FataMorgen
Legenda
- Poruka
- 64.174
Regice,ne brini!Nema ko da te banuje.Da ima,vec bi bila i ti i jos mnooogiNecu, banovace me zbog vredjanja institucije predsednika..![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Regice,ne brini!Nema ko da te banuje.Da ima,vec bi bila i ti i jos mnooogiNecu, banovace me zbog vredjanja institucije predsednika..![]()
Regice,ne brini!Nema ko da te banuje.Da ima,vec bi bila i ti i jos mnooogi![]()

Regice,nemoj kroz sebe gledati drugeSvejedno necu, dopisaces ti.....kad dodje vreme... pod istim ili nekim drugim nick-om ...![]()
Kao prvo,nisam takav mentalni sklop da likujem zbog nečega,to je crta onih izopačenihja izopačena nisam,samo se radujem uspehu i svetlijoj budućnosti Srbije!
Razumem ja ljutnju i ogorčenje onih koje su žuti stavili na platne spiskove bez ikakvih radnih obaveza,takvi sigurno više neće biti ni na kakvom platnom spisku
ps.ne mislim da si ti jedna od tih,zato ti se i čudim![]()
Necu, banovace me zbog vredjanja institucije predsednika..![]()

Пих,
шта је пар дана забране у односу на задовољство, што си им скресала у брк, нако с'гуштом...![]()

I to jos bivsi mod - nekadasnji strah i trepet , alfa i omega , kadija i tuzilac , sila nebeska ... odstrelila je u karijeri tolike nazadnjake , kocnicare progresa i bacace klipova pod evratlanske procese - i sad da ti jedan Toma utera stah u kosti .....
Duboko me je razocarala ...

Емотивац је Тома што је боље него себични, хладни и арогантни Борис.
И Русији је кренуло кад скинуше Бориса.

Boris je egocentrik. Plus narcis.
Ma sta ja pisem............................... on je obicno djubre.![]()
BRAVO, prave reci na pravom mestu u pravo vreme!Regice,ne brini!Nema ko da te banuje.Da ima,vec bi bila i ti i jos mnooogi![]()
))
I Putin je zaplakao.

BRAVO, prave reci na pravom mestu u pravo vreme!
TI bi dosad bila banovana, ja pila vitamine, menjaju se u Srbiji stvari nabolje, ovde ne!
No, neka, dovoljno je sto se jedu,jede, izlivaju zuc i ne mogu da sakriju jad! Pustaju ih da kidisu na coveka kap zverinje, a proslu "instituciju" smo morali da postujemo kao da je od zlata.
No, sve ima svoju cenu, mi smo placali ali pravi racun na kraju je ispostavljen onima koji su po nasim "ledjima" sibali i senlucili!
Ima Boga ima Pravde, svako svoje placa,
kako su zaduzili, tako im se vraca))
Odoh da vidim kako cemo proci na Eursongu, uzivaj![]()
Неке ствари се никад не мењају.Svejedno necu, dopisaces ti.....kad dodje vreme... pod istim ili nekim drugim nick-om ...![]()

Ja te vec jednom pitah,koji ste to vi-a koji smo to mi?Nisam poludela da secem vene ni za jednim politicarem,sve dok ne vidim da je iko od njih odgovarao za svoje cinjenje ili NE cinjenje,koje je ponekad pogubnije od samog cinjenja!Daj boze da si u pravu da ce Toma da nas izvuce iz blata!Pobogu,moja deca zive u ovoj zemlji,ali ako uskoro ne vidim da bar ima naznaka da krece na bolje,saljem ih iz zemlje u neku normalnu!A veruj mi takvih je mnogo,koji ce uciniti sve da iscupaju svoju decu iz ovog blata!Opet kazem,neka si ti u pravu za Tomu,ih,pa valjda ce nam onda svima biti bolje!Necu se valjda zaliti na bolje!?BRAVO, prave reci na pravom mestu u pravo vreme!
TI bi dosad bila banovana, ja pila vitamine, menjaju se u Srbiji stvari nabolje, ovde ne!
No, neka, dovoljno je sto se jedu,jede, izlivaju zuc i ne mogu da sakriju jad! Pustaju ih da kidisu na coveka kap zverinje, a proslu "instituciju" smo morali da postujemo kao da je od zlata.
No, sve ima svoju cenu, mi smo placali ali pravi racun na kraju je ispostavljen onima koji su po nasim "ledjima" sibali i senlucili!
Ima Boga ima Pravde, svako svoje placa,
kako su zaduzili, tako im se vraca))
Odoh da vidim kako cemo proci na Eursongu, uzivaj![]()