Николић решио да се кандидује за председника

Realno najtvrdja baza ovakvih njuski je u provinciji, ajde me ubedi da je ona baba gore na slici iz kruga dvojke.
Провинција је теби у мозгу. Судиш о нечијем пореклу на основу њиховог изгледа, генерализујеш и шириш мржњу која сеје раздор и наноси штету српском народу. Једино што те дели од једног Вучића јесте то што ниси у позицији да делујеш једнако разорно.

Pa SVM je u koaliciji. Madjari podrzavaju sta Srbi vecinom misle :D

keep-calm-and-bojler-elado-1.jpg

Провинција је теби у мозгу. Судиш о нечијем пореклу на основу њиховог изгледа, генерализујеш и шириш мржњу која сеје раздор и наноси штету српском народу. Једино што те дели од једног Вучића јесте то што ниси у позицији да делујеш једнако разорно.

ne moraš da se obazireš uopšte na ovakva pisanja..ovakvi postovi sami po sebi su dovoljni pokazatelji o onima koji ih pišu...:lol:

Smiri malo, sirim mrznju zato sto su onu babu dovukli iz neke pustahije. Ako ce ti biti lakse milion puta su naravno stetniji ovi napredniji i kultivisaniji stranacki aktivisti iz beogradskog kruga dvojke.

ne moraš da se obazireš uopšte na ovakva pisanja..ovakvi postovi sami po sebi su dovoljni pokazatelji o onima koji ih pišu...:lol:
Знам, али стварно ме нервира та наша међусобна мржња.

Smiri malo, sirim mrznju zato sto su onu babu dovukli iz neke pustahije. Ako ce ti biti lakse milion puta su naravno stetniji ovi napredniji i kultivisaniji stranacki aktivisti iz beogradskog kruga dvojke.
Стварно ми смета то што је регионално порекло фактор у оваквим дискусијама. Као да је проблем с једним напредњаком то што је пореклом из Шумадије, Београда, Херцеговине, Ниша, а не то што одржава на власти једног издајника. Зар не схваташ да је то штетно? Да такви успутни коментари доприносе нашој међусобној мржњи и шире раздор међу нама?

Poslednja izmena:
Гледао сам фирерову говоранцију из Страва- центра.
Никад јадније.
Стварно је у паници; дошао је да га окураже његови из секте, али су ми и они били некако- млаки.
Све ми се чини да се добрано уплашио.
Сад да сачекамо да видимо шта ће Николић да уради; дал'је нинџа, или....

Гледао сам ********* говоранцију из Страва- центра.Никад јадније.
Стварно је у паници; дошао је да га окураже његови из *******, али су ми и они били некако- млаки.
Све ми се чини да се добрано уплашио.
Сад да сачекамо да видимо шта ће Николић да уради; дал'је нинџа, или....
Војвода окупља четнике и дели им стиропор.
Следи колективно седење испред Скупштине по тројица на једном стиропору.
И тако до победе!!!

Знам, али стварно ме нервира та наша међусобна мржња.

Стварно ми смета то што је регионално порекло фактор у оваквим дискусијама. Као да је проблем с једним напредњачком то што је пореклом из Шумадије, Београда, Херцеговине, Ниша, а не то што одржава на власти једног издајника. Зар не схваташ да је то штетно? Да такви успутни коментари доприносе нашој међусобној мржњи и шире раздор међу нама?

Fazon je sto od tih navodno 3 000 ljudi bar pola je dovuceno sa strane. Nikakve aluzije nemam na njihovo regionalno poreklo vec se smejem kad pomislim koliko su angazovali autobusa i sendvica.

Back