Nista od povecanja plata i penzija ?!

Економски дилетанти пропагирају мере штедње као излаз из кризе. Да ли Грчка или било која земља тако изашла из кризе? Циљ треба да буде повећање јавне потрошње и самим тим буџет се више пуни. И онда из тог буџета могу даље повећавати плате и пензије. И тако до бесконачности. Држава ако хоће то може без проблема да уради, али већина су плаћеници који само гледају своје дупе.

Sustina je u tome da NE MOZE DA SE TROSI NEZARADJENO.

Ostalo je muzika.

Sad sta je "zaradjeno" je jako rastegljiv pojam, mislim bankari, politicari i slican sljam koji su pokrali i popljackali sve sto su mogli, oni kao trose" zaradjeno" :D, zapravo i trose zaradjeno ali samo sto je to zaradio neko drugi.

U svakom slucaju Grci su jedan hrabar i ponosan narod i vidim ja stizace jos paket bombi u sediste mmfa ;)

DBEtvJzXsAAvhYC.jpg

Па како??? Зар није друг АВ рек'о ДА ЋЕ БИТИ ОДМА' ПОВЕЋАЊА И ПЛАТА И ПЕмЗИЈА САМО ДА СЕ ИЗАБЕРЕ ПЕДЕРУША... ПА ЗАР НИЈЕ ТРТЉАО КАКО ЈЕ БУЏЕТ У СУФИЦИТУ И ДА СМО ПУНИ ЛОВЕ...... ееееееееее.......... тешко нама........

Tvoji su na vlasti, Tihomire. Ne moji.

Kad bi MMF, NALED i USAID preuzeli Srbiju...do 2020 ti bi ziveo mnogo bolje. A ovde na forumu te ne bi mogli prepoznati. Ono, Dzegi provalila Tihijevu sifru, taj trip.

naprotiv - TVOJI MASONI VLADAJU SRBIJOM

Vucic, Ana Brnabic, Zorana Mihajlovic, Dusan Vujovic i mnogi drugi - sve masoni ,zapadni spijuni marionete i placenici

'Комуниста' оног титоистичког кова, што у преводу значи само антисрбин. О комунизму вероватно нема појма.

Pa sad znam i mnoge titoiste koji su veliki Srbi , a opet Tito je uradio i brojne dobre stvari , no mene Blajbi vise podseca na onu neku ldp pricu ili na Cedu, Canka i tu ekipu, sto podrazumeva auto sovinizam , promovisanje stranog kapitala , mmfa i stranih korporacija, koncept neoliberalnog kapitalizma, obezvredjivanje nase tradicije, kulture, vere.............itd , znaci jedna opste destrukcija.

Mislim ja protiv njega licno nemam nista, nit mi se ikad zamerio necim, nit mi je sta uradio .........nit znam uopste coveka , vec ovako pricam na osnovu njegovih stavova ovde.

Pa sad znam i mnoge titoiste koji su veliki Srbi , a opet Tito je uradio i brojne dobre stvari , no mene Blajbi vise podseca na onu neku ldp pricu ili na Cedu, Canka i tu ekipu, sto podrazumeva auto sovinizam , promovisanje stranog kapitala , mmfa i stranih korporacija, koncept neoliberalnog kapitalizma, obezvredjivanje nase tradicije, kulture, vere.............itd , znaci jedna opste destrukcija.

Mislim ja protiv njega licno nemam nista, nit mi se ikad zamerio necim, nit mi je sta uradio .........nit znam uopste coveka , vec ovako pricam na osnovu njegovih stavova ovde.

Ja samo JEDNU stvar zelim Srbima: da gledaju U NAPRED, a ne stalno u nazad.

To je njima izgleda najteze: uvek im se cinilo da je u istoriji bilo nesto jako dobro, a nije nista bilo dobro...

- - - - - - - - - -

naprotiv - TVOJI MASONI VLADAJU SRBIJOM

Vucic, Ana Brnabic, Zorana Mihajlovic, Dusan Vujovic i mnogi drugi - sve masoni ,zapadni spijuni marionete i placenici

Dok su masoni na vlasti bice i napretka....

Sa SPC na vlasti IZA SRPKIH POLITICARA - uvek ce se ici u nazad...UVEK!!!

Ja samo JEDNU stvar zelim Srbima: da gledaju U NAPRED, a ne stalno u nazad.

To je njima izgleda najteze: uvek im se cinilo da je u istoriji bilo nesto jako dobro, a nije nista bilo dobro...

- - - - - - - - - -

Dok su masoni na vlasti bice i napretka....

Sa SPC na vlasti IZA SRPKIH POLITICARA - uvek ce se ici u nazad...UVEK!!!

Gde da gledaju napred,,, šta to ima napred... Vreme je stalo tamo negde u 80tim..Sad se samo prepričavaju stare priče..

Back