Niš, kako ga vidimo

Da pogađam, Manuvija te dovela u Hurku da radiš za Panasonic ili KYB.

Da otisli smo ja i drug 2019 preko agencije Intere neznajuci da nas tamo preuzima Manuvija.Pre toga smo trebali da idemo za Ostravu da radimo za Panasonic kako se secam ali to im je propalo pa nam uvalili posao pored Pardubice u auto firmi Auto Neum.Da Hurka je bio hotel ona druga zgrada pored recepcije na sredini negde sprat.

Da otisli smo ja i drug 2019 preko agencije Intere neznajuci da nas tamo preuzima Manuvija.Pre toga smo trebali da idemo za Ostravu da radimo za Panasonic kako se secam ali to im je propalo pa nam uvalili posao pored Pardubice u auto firmi Auto Neum.Da Hurka je bio hotel ona druga zgrada pored recepcije na sredini negde sprat.

Panasonic je u Pardubice, druga fabrika je Plzen ili negde blizu njega, koliko znam nemaju pogon u Ostravi.

Ne secam se u kojoj zgradi su bile bube problem, ja sam tada stigao u zgradu sa recepcijom i jedva smo cekali da nas prebace odatle. Zalili smo se svi vise puta ali sam imao srece da sam radio direktno za firmu i da su kuburili stalno sa ljudima pa su prvo nas prebacili u Harmoni. Ne moze da se poredi sa onom rupom.

ali ja nemam pojma kakav je npr. u Bg
У Београду се не продаје бурек. То не постоји. Једном сам, ипак, наишао на пекару где се то продаје али тамо су ми уместо четвртине бурека дали бурек исецкан на комадиће :eek: Не знају шта је четвртина :eek:

U odnosu na Beograd, ne da je za 5, nego za 10. Ali ja ne jedem burek, pa i nisam neki strucnjak da preporucim gde je najbolji. Svuda je, uostalom, dobar.
I nije bas. Ove godine sam na putu Travnik - Bihac -(pa prema doma Hr) pojeo najgori burek. Popljuvao sam gazdu i sve koji su bili tamo. Sira nista unutra. Da sam narucio s mesom, najvjerojatnije bi dobio samo kore. Jbg. bio sam gladan i bila je nedjelja.

I nije bas. Ove godine sam na putu Travnik - Bihac -)pa prema doma Hr) pojeo najgori burek. Popljuvao sam gazdu i sve koji su bili tamo. Sira nista unutra. Da sam narucio s mesom, najvjerojatnije bi dobio samo kore. Jbg. bio sam gladan i bila je nedjelja.
Mozebiti...Ja sam u Beorgadu jela najgori burek, em skup em bez icega, i to mi je dovoljno.

Vidim na netu da Golub ima u Beogradu i u Nisu.
Kada idem na put odrijesim kesu. Mozes napisat i gdje se jede dobar tartar :) Nek pukne skrtost. Ionako cu brzo umrijet pa neka umrem sit :rotf:
Jaoj, ne znam, ne jedem po restoranima odavno. Ali ako hoces da negde stvarno dobro jedes, adresa je - Visegrad.

Em je pristupacno u novcu, em je izdasno i bas domacinski.

Jaoj, ne znam, ne jedem po restoranima odavno. Ali ako hoces da negde stvarno dobro jedes, adresa je - Visegrad.

Em je pristupacno u novcu, em je izdasno i bas domacinski.

Ma ne jedem ni ja po vani, a pogotov po Hrvatskoj gdje je sve otislo u nebo. Pohgotovo kod nas.

Mislis Visegrad na teritoriju istocne Bosne? Ako mislis na to, ove godine sam gledao kako bi tamo bio par dana. Ono sta sam razgledavao na netu, a nisu to bili restorani nego priroda i smjestaj me odusevilo.

Ma ne jedem ni ja po vani, a pogotov po Hrvatskoj gdje je sve otislo u nebo. Pohgotovo kod nas.

Mislis Visegrad na teritoriju istocne Bosne? Ako mislis na to, ove godine sam gledao kako bi tamo bio par dana. Ono sta sam razgledavao na netu, a nisu to bili restorani nego priroda i smjestaj me odusevilo.
:tick: Meni je narocito romantican u jesen kao sad, i zimu. Da se "udavis" u dobroj hrani, laganoj setnji, ali ne vise od 3 dana, postaje dosadno.

Skoro vise niko busom ne ide, jer su jako nesigurni i prljavi.
A i Nis nije tako veliki grad, nekako svuda stignes pesaka..

Kako ne ide?
Upravo zato sto su autobusi puni je i problem.
Ipak je daleko pesaka kad moras do posla ili na drugi kraj grada.Niko ne zeli da trosi vreme i noge a ni novac na taksi.

Udjes ono oun bus ko sardine a vozac uzasni vozi.Uvek zakoci naglo da ti sve iz ruku ispadne nedju gomilu ljudi i sve to zgaze!
Leti je haos kad je vrucina.Ove godine od posla do stana je bilo uzas, em smlacen od posla em ovaj koci ko blesav da nekoliko puta dobijam modrice udarajuci od neke ivice u guzvi i masi ljudi od sipki, autobusi puni do centra ne dise se.Cuo sam da su namanjili broj autobusa i sad je jos gore.Kad nosim gitaru izbegavam pun autobus ako nema dobrog mesta i pozicije jer neki vozaci koce ko blesavi.

Poslednja izmena:
Kako ne ide?
Upravo zato sto su autobusi puni je i problem.
Ipak je daleko pesaka kad moras do posla ili na drugi kraj grada.Niko ne zeli da trosi vreme i noge a ni novac na taksi.

Udjes ono oun bus ko sardine a vozac uzasni vozi.Uvek zakoci naglo da ti sve iz ruku ispadne nedju gomilu ljudi i sve to zgaze!
Leti je haos kad je vrucina.Ove godine od posla do stana je bilo uzas, em smlacen od posla em ovaj koci ko blesav da nekoliko puta dobijam modrice udarajuci od neke ivice u guzvi i masi ljudi od sipki, autobusi puni do centra ne dise se.Cuo sam da su namanjili broj autobusa i sad je jos gore.Kad nosim gitaru izbegavam pun autobus ako nema dobrog mesta i pozicije jer neki vozaci koce ko blesavi.
Jaoj jeste malo su preterali sa tim sipkama, stvarno. Hoce da naprave kao vise mesta, a ustvari ne ide ni tako.

Back