aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 25.285
ja puno toga primecujem ali bolje da cutim
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to što su neki korisnici dobili upozorenja je nesporazum..sva upozorenja su skinuta i niko nije kažnjenPozvao sam administratore da ga oni izlože. Ako hoće uradiće.
A Nina pa Maki sam izazove da ga čovek na takav način zezatakodje vas molim da ne komentarišete moderaciju ..ko ce biti mod odredjuje administracija
Maki se šali ..A Nina pa Maki sam izazove da ga čovek na takav način zeza
Sam mi ponudio svoje mesto
De de znamo da svoje mesto ne bi daoMaki se šali ..
Može li se pojasniti šta su neumesni komentari?Svaki neumjesni komentari na Jasnin račun će biti sankcionisani. Mišljenje nekad zadržite za sebe. Deda Stojan je zbog toga od mene banovan.
ćuti samo što ne moliš "ja hoću da moderišem, vidite kako hvalim moderaciju"Prijatelju,ja u principu NIKAD NE MODERISEM , smatram da ne mogu to odraditi kako treba a da ujedno budem aktvan na forumu...
...ujedno,ja sam ti neki nezgodan perfekcionista i kao takav sam potpuno neprikladan za moderatora.
..naravno,to ne znaci da necu da dajem poddrsku moderaciji kad god zatreba ili da necu kritikovati s tim sto cu ovo zadnje uvek na PP,gde je pravo mesto za takve diskusije !
Ja nikad ne hvalim moderatore, mogu nekog da gotivim ili ne kao osobu.ćuti samo što ne moliš "ja hoću da moderišem, vidite kako hvalim moderaciju"
ko bre ovde hvali moderaciju sem ako neće i sam da moderiše.
ovde sam skoro dvadeset godina i ovoliko hvalospeva ne vidohJa nikad ne hvalim moderatore, mogu nekog da gotivim ili ne kao osobu.
Ma neće maca prasetinu...ćuti samo što ne moliš "ja hoću da moderišem, vidite kako hvalim moderaciju"
ko bre ovde hvali moderaciju sem ako neće i sam da moderiše.
Ja hvalila tebeovde sam skoro dvadeset godina i ovoliko hvalospeva ne vidoh
ih šta je čovek sve spreman za položaj i novac.Ma neće maca prasetinu...
Al kad bude postala biti će to siguran znak da Armageddon počinje...
valjda će je jehova-tab pogledatiJa hvalila tebe
Sad kad niko neće evo moni šanse da napokon posle dvadeset i kusur godina mukotrpnog prijavljivanja ovde i moderiše
ivan je jehova, a tab je Isus, Nina je Marija Magdalena ne znam ko će u predstavi biti taborodica i Sveti Duh...valjda će je jehova-tab pogledati
znači tab je mika-elivan je jehova, a tab je Isus, Nina je Marija Magdalena ne znam ko će u predstavi biti taborodica i Sveti Duh...
od sad ga zovemo mića ili mićkoznači tab je mika-el
Mislim da si propustio sustinu diskusije a narocito moje navode...ćuti samo što ne moliš "ja hoću da moderišem, vidite kako hvalim moderaciju"
Dali sam ja neki veliki hvalisa mogu znati samo oni s kojima sam imao prilike polemisati na PP ali ti mogu samo reci da ja ne stedim pohvale kada ih neko zaista zasluzuje ali takodje "nemam dlake na jeziku" kada ima realne potrebe da ukazem na neki propust.ko bre ovde hvali moderaciju sem ako neće i sam da moderiše.
lepo si sebe opisaoposle toliko histerisanja i uvlačenja
Mislim da si propustio sustinu diskusije a narocito moje navode...
Ja sam ukazivao na elementarna pravila lepog ponasanja na forumu a ti si me skontao da ja nekog ili nesto hvalim...
...moram primetiti da su ti percepcija i kapacitet razumevanja ono bas na zavidnim nivou,sto jest jest...
Dali sam ja neki veliki hvalisa mogu znati samo oni s kojima sam imao prilike polemisati na PP ali ti mogu samo reci da ja ne stedim pohvale kada ih neko zaista zasluzuje ali takodje "nemam dlake na jeziku" kada ima realne potrebe da ukazem na neki propust.
Ja definitivno nisam podoban za moderaciju stoga cenim svakog koji prihvati odgovornost da moderise.
..nego,da nije to neka skrivena ambicija kod tebe za neki come back u velikom stilu,da konacno razbucas "sektase" poput robiveka i ostalu klapu ?
žao mi je ali nikad ovde nećete biti moderatorilepo si sebe opisao
rece mi svrgnuti bivsižao mi je ali nikad ovde nećete biti moderatori
sorry
probajte na neki drugi forum