Nikolić podneo ostavku i zaplakao

Platin mi dao kaznu što sam napisao da je 2% razliak izmedju majmuna i Čoveka i da je 2% razlika izmedju Tadiča i Nikolića! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

U ne brini se svasta ti od njega mozes da ocekujes, imao sam ja prepisku sa njim da samo kaznjava ljude koji ne misle kao on, a on kaze nije tacno evo po 10001 put se dokazuje da je tacno, svasta sma mu ja pisao ali to je kao da vrsis prepisku sa zidom, ono sto moze zid da ti odgovori to isto moze i PLATAN :)
Dzabe brate ali nema veze to njihovo nerviranje je neprocenjivo, a i jos svasta sam mu napisao samo ga cekam da to uradi pa cu da mu pokazem sta sve mozes da uradis ako poznajes IP protokol.

U ne brini se svasta ti od njega mozes da ocekujes, imao sam ja prepisku sa njim da samo kaznjava ljude koji ne misle kao on, a on kaze nije tacno evo po 10001 put se dokazuje da je tacno, svasta sma mu ja pisao ali to je kao da vrsis prepisku sa zidom, ono sto moze zid da ti odgovori to isto moze i PLATAN :)
Dzabe brate ali nema veze to njihovo nerviranje je neprocenjivo, a i jos svasta sam mu napisao samo ga cekam da to uradi pa cu da mu pokazem sta sve mozes da uradis ako poznajes IP protokol.
..... covek koji dobija sta treba da misli:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

nikolic.jpg

:worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth:

Ево, скоро цео дан слушамо вести о Томиславу Николићу који је пустио сузе горке након што је и званично поднео оставку на функцију председника СНС.
Волео бих да знам зашто наш господин председник плаче, кад нема разлога за плач? Победио је (коначно, из трећег пута) на изборима, његова странка је у предности (бар тренутно) за прављење владе, имају највише посланика у скупштини...?
Чему све то, драги напредњаци? Да се не спрема да оде у војску можда? :think::confused:

Back