијач сам противничког клуба, али непочинства и недела ником не опраштам.
И ту у једном низу баналних инцидената где полиција и тужилаштво добију практично пенал да се покажу као заштитници реда и поретка и да нико није изнад закона, зашлајфују и замутаве да од њих нема ни трага ни гласа.
Односно, људи се навикавају да постоји одређена маса хулигана који уживају у некажњивости (вероватно и пристојним наградама за свој труд и рад) и да ова малтретирања и пребијања нису нешто необично.
.
.То је вероватно та жута "дубока држава". Инфилтрирали су се дубоко у правосуђе, и после 12 година дигли своје ружне главе.
А и ти хулигани о којима се ништа не зна су сигурно њихови.
Наша актуелна власт је очигледно беспомоћна, што ће рећи, неспсобна.