Николић решио да се кандидује за председника

Smesno je to sto se sad Nikolic ovde predstavlja kao neki pozitivan lik . Zaboravlja se da su on i Vucic isti olos .
Meni je on za određenu nijansu pozitivniji...

- - - - - - - - - -

За име бога зашто би правио маневар и фингирао раскол када је и без тога контролисао све ? Зар му у тој варијанти коју помињеш није било једноставније да подржи Тому који би са том подршком добио изборе у другом кругу.

Сада стављају на коцку све, јер раскол им без сумње односи много гласова, још ако би се све странке окупиле око само једног кандидата њихова игра раскола постаје ризичнија

Govor svih onih trbuhozboraca: Radun, Anđelković, Vulin, Informer i medijski bašibozuk.... govori da izgleda da najava Tomine kandidature ipak JESTE BILA IZNENAĐENJE...

"Tačno je, razgovarao sam sa Aleksandrom, ali ne mogu da otkrivam detalje", istakao je Nikolić.

Podsetimo kako je Kurir objavio, Vučić i Nikolić razgovarali su telefonom oko 15 minuta nešto posle 15 časova. Detalji ovog razgovora za sada nisu poznati.

Kako je ranije rečeno, Nikolić je obećao Vučiću da se neće izjašnjavati dok ne prođe sednica Glavnog Odbora SNS na kojoj bi Vučić trebalo da se obrati članovima stranke.

Podsetimo, Kurir je u četvrtak uveče pisao da su u toku tajni pregovori Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića, kako bi pokušali da se dogovore u vezi sa kandidaturom za predsednika, i time spreče raskol unutar SNS i otvoreni sukob dojučerašnjih najbližih saradnika. >>> http://www.kurir.rs/vesti/politika/...a-je-razgovarao-sam-sa-vucicem-clanak-2688611

Interesantno mnogo što se jeremijabg uopšte ne oglašava posle najava o Nikolićevoj kandidaturi.

Možda je u ovoj masi trenutno sa Mračkom i Lesandrom.. :mrgreen:

(UŽIVO) Više od 3.000 ljudi trenutno ispred Sava centra čeka Vučića (FOTO)

CS-1.jpg

CS-2.jpg

CS-3.jpg

http://www.telegraf.rs/vesti/politi...-trenutno-ispred-sava-centra-ceka-vucica-foto

Они су сви толико недефинисани и неартикулисани, да су само себи претња, ако мене питаш;[emoji38] ДВЕРИ се ложе на неке форе које су неприхватљиве, ДЈБ је странка чији је програм "доле Вучић!", Веља је шлогирант на инфузији, а ДСС је после "лустрације" остала на нивоу певачког друштва.
Мислим да су то празне пушке са неисправним затварачима....
A el ti svo vreme pokušavaš da kažeš da nema niko konkretan kao ja?! Pa i nema:manikir:

...onaj što manipuliše umovima :nosijelku:

Možda je u ovoj masi trenutno sa Mračkom i Lesandrom.. :mrgreen:

(UŽIVO) Više od 3.000 ljudi trenutno ispred Sava centra čeka Vučića (FOTO)

Препознаће се по штуцању обзиром колико су пута помињани у последња два дана верујем да им ни хектолитри воде, ни сода бикарбона ни враџбине не помажу да престану :mrgreen:

Da se ne zaboravi (23.juli, 2016):
http://www.rts.rs/page/stories/sr/s...na-pamet-da-se-kandidujem-za-predsednika.html

"Ipak, zarad građana Srbije, ponoviću po hiljaditi put: ne pada mi na pamet da se kandidujem na predsedničkim izborima i svakako neću biti predsednik Srbije", rekao je Vučić za Tanjug.

..Zarad građana Srbije... mesija iz Bugojna, takorekuc novi kralj Tvrtko..

Lako je Vucicu da promeni misljenje, sta ce gresni bot8vi sad da rade
evo komentara na prethodnu vest :D

Gv3vg
Za tako visprenog, radnog i temperamentnog političara pravi izazov je premijersko mesto, predsednik države je samo formalno mesto bez nekih velikih poslova.

Dada
To ne bi ni blo dobro.

Dare
Sigurno je da je Aleksandar Vučić potrebniji Srbiji kao premijer i on to zna,zato se neće kandidovati za predsednika.

Laddy
Mnogo je zahtevniji posao premijera. Vece duznosti ima. Ali ni predsednik nije mnogo ispod.

Danijel
Sa pozicije premijera Vučić može više da pomogne Srbiji.

natasa
On je odlican premijer ,dosta je ucinio za Srbiju i ucinice jos a i napravice odlicnu vladu koja ce svoj posao obavljati kako treba i voditi Srbiju kako joj dolici.

BeliOrao
Nema potrebe da Vučić bude predsednik Srbije, sa mesta premijera Vlade Srbije može više pomoći Srbiji!

Gorčilo
Ima vremena i za to. Za sada neka nas Vucic odvede u Evropu i da se Srbija reformise kako treba.

anonymous
Ne razumem zasto su pitali Vucica da se kandiduje za predsednika, kad svi dobro znamo da on to ne zeli?

A el ti svo vreme pokušavaš da kažeš da nema niko konkretan kao ja?!
Ти си, несрећниче- досадан...:lol:
Без садржаја, знања и специфичне тежине.
Васпитно запуштен, такође.
Треба да нађеш неко друштво које то што покушаваш може да забави, да не смараш нас, одрасле...:bye:

Ти си, несрећниче- досадан...:lol:
Без садржаја, знања и специфичне тежине.
Васпитно запуштен, такође.
Треба да нађеш неко друштво које то што покушаваш може да забави, да не смараш нас, одрасле...:bye:

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Роло Томази.

Ja mu to već 100x rekla .....

:roll::roll::roll:

Back