Primjetio sam da je Slavena otvorena srca došla na pravu temu i u pravo društvo, ja joj želim prijatno i lijepo forumašenje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi, znas kako ja razmisljam. Sve sto kazemo, vise govori o nama nego o onome o kome smo sta rekli . I tu se za mene sva prica zavrsava..
- - - - - - - - - -
..Mikija..![]()
On je opasan igrač, što više ćuti mene mami da znam što više o njemu. Imam dobre informacije ali neću o tome. To znam, i onda bismo svi ćutali i teme ne bi bilo.On je opasan igrač, što više ćuti mene mami da znam što više o njemu. Imam dobre informacije ali neću o tome.
Zato, kaže se, upadaj u kolo i igraj,teraj do kraja nego da sediš sam u pozadini i ćutiš.
Mene niko ne moze naterati na sutnju do mene same. Hahaha! A ima dana kad sutim, kad bih se rado izbegla ali jbga, ne mozes protiv sebe pa da se slikas...![]()

Prirodno je da svako nešto da kaže, malo ili mnogo, ali da ćuti što ukazuje na posebnu boljku. Ako bismo svi se pridržavali ova pravila, onda svi forumi ne bi postojali. U redu je biti posmatrač ali nije lepo nekome biti dosadan.![]()

Svako se od nas izrazava na neki svoj nacin. Neko recima, drugi muzikom, a neki sutnjom... a ko od nas odredjuje sta je pravi ancin, m?![]()
Primecujem da je lepo kad su ljudi razliciti..ali da postuju i tudju razlicitost..ipak iskrenost je potrebna do granice do koje mozes i zelis da ides ..![]()
Da vas slabo ima pre podne.

a i vreme koje me bas nervira, samo 15 stepeni...
Pa to je sada moderno.
.gif)
Za decu je to OK, a za ženu u onim godinama.![]()