maloludilo
Zainteresovan član
- Poruka
- 345
https://rs.sputniknews.com/intervju/201702171110066217-tomislav-nikolic-intervju1232/
Николић: Кандидоваћу се ако се не договоримо
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://rs.sputniknews.com/intervju/201702171110066217-tomislav-nikolic-intervju1232/
auu, brate, zar i ti prešao na nezdravu ishranu...![]()
Dace mu neke koske da ne place. Vucic je zayebaniji igrac od svih njih zajedno.
Crnjak... Ipak je Toma stručnjak za kosti. On to zatrpa i utabaDace mu neke koske da ne place. Vucic je zayebaniji igrac od svih njih zajedno.
Preko noci od heroja da negativca. Tuzna sudba naprednih kadrova.
Preko noci od heroja da negativca. Tuzna sudba naprednih kadrova.
Odavno, to je Vučićeva mađarska franšiza![]()
Pa SVM je u koaliciji. Madjari podrzavaju sta Srbi vecinom misle![]()
Biće da malo kasnite u mišljenju šta Srbi misle , nego ti postani avangarda pa glasaj za grobara![]()
Провинција је теби у мозгу. Судиш о нечијем пореклу на основу њиховог изгледа, генерализујеш и шириш мржњу која сеје раздор и наноси штету српском народу. Једино што те дели од једног Вучића јесте то што ниси у позицији да делујеш једнако разорно.Realno najtvrdja baza ovakvih njuski je u provinciji, ajde me ubedi da je ona baba gore na slici iz kruga dvojke.
Провинција је теби у мозгу. Судиш о нечијем пореклу на основу њиховог изгледа, генерализујеш и шириш мржњу која сеје раздор и наноси штету српском народу. Једино што те дели од једног Вучића јесте то што ниси у позицији да делујеш једнако разорно.
Glup ko ******.
Svaki osrednji politicar zna da se ne izlaze kao on sto je sa Hitleri.
Tipicna ovca za sisanje.
Провинција је теби у мозгу. Судиш о нечијем пореклу на основу њиховог изгледа, генерализујеш и шириш мржњу која сеје раздор и наноси штету српском народу. Једино што те дели од једног Вучића јесте то што ниси у позицији да делујеш једнако разорно.
Знам, али стварно ме нервира та наша међусобна мржња.ne moraš da se obazireš uopšte na ovakva pisanja..ovakvi postovi sami po sebi su dovoljni pokazatelji o onima koji ih pišu...![]()
Стварно ми смета то што је регионално порекло фактор у оваквим дискусијама. Као да је проблем с једним напредњаком то што је пореклом из Шумадије, Београда, Херцеговине, Ниша, а не то што одржава на власти једног издајника. Зар не схваташ да је то штетно? Да такви успутни коментари доприносе нашој међусобној мржњи и шире раздор међу нама?Smiri malo, sirim mrznju zato sto su onu babu dovukli iz neke pustahije. Ako ce ti biti lakse milion puta su naravno stetniji ovi napredniji i kultivisaniji stranacki aktivisti iz beogradskog kruga dvojke.
nadaj se i sanjaj... i gledaj vlast naprednjaka 1000 godina
nadaj se i sanjaj... i gledaj vlast naprednjaka 1000 godina
Војвода окупља четнике и дели им стиропор.Гледао сам ********* говоранцију из Страва- центра.Никад јадније.
Стварно је у паници; дошао је да га окураже његови из *******, али су ми и они били некако- млаки.
Све ми се чини да се добрано уплашио.
Сад да сачекамо да видимо шта ће Николић да уради; дал'је нинџа, или....
Знам, али стварно ме нервира та наша међусобна мржња.
Стварно ми смета то што је регионално порекло фактор у оваквим дискусијама. Као да је проблем с једним напредњачком то што је пореклом из Шумадије, Београда, Херцеговине, Ниша, а не то што одржава на власти једног издајника. Зар не схваташ да је то штетно? Да такви успутни коментари доприносе нашој међусобној мржњи и шире раздор међу нама?