bobanjov
Iskusan
- Poruka
- 6.181
Тома заплакао од помешаних осећања ... среће и туге
Овај не може ни да заплаче .... толико је убијен у појам
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajmo ljudi placite!

![]()
Тома заплакао од помешаних осећања ... среће и туге
Овај не може ни да заплаче .... толико је убијен у појам

Могуће, нисам имамо задовољство упознати га.
Него што рони сузе Томо преподобни, да се није сетијо како прође онај што је њему странку на поверење оставијо?![]()
Klonovi jurisssss
Neko ko ima profila da ni sam ne zna koliko /malo je musko,malo je zensko / da sebi za pravo da se izruguje uzvisenom reformatoru Srbije ! Nije to smesno,bar ja patoloskim slucajevima ne mogu da se nasmejem!![]()
))Platin mi dao kaznu što sam napisao da je 2% razliak izmedju majmuna i Čoveka i da je 2% razlika izmedju Tadiča i Nikolića!DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Platin mi dao kaznu što sam napisao da je 2% razliak izmedju majmuna i Čoveka i da je 2% razlika izmedju Tadiča i Nikolića!DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pa, žali se adminima. Čovek je stvarno vanserijski ograničen.

Ogranicen iskljucivo na SNSPa, žali se adminima. Čovek je stvarno vanserijski ograničen.
on dalje od zadatka ne vidi,nije OBAVESTEN 
Platine stvarno...., objasni i nama, šta znači uvredljiva reč 2% r a z l i a k?![]()
Uvek sam mrzela tuzibabe, ali, kad predje dara meru- nema drugePa, žali se adminima. Čovek je stvarno vanserijski ograničen.

Ogranicen iskljucivo na SNSon dalje od zadatka ne vidi,nije OBAVESTEN
![]()

Pa, pretpostavljam da je pametni Platin iz ovoga izvukao zaključak da je Tadić majmun. Ali, Aca uopšte to nije rekao. Dakle, iz svega proizilazi da u stvari Platin misli da je Tadić majmun.
Platine, spasi Krstaricu i banuj seeeeee, banuj seeeeeee-eee-eee!
A, ti bi mogla da tražiš neki normalniji način da se suprotstavljaš neistomišljenicima na forumu, a ne da se hvataš za greške u kucanju. Ne brini! Tebi takva greška ne može da se desi da zameniš mesta za dva slova. Takve greške se dešavaju samo onima koji kucaju sa obe ruke i brzo. Pošto ti još uvek nabadaš jednim prstićem po tastaturi, nema šanse da zameniš mesta slovima.

Neka ga neko obavesti da forum nije radio Mileva kao sto neki misle pa krenuli sa cestitkama i pozdravima za sve u sokaku"Obavesticemo" ga ako budemo slozni![]()

Ogranicen iskljucivo na SNSon dalje od zadatka ne vidi,nije OBAVESTEN
![]()
KOLO
Ovo kolo neka se zavrti
kao sudbina....
ko veruje u ljubav do smrti
neka zaigra....
Ko bar jednom izdao je druga,
nek izađe iz ovoga kruga
nije za njega...
Ko je tuđe pogazio cveće
ni njegovo procvetati neće
neće nikada...
Neka ga neko obavesti da forum nije radio Mileva kao sto neki misle pa krenuli sa cestitkama i pozdravima za sve u sokaku![]()

Sto jes' jes' valaТо је урадио у емоционалном набоју због неизмерне туге узроковане поразом на изборима...
Није ни њему лако...![]()