Evo nova sam na forumu citam koliko ne znate o Nisu, vrlo malo informacija imate... Nis je pre svega istorijski grad i ima dosta toga da se vidi.. Vrlo ziv grad, vrlo... Neko je rekao da je grad siromasan sto nije tacno, bio je neko vreme kao i svi gradovi uostalom.. Vrlo je vazno kad prvi put dodjete u grad.. Nije isto u poznu jesen kad je sve uglavnom ruzno ili leti ili u prolece... Ljudi su ukras ovog grada, da ima pridoslica i to se vidi ima ih puno i treba vremena da se uklope ali uklopice se... Najvise volim centar gde i sama zivim i tu vam ne treba bus ja ga nikad ne koristim.. Za dalje pa imate i bicikl meni najdrazi, ok bus ali taksi na svakom koraku.. Nis ne mozete prepesaciti, to uze gradsko jezgro da ali recimo nova naselja na Pantaleju itd to je vec daleko, Nis se gradi i raste tacno je da je turistička ponuda nekako slaba ali to je zbog nestručnosti a to je promenjlivo zar ne.. Nis ima kazandzijsko po meni puno lepse od beogradske Skadarlije.. Ima kej prepun kafica, glavna ulica sa puno kafica ma Nis je grad za ljude meraklije, glasne, bucne, temperamentne, ko to voli nek izvoli... Pisacu jos o Nisu, pitajte sta vas interesuje, sad pisem ovako na
brzaka
brzaka