Па пријави ме, да и мене банују као и Јасну.Koliko je meni poznato ovo je klasican prekrsaj forumskog pravilnika jer javno komentarises postupke moderatora/admina !!!
Mislim da se trebas uzdrzavati od ovakvih komentara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па пријави ме, да и мене банују као и Јасну.Koliko je meni poznato ovo je klasican prekrsaj forumskog pravilnika jer javno komentarises postupke moderatora/admina !!!
Mislim da se trebas uzdrzavati od ovakvih komentara.
Nisu dužni ali bi bilo pošteno da urade.I ja ti rekao da stvarno nema potrebe da admini javno izjasnjavaju razloge za njihovo delovanje.
Svako od nas ima pravo kominicirati sa moderatorima i adminima i da iznosi i brani svoje stavove ali iskljucivo na PP.
Niko nema prava da svojim "problemima"opterecuje citavi forum.
Pitao sam te samo dali znas koji je razlog ?
Odakle vama prava da osporavate postupke admina i jos bitnije - da ih javno prozivate za obrazlazu svoje delovanje ?Захтјевамо образложење, јел ово демократски форум или није?![]()
A zasto bih to radio ?Па пријави ме, да и мене банују као и Јасну.

Odkud bij ja znao tog razloga ?Да ли ти знаш прави разлог?
Смијешан си, ти себи узео за право да оспораваш цркву и апостолске ученике, а мени спочитаваш што се не слажем са одлукама АI админа.Odakle vama prava da osporavate postupke admina i jos bitnije - da ih javno prozivate za obrazlazu svoje delovanje ?
Ako te bas toliko zanima obrati se u PP pa ako procene da ti trebaju reci - dobices odgovora.

Sad ce Ai da potkaci i administratore i preuzme vlastUvode AI moderatore, to je problem ocigledno i sad oni ne znaju gde udaraju.

Hajdemo se prebaciti na temu koja odgovara za ovaj tvoj momentar,jel vazi,daj da ne smaramo kafanu.Смијешан си, ти себи узео за право да оспораваш цркву и апостолске ученике, а мени спочитаваш што се не слажем са одлукама АI админа.
![]()
Још нам само терминатор фали.Sad ce Ai da potkaci i administratore i preuzme vlast![]()
e toЈош нам само терминатор фали.

Vodi se izgleda velika borbaSad ce Ai da potkaci i administratore i preuzme vlast![]()

Bezim ja odavdeЈош нам само терминатор фали.

Која кафана, видиш да је био лумперај и све полупано.Hajdemo se prebaciti na temu koja odgovara za ovaj tvoj momentar,jel vazi,daj da ne smaramo kafanu.
novi svetski AI poredak...AIHrist preuzeo vlastЈош нам само терминатор фали.

Не можеш тако, морамо се организовати у покрет отпора, Аетернум ће да буде Сара Конор, за остале ће да видимо.Bezim ja odavde![]()

Ће те заштитимо.Sad ce da mene juru da me ubiju![]()