bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.427
Kroz maglualo Niš? Beograd na telefon... da li nas čujete?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kroz maglualo Niš? Beograd na telefon... da li nas čujete?![]()
bolje vutra nego sutra
drma kolko je sveža?Kroz maglu![]()
Jos veceras i gotovo za ovu godinu .. slike sa interneta..Nisam bio ali bi trebalo da odem nekada na Nisvil, pricao sam sa drugarom i bilo bi zanimljivo.
Super slike Tico![]()
Jos veceras i gotovo za ovu godinu .. slike sa interneta..
Ima za svakog nesto, to sigurno, ove su godine mozda bili najbolji po organizaciji..
Dok je Gitarijada cujem, prvi put ove godine uuups.. nazalost.
A secam se koliko sam molila roditelje za moju prvu Gitarijadu i jedva ih nagovorismo. Uz pomoc moje starije sestre koja inace uopste ne slusa tu muziku, vec je bila kod drugarice, ali ja odoh na moju Gitarijadu ..
![]()
Za povratak nezgodno ako nisi svojim prevozom moras taksijem, a oni ponekad budu “vesti” pa stave cudne tarife za tako neke dane …ccMeni nije uspelo iz prvog pokušaja da odem u Zaječar, već kasnije kada je drugar svirao na istoj i tada su dobili nagradu publike.
Niš mi je tu uvek bio malo skrajnut, lošije organizovan prevoz.
Za povratak nezgodno ako nisi svojim prevozom moras taksijem, a oni ponekad budu “vesti” pa stave cudne tarife za tako neke dane …cc
Zivim skoro pored pruge celog zivotaNama je ja svirkama voz bio glavno prevozno sredstvo.
Me znam sada da li ide putnički, kod.mene su skinuli rampe i pokrili znakove.
Mada sam svrario u Niš při krajů odmora na jedan dan da se vidim sa par osoba, nisam stigao do centra već samo do Svetosavskog parka.
Zivim skoro pored pruge celog zivota..
ali nisam putovala bas mnogo vozom..
Od pre godinu, dve ide neki putnicki (jako retko), sem onog koloseka koji vodi u moju bivsu firmu (to znas)..dakle, ide, ali retko.
Zadnje moje putovanje vozom je upravo i bilo do Nisa, jako davno, kad mi je sin bio fasciniran vozovima, pre vise od 10 godina.
Dakle, vrlo vrlo davno.
Ali, postoji neka car u tim vozovima..,
…
To je u stvari magistralni put. Kroz moje mesto jedva mogu u tom delu da se mimoidju dva kamiona npr.Za nás krakate je to udobnost i mesto za noge. Tu nista ne može da pobedi voz... mozda sluzbeni auto.
Kod tebe mi se ne dopada sto je jos uvek haos od pruge do mosta, kao da ga nikada nece srediti ili bar pokusati da srede nesto u tom delu.
To je u stvari magistralni put. Kroz moje mesto jedva mogu u tom delu da se mimoidju dva kamiona npr.
Od haosa koje prave nepropisno parkirani automobili ... ali veliko ALI.
Ne znam o kojoj obilaznici govoris, jer je nema.. tu se mora proci?Nije magistralni. To je međunarodni put 2 kategorije i ide od Rumunije do Albanije. Ne bi smeo da bude zakrčen a obilaznica oko tvog mesta bi bila skupa ali ne i nemoguća.
Kod mene bar nema toliko zakrčenja na tom pravcu, bilo je mesta da se to na vreme reši.
Ono što je pozitivno a vezano i za Niš je da su konačno sredili put od Malče do grada ali je opet ulazak u Niš spreman za veće renoviranje.
Ne znam o kojoj obilaznici govoris, jer je nema.. tu se mora proci?
A oko ovih novih puteva no comment.. rade vazdan nesto, sad koliko je to sve kvalitetno, eno non stop idu vesti o krunjenju novih asfalta, itd .. muljaza, ugradnje i ostalo...
Sedi gde si i uzivaj![]()
Koliko ti bese dugo nisi ovde?Kažem da moze da se napravi ali nema toliko saobracaja da se isplati.
Jedino da vam dovedu par saobracajaca iz Niša pa da oni redom napíšu kazne za parkiranje i resice problem.![]()
Koliko ti bese dugo nisi ovde?
Ovo moje mesto ima toliko saobracajaca i prasinara da se saplicu jedan od drugoga.
Nije stvar u tome. Udaljio si se od od ovog ludila i to je super za tebe...
Navikao si da zivis u jednoj uredjenoj zemlji.7 godina
Ne znam sada da li bih se snasao dole.
Kažem da dodju iz Niš jer lokalni neće da pisu kazne prijateljima i rodbini, ovi taj problem nemaju već mogu redu da popisu sve.