bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 11.692
Nis, grad koji mnogi koji posete zele posetiti opet ..
Ovde mozemo pisati o desavanjima u Nisu, postavljati slike grada, slike nas u Nisu , i sve sto zelite a da ima veze sa gradom ..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, dobro, rešili smo.
Još samo da stavite veliko slovo "N" i neću vas više gnjaviti.Dobro, dobro, rešili smo.
Ja to vise ne mogu da promenimJoš samo da stavite veliko slovo "N" i neću vas više gnjaviti.
E, pa to je naš softver koji ne dozvoljava da trećina slova u naslovu bude velika, a šta da radim kad Niš ima samo 3 slova. Ništa, morao sam malo da improvizujem, a postavljačica se nadam se neće ljutiti.Još samo da stavite veliko slovo "N" i neću vas više gnjaviti.
detaljiTvrđava, Jelašnička klisura, Medijana, lepe uspomene na lep grad.
Promenio, ako hoćeš drugačije kaži.
ma odlicno, zezam se ..superPromenio, ako hoćeš drugačije kaži.
Skoro vise niko busom ne ide, jer su jako nesigurni i prljavi.Moj brat zivi tamo sa porodicom, ja sam ziveo dva puta tamo i cesti sam gost.
Nis dozivljavam kao svoj drugi grad.Velika zamerka je sto je voznja u gradskim autobusima katastrofa...
Reče jedan forumaš na drugoj temi da svuda ide taksijem. Kaže da nije skupo.Skoro vise niko busom ne ide, jer su jako nesigurni i prljavi.
A i Nis nije tako veliki grad, nekako svuda stignes pesaka..
U poredjenju sa BG kazu nije tako skupo ...Reče jedan forumaš na drugoj temi da svuda ide taksijem. Kaže da nije skupo.
nisam bila ..nisam videlaStigli neki Koka Kola kamioni tu u centru i otvorili nešto nalik božićnom vašaru... treba da overim ovijeh dana kad se malo raščisti gužva.
Idi vidi, sve šljašti tamo kod konjanisam bila ..nisam videla