Nirvana saraj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozvao sam administratore da ga oni izlože. Ako hoće uradiće.
to što su neki korisnici dobili upozorenja je nesporazum..sva upozorenja su skinuta i niko nije kažnjen
molim vas da ne stvarate teorije zavere i ne komentarišete Jasnu koja nije prisutna i više nije mod na Religiji ..to je bar osnov vaspitanja
hvala unapred

Kad vam obrišu poruku na ovom pdf-u nikad ne napišu koji mod vam je obrisao.....
To mu dođe kao tajni obožavalac, a ne znate koje......
Eto ja bih mu kupio bombonjeru za sav trud koji uloži.... ili bih ga javno pohvalio kao odgovornog, savesnog i revnosnog....

Prijatelju,ja u principu NIKAD NE MODERISEM , smatram da ne mogu to odraditi kako treba a da ujedno budem aktvan na forumu...
...ujedno,ja sam ti neki nezgodan perfekcionista i kao takav sam potpuno neprikladan za moderatora.
..naravno,to ne znaci da necu da dajem poddrsku moderaciji kad god zatreba ili da necu kritikovati s tim sto cu ovo zadnje uvek na PP,gde je pravo mesto za takve diskusije !
ćuti samo što ne moliš "ja hoću da moderišem, vidite kako hvalim moderaciju" :D
ko bre ovde hvali moderaciju sem ako neće i sam da moderiše.

ćuti samo što ne moliš "ja hoću da moderišem, vidite kako hvalim moderaciju" :D
Mislim da si propustio sustinu diskusije a narocito moje navode...
Ja sam ukazivao na elementarna pravila lepog ponasanja na forumu a ti si me skontao da ja nekog ili nesto hvalim...
...moram primetiti da su ti percepcija i kapacitet razumevanja ono bas na zavidnim nivou,sto jest jest... :D
ko bre ovde hvali moderaciju sem ako neće i sam da moderiše.
Dali sam ja neki veliki hvalisa mogu znati samo oni s kojima sam imao prilike polemisati na PP ali ti mogu samo reci da ja ne stedim pohvale kada ih neko zaista zasluzuje ali takodje "nemam dlake na jeziku" kada ima realne potrebe da ukazem na neki propust.
Ja definitivno nisam podoban za moderaciju stoga cenim svakog koji prihvati odgovornost da moderise.
..nego,da nije to neka skrivena ambicija kod tebe za neki come back u velikom stilu,da konacno razbucas "sektase" poput robiveka i ostalu klapu ? :D

Mislim da si propustio sustinu diskusije a narocito moje navode...
Ja sam ukazivao na elementarna pravila lepog ponasanja na forumu a ti si me skontao da ja nekog ili nesto hvalim...
...moram primetiti da su ti percepcija i kapacitet razumevanja ono bas na zavidnim nivou,sto jest jest... :D

Dali sam ja neki veliki hvalisa mogu znati samo oni s kojima sam imao prilike polemisati na PP ali ti mogu samo reci da ja ne stedim pohvale kada ih neko zaista zasluzuje ali takodje "nemam dlake na jeziku" kada ima realne potrebe da ukazem na neki propust.
Ja definitivno nisam podoban za moderaciju stoga cenim svakog koji prihvati odgovornost da moderise.
..nego,da nije to neka skrivena ambicija kod tebe za neki come back u velikom stilu,da konacno razbucas "sektase" poput robiveka i ostalu klapu ? :D

lepo si sebe opisao
žao mi je ali nikad ovde nećete biti moderatori
sorry
probajte na neki drugi forum

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back