DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.528
bile neke turbulencije po forumu gde ni sami ne znamo sta se desava ali moja pretpostavka je da je AI poludeo.A da mi neko objasni sta se to desavalo danas![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bile neke turbulencije po forumu gde ni sami ne znamo sta se desava ali moja pretpostavka je da je AI poludeo.A da mi neko objasni sta se to desavalo danas![]()
zar su uveli a.i da im moderisebile neke turbulencije po forumu gde ni sami ne znamo sta se desava ali moja pretpostavka je da je AI poludeo.

Moguce,zar su uveli a.i da im moderise![]()
moguceMozda ce sad sve da nas prvo v.akcini.suMoguce,moguce

Ту сам ја, копам земуницу и припремам камуфлажу.Sta se ovi razbezase cim pomenusmo AI![]()

ja odo sad na rezervni položaj...na politikuSta se ovi razbezase cim pomenusmo AI![]()

Мислим да је тај положај следећи на удару, ја се одох притајити на теоријама завјере, само морамо се договорити који ће бити сигнал за буђење и окупљање.ja odo sad na rezervni položaj...na politiku![]()

jehova sarajSad ce da promeni ime kafane![]()

treba pustiti ove s kršćanskog foruma i amerikance a mi seoba srbalja , možda podignu rejtig pdf-aМислим да је тај положај следећи на удару, ја се одох притајити на теоријама завјере, само морамо се договорити који ће бити сигнал за буђење и окупљање.![]()

da si košuta ne biZašto meni stalno brisete poruke i teme na ovom pdf-u?![]()
Или бар срна, а овако нит срна, нит кошута.da si košuta ne bi
u svakom slučaju diskriminacijaИли бар срна, а овако нит срна, нит кошута.
zato što si nepopravljivZašto meni stalno brisete poruke i teme na ovom pdf-u?![]()
Prijatelju,ja u principu NIKAD NE MODERISEM , smatram da ne mogu to odraditi kako treba a da ujedno budem aktvan na forumu...ala lupetate
jedino robija što se guzi da bude moderator
kakav ljigavac, strašno![]()
Meni fali malo da me banuju, u inbox stižu preteće poruke moderatora non stop tako da će biti adio uskoro XDZašto meni stalno brisete poruke i teme na ovom pdf-u?![]()
Mozda je i obrnuto.treba pustiti ove s kršćanskog foruma i amerikance a mi seoba srbalja , možda podignu rejtig pdf-a
kad počnu da te psuju u porukama to je krajMeni fali malo da me banuju, u inbox stižu preteće poruke moderatora non stop tako da će biti adio uskoro XD
nisi toliko poseban...u naletu inspiracije banovala je pola foruma....to je na neki sulud način podvig a i zanimljiv način da izbaciš forum iz životaHtjela me banirati bez veze no netko se isprečio s neba zaustavio taj nevidjeni zlocin
Zion nebeski braća nebeskih liberala koje su ovi pobili.Sad krecu u ofenzivu.ima Boga![]()
Sve je radi mene se pokrenulo.nisi toliko poseban...u naletu inspiracije banovala je pola foruma....to je na neki sulud način podvig