Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Оператер може да прича шта хоће. Ти имаш право да раскинеш уговор увек и нико не може да те држи у уговорном односу против твоје воље. Треба да прочиташ уговор да ли у њему пише колико износи уговорна казна, ако раскинеш уговор пре рока. Друго, ако он не пружа услугу на нивоу или ако постоји неки други проблем са његове стране, ти свакако можеш да раскинеш уговор и до виђења.Raspitala sam se. Operateri sa kojima razgovaram naravno svi pricaju istu pricu.
Advokati ne preporucuju spor protiv mts-a, bio bi mali SF da ih dobijem na sudu u ovoj ludoj zemlji.
Kazu ga NE POSTOJI MOGUCNOST za prekid ugovora pre vremena isteka istog.Оператер може да прича шта хоће. Ти имаш право да раскинеш уговор увек и нико не може да те држи у уговорном односу против твоје воље. Треба да прочиташ уговор да ли у њему пише колико износи уговорна казна, ако раскинеш уговор пре рока. Друго, ако он не пружа услугу на нивоу или ако постоји неки други проблем са његове стране, ти свакако можеш да раскинеш уговор и до виђења.
Прочитај уговор и види да ли постоји уговорна казна и колико износи.Kazu ga NE POSTOJI MOGUCNOST za prekid ugovora pre vremena isteka istog.
Zakon kaze da postoji.
Sta da radim?
![]()
Прочитај уговор и види да ли постоји уговорна казна и колико износи.

S teme. Malo, da.Oćeš da kažeš da je skrenuo?
Ja sam mislio da me volisCitaj ti temu i ne skreci s nje mnogo![]()

Nema ovde volis, ne volis. Ne zbunjuj narodJa sam mislio da me volis![]()

Znači, mogu da mi povećaju cenu usluga, usluge na koje po ugovoru imam prava nisu kvalitetne, to sve mogu da dokažem i nemam nikakva prava? Hoćeš li mi navesti neki primer sa zapada da ovo može proći bez tužbe il bar raskida ugovora uz obeštećenje još?Problem je u tome što je u Srbiji bukvalno "videla žaba da se kuju konji pa i ona digla nogu".
Ili drugim rečima, apsolutno neznanje kako rade "organizovanne države".
Na stranu to što su svi ti zakoni na koje se narod beči isforsirani upravo od stranih kompanija koje hoće da rade ili ono što već rade kod kuće a često i ono što kod kuće ne mogu. I ne, ne radi se o kinezima ili rusima.
To ako imas zivce ko konopce samoOvakve stvari ljudi sami rešsvaju na sudu bez advokata, ima na internetu preciznih uputstava korak po korak.

Nije usvojeno jos, ali bice kao i mnogo idiotarija do sada.Znači, mogu da mi povećaju cenu usluga, usluge na koje po ugovoru imam prava nisu kvalitetne, to sve mogu da dokažem i nemam nikakva prava? Hoćeš li mi navesti neki primer sa zapada da ovo može proći bez tužbe il bar raskida ugovora uz obeštećenje još?
Da ih svako tuži za dinar znaš kako bi vodili računa jbg znaju da su u zemlji polupismenih.To ako imas zivce ko konopce samo![]()
I sudstvo ima da odradi poso ko i uvek ma daDa ih svako tuži za dinar znaš kako bi vodili računa jbg znaju da su u zemlji polupismenih.

To velike kompanije rešavaju kroz klauzule ugovora koje niko ni ne čitaZnači, mogu da mi povećaju cenu usluga, usluge na koje po ugovoru imam prava nisu kvalitetne, to sve mogu da dokažem i nemam nikakva prava? Hoćeš li mi navesti neki primer sa zapada da ovo može proći bez tužbe il bar raskida ugovora uz obeštećenje još?
Kazu ga NE POSTOJI MOGUCNOST za prekid ugovora pre vremena isteka istog.
Zakon kaze da postoji.
Sta da radim?
![]()

Ja ima kazem opet da se ne zezaju, da provere sa zaposlenima da li je oprema isporucena drugom licu i da li je neko falsifikovao moj potpis i preuzeo opremu! Takodje da provere moj fiksni broj koji mi je dodeljen da on ne moze da se dobije jer je linija u prekidu! I da mi vise ne salju nikakav racun inace cu da zovem inspekciju i posaljem tuzbu putem pravnog zastupnika zbog krivotvorenja mog potpisa od strane njihovih zaposlenih ili radnika u posti.Imam jos 4 meseca do isteka.Idi direktno kod njih, traži šefa i ebi im sve po spisku. Sa 100_kom se ne može drugačije. Kakve su to bizarnosti da nemaš pravo na raskid ugovora. Napiši pismeni zahtjev da želiš raskid ugovora i zaprijeti im tužbom. Šta sad to znači. Lopovi mogu promijenit stavke u ugovoru, dignut ti preplatu deset puta i ti nemaš pravo raskinuti ugovor. Ne vjeruj budalama koji pišu kako je to normalno. U EU nema šanse da tako nešto prođe. Tu je potrošač zaštićen. Ovakav nešto može bit normalno samo mutavim ćacijima kojima su uzori Lukašenko i Maduro.