Nimfomanke/i, promiskuitetne/i zene

Ester Oz

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.175
Mene licno interesuje kako nimfomanke/i razmisljaju i kakvi su im stavovi.
kao i promiskuitetne/i devojke/mladici. Posebno su mi zanimljive one koje muskarce posmatraju kao meso. Pa ako neko poznaje neku takvu/og ili se prepoznaje u opisu, neka da informacije.

Mene licno interesuje kako nimfomanke/i razmisljaju i kakvi su im stavovi.
kao i promiskuitetne/i devojke/mladici. Posebno su mi zanimljive one koje muskarce posmatraju kao meso. Pa ako neko poznaje neku takvu/og ili se prepoznaje u opisu, neka da informacije.

aj budi ljubazna pa definisi brojcano sta znaci "promiskuitetno" da znamo da se kategorisemo, pa da eventualno odgovorimo
i, da li se racuna smao realni promiskuitet, ili i ono sto bi u glavi uradile i sa koliko njih
hvala unapred

man se ti tog u glavi tamo se svasta dogadja tamo smo gori nego propalo rimsko carstvo :lol:

pa, nije to bas tako jednostavno
jer ako zena za svakog interesantnog muskarca pomisli automatski i kako bi sex sa njim izgledao, i ako se bez ikakvog povoda sa njegove strane oda mastanjima o tom dogadjaju vise puta devno na najneobicnijim mestima, onda je ona mentalna nimfomanka, ne?
to sto je u realizaciji toga mastanja mozda sprecavaju njena kilaza, godine, ljubomorni muz, fakat d aje niko nece i slicno, to je nebitna stvar

pa, nije to bas tako jednostavno
jer ako zena za svakog interesantnog muskarca pomisli automatski i kako bi sex sa njim izgledao, i ako se bez ikakvog povoda sa njegove strane oda mastanjima o tom dogadjaju vise puta devno na najneobicnijim mestima, onda je ona mentalna nimfomanka, ne?
to sto je u realizaciji toga mastanja mozda sprecavaju njena kilaza, godine, ljubomorni muz, fakat d aje niko nece i slicno, to je nebitna stvar

takvi su ljudi kad im se neko bas svidja i kad prorade hormoni ovi drugi su ili aseksualni ili im nesto fali :lol:

pa, po meni promiskuitet kao takav ne postoji
samo razlicit reproduktivni kapacitet
zato i pitam, da definises, ti si postavila temu, pa je realno i da das neke granice u kojima treba da se razvrstavamo
Onaj koji dosta cesto menja partnere, mnogo vise nego prosecna osoba. Nije ni to sad dovoljno precizno ali nadam se da pomaze. Moze biti i osoba koja menja partnere samo cesce od proseka. A onaj prvi slucaj moze biti vise promiskuitetna osoba. ne moramo posmatrati samo krajnosti.

Poslednja izmena:
iskreni ljudi kazu tacne ne treba se folirati svi smo mi imali 20 bar ja, pa sta menjalo se imao si vise sema istovremeno

jedna dve paralelne veze,neki one night,jedna orgijica i zacas posteni domacin napuca 20 komada :lol:

- - - - - - - - - -

Pravi broj partera ako mozes da znas sa obzirom da nije rekla. Ne znam da l me zezas sad:D

hocu da kazem da dosta zena smanjuje broj,a muskarci povecavaju
(npr sad sam zakljucila da je leon bio sa max 7 partnerki)

Onaj koji dosta cesto menja partnere, mnogo vise nego prosecna osoba. Nije ni to sad dovoljno precizno ali nadam se da pomaze. Moze biti i osoba koja menja partnere samo cesce od proseka. A onaj prvi slucaj moze biti vise promiskuitetna osoba. ne moramo posmatrati samo krajnosti.

pa, ne pomaze
na osnovu kog proseka: muslimanke u somaliji, ili svedjanke u pubertetu?nili prosecne srpske zene? srpske zene u planinskom selu, ili srpske studentkinje u beogradu? ili srpske studentkinje koja je otisla na godinu dana studija u USA i zna da se za njeno divljanje po americkom kampusu nikada nece saznati, pa je pustila uspavanom promiskuitetu na volju?

pa, ne pomaze
na osnovu kog proseka: muslimanke u somaliji, ili svedjanke u pubertetu?nili prosecne srpske zene? srpske zene u planinskom selu, ili srpske studentkinje u beogradu? ili srpske studentkinje koja je otisla na godinu dana studija u USA i zna da se za njeno divljanje po americkom kampusu nikada nece saznati, pa je pustila uspavanom promiskuitetu na volju?

al je mucis ko zmija zabu :lol:

jedna dve paralelne veze,neki one night,jedna orgijica i zacas posteni domacin napuca 20 komada :lol:

- - - - - - - - - -

hocu da kazem da dosta zena smanjuje broj,a muskarci povecavaju
(npr sad sam zakljucila da je leon bio sa max 7 partnerki)

slazem se ja sa tobom da muskarci malo uvelicaju, jedan moj drug je spisak imao, ime i kad, znaci nije lagao, nije imao potrebe
a ja ja svoje cifre nisam pricao cak sam se cesto krio da ne znaju skim i kad ;)

ubi ti meni moju reputaciju :sad2:

Back