Nikolić podneo ostavku i zaplakao

Nikolic je obavio ono sto se od njega ocekuje i sto mu je zakonska obaveza-dao je ostavku na mesot predsednika stranke i time i fomrmalno ispunio uslove da bude predsednik svih gradjana.

To sto se to istice u prvi plan, nije samo zasluga Nikolica, nego je najvise bezobrazluk Tadica, koji to NIJE nikad uradio, a morao je.
Nikolic postovanjem zakona daje najbolji primer kako nesto treba da se radi, razgovorom sa svima pokazuje narodu da za njega nema neprijatelja niti onih manje ili vise podobnih, sto je takodje veoma dobro i predstavlja preduslov za normalni politicki zivot u Srbiji.
Ono sto je ostalo je da se tako ponasa i buduca Vlada Srbije, odgovorno, posteno, da svi u toj Vladi rade svoj posao profesionalno, posteno i za dobrobit Srbije, da sudstvo i policija takodje rade svoj posao.
Preduslove za tako nesto pocinje da daje Nikolic svojim ponasanjem u skladu sa zakonom i Ustavom.
Sad su i drugi na redu........
Taj odnos ne moze i NE SME da bude jednostran.
Da li su i ostlai spremni za to?
Videcemo.
Ko ne bude, neka racuna da na sledecim izborima nece preci cenzus.

Kao prvo,nisam takav mentalni sklop da likujem zbog nečega,to je crta onih izopačenih :mrgreen:ja izopačena nisam,samo se radujem uspehu i svetlijoj budućnosti Srbije!:D
Razumem ja ljutnju i ogorčenje onih koje su žuti stavili na platne spiskove bez ikakvih radnih obaveza,takvi sigurno više neće biti ni na kakvom platnom spisku ;)
ps.ne mislim da si ti jedna od tih,zato ti se i čudim :think:

Blago tebi kad vidis uspeh,ja ga ne vidim.Ako su izbori namestini ili pokradeni,i za to Toma zna,a ipak ide u drugi krug nakon pretnje da ce izneti dokaze na svetlost dana,meni onda ni drugi krug ne moze biti legalan!To ti je isto ka kad bi neledalno stecen novac prvo zalozila u jednu banku,pa bi isti taj novac prebacila u drugu,ali i dalje ostaje cinjenica da si do tog kapitala dosla nelegalno.To prvo,a drugo,sta ako,a po svoj prilici ce tako i biti,Tadic sakupi dovoljno za vladu?Toma predsednik,a Bota premijer.Hoces li i tada videti svetlost?

Пих,
шта је пар дана забране у односу на задовољство, што си им скресала у брк, нако с'гуштом...:mrgreen:

I to jos bivsi mod - nekadasnji strah i trepet , alfa i omega , kadija i tuzilac , sila nebeska ... odstrelila je u karijeri tolike nazadnjake , kocnicare progresa i bacace klipova pod evratlanske procese - i sad da ti jedan Toma utera stah u kosti ..... :eek:

Duboko me je razocarala ...

Poslednja izmena:
Beograd -- Novoizabrani predsednik Srbije Tomislav Nikolić podneo je ostavku na funkciju predsednika SNS jer "želi da bude predsednik svih građana".

On je ujedno najavio je i da će mandat za sastavljanje nove Vlade ponuditi naprednjacima."Ja ću vam ponuditi mandat, a vi gledajte da ga iskoristite, a ako ga vi ne iskoristite daću ga u lošije ruke", rekao je Nikolić na sednici Glavnog odbora SNS.

Nikolić je rekao da stranku "puna srca" na upravljanje do Kongresa naprednjaka ostavlja zameniku predsednika SNS Aleksandru Vučiću.

"Jedino demokratski i civilizovano i jedino pošteno je da budem predsednik svih građana", rekao je Nikolić.

Generalni sekretar UN Ban Ki Mun čestitao je Tomislavu Nikoliću pobedu na izborima za predsednika Srbije, saopšteno je iz SNS-a.

Kako se navodi u saopštenju, Ban je izrazio nadu da će izbor Nikolića za predsednika Srbije državi doneti novu eru stabilnosti, blagostanja i nastavka evropskih integracija.

4084792564fbe6156290c6512849949_v4%20big.jpg

U prvom obraćaju posle pobede na izborima, da predsednik države ne sme da bude "ni član svoje partije, a ne da je vodi" i ponovio da je obećao da će biti predsednik svih gradjana Srbije.

"Ostavljam vam od srca da strankom do Kongresa rukovodi Vučić", poručio je Nikolić.

On je članovima Glavnog odbora SNS rekao da ne očekuju da on više donosi odluke, kadrovska rešenja, strategiju, ali da mogu da od njega očekuju savete.

Nikolić je tokom govora i zaplakao.

Rekao je da stranka ne može od njega očekuje da donosi odluke i zaplakavši dodao: "to tako mora - poraslo dete, osamostalilo se".

On je apelovao i na SNS, i na druge stranke, kao i na sve koji ih vode da se "uozbilje i da ne gube mnogo vremena na formiranje vlade".

Tomislav Nikolić je ujedno izjavio i da lider Demokratske stranke Boris Tadić treba što pre da odluči i saopšti javnosti da li će biti premijer.

"Želim da sarađujem sa izabranom vladom Srbije, a poveriću mandat za sastav vlade onome ko će obezbediti većinu", rekao je Nikolić.
Foto: Tanjug

Tomislav Nikolić rekao je da se sastao sa liderom Demokratske stranke Borisom Tadićem i da je sa njim, kako je naveo, razgovarao o
svemu i ponudio mu prijateljstvo.

"Video sam se sa Tadićem pre neki dan. O svemu smo razgovarali. Do aprila 2010. imali smo prijateljstvo. Ponovo sam mu ponudio prijateljstvo da postignemo konsenzus o Kosovu i da se makar jednom mesečno sastajemo kao nekad", rekao je Nikolić i dodao da sa
Tadićem nije razgovarao o vladi SNS-DS.

Nikolić je rekao da će u ponedeljak na sastanku sa predsednicom Skupštine Srbije Slavicom Đukić-Dejanović zatražiti konstitutivne sednice parlamenta kako bi u petak, 1. juna, najkasnije položio zakletvu.

Nikolić je rekao da se danas sastao sa američkom ambasadorkom Meri Vorlik i da je ona, kako je naveo, jedan od deset ambasadora sa kojima se sastao od kada je izabran za predsednika Srbije.

Kako je naveo, Vorlikovoj je rekao da SNS ne učestvuje u razgovorima o formiranju nove vlade.

"SNS ne učestvuje, jer smo obavešteni u izbornoj noći da većina postoji. Tadić treba što pre da reši šta će da radi. Ako odluči da ne bude premijer garantovana mu je bezbednost", rekao je Nikolić.

"Znam njegove dileme, samo sam ga molio da brzo odluči", rekao je Nikolić i dodao da sa Tadićem nije razgovarao o tome da SNS i DS formiraju vladu.

Nikolić je rekao da ni sa liderom SPS-a Ivicom Dačićem nije razgovarao o vladi, jer mu je lider socijalista rekao da je "priča sa DS-om ozbiljna".

Povodom izjave Dačića da zapad traži vladu SNS-DS, Nikolić je rekao da Dačić "tvrdi pazar".

"Niko od nas to nije tražio niti je bilo ko od ambasadora to rekao", rekao je Nikolić.

Емотивац је Тома што је боље него себични, хладни и арогантни Борис.
И Русији је кренуло кад скинуше Бориса.

Djubrad na RTS-u nisu smela da ovo prenesu niti ka prenesu njegov govor gde kaže da ne može više da bude predsednik stranke nego svih gradjana Srbije!

Regice,ne brini!Nema ko da te banuje.Da ima,vec bi bila i ti i jos mnooogi ;)
BRAVO, prave reci na pravom mestu u pravo vreme!

TI bi dosad bila banovana, ja pila vitamine, menjaju se u Srbiji stvari nabolje, ovde ne!

No, neka, dovoljno je sto se jedu,jede, izlivaju zuc i ne mogu da sakriju jad! Pustaju ih da kidisu na coveka kap zverinje, a proslu "instituciju" smo morali da postujemo kao da je od zlata.

No, sve ima svoju cenu, mi smo placali ali pravi racun na kraju je ispostavljen onima koji su po nasim "ledjima" sibali i senlucili!

Ima Boga ima Pravde, svako svoje placa,
kako su zaduzili, tako im se vraca:)))

Odoh da vidim kako cemo proci na Eursongu, uzivaj:heart:

Poslednja izmena:

TI bi dosad bila banovana, ja pila vitamine, menjaju se u Srbiji stvari nabolje, ovde ne!

No, neka, dovoljno je sto se jedu,jede, izlivaju zuc i ne mogu da sakriju jad! Pustaju ih da kidisu na coveka kap zverinje, a proslu "instituciju" smo morali da postujemo kao da je od zlata.

No, sve ima svoju cenu, mi smo placali ali pravi racun na kraju je ispostavljen onima koji su po nasim "ledjima" sibali i senlucili!

kako su zaduzili, tako im se vraca
:)))

Једном радикал, увек радикал. :lol: Неке ствари се никад не мењају.

kako su zaduzili, tako im se vraca:)))

Ja te vec jednom pitah,koji ste to vi-a koji smo to mi?Nisam poludela da secem vene ni za jednim politicarem,sve dok ne vidim da je iko od njih odgovarao za svoje cinjenje ili NE cinjenje,koje je ponekad pogubnije od samog cinjenja!Daj boze da si u pravu da ce Toma da nas izvuce iz blata!Pobogu,moja deca zive u ovoj zemlji,ali ako uskoro ne vidim da bar ima naznaka da krece na bolje,saljem ih iz zemlje u neku normalnu!A veruj mi takvih je mnogo,koji ce uciniti sve da iscupaju svoju decu iz ovog blata!Opet kazem,neka si ti u pravu za Tomu,ih,pa valjda ce nam onda svima biti bolje!Necu se valjda zaliti na bolje!?
Ali,ja nisam zaslepljena idolom Toma Nikolic,ja vidim njegove mane,i namerno govorim o greskama koje uocavam,jer prenece mu nekko nesto od ove nase kritike,pa ako je covek,razmilice o tome,a ako ne,nek ga nosi vrag!Vladara treba uvek,pa kad je najbolji,kritikovati,jer ako ga mnogo hvalis i mazis,postaje ohol i lenj.A cini mi se da je Toma u titulu usao na krilima lazi i mucke,i da je u startu progutao veci zalogaj nego li moze progutati,ali nije moje da brinem o njemu,vec je njegovo da brine za nas!

Back