AUTSAYDER
Primećen član
- Poruka
- 941
Па овај је веома лош глумац могао је мало да научи од Тадића
Не, Тадић предаје манекенство, Путин је главни за вештачко плакање...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па овај је веома лош глумац могао је мало да научи од Тадића
Platin mi dao kaznu što sam napisao da je 2% razliak izmedju majmuna i Čoveka i da je 2% razlika izmedju Tadiča i Nikolića!DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Plus jednu za pravopisne greske![]()

Al' te zeznuoPlatin mi dao kaznu što sam napisao da je 2% razliak izmedju majmuna i Čoveka i da je 2% razlika izmedju Tadiča i Nikolića!DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

a one sto sizofreno vesticare i orgijaju ....svi zajedno nisu dostojni pomena 
..... covek koji dobija sta treba da misliU ne brini se svasta ti od njega mozes da ocekujes, imao sam ja prepisku sa njim da samo kaznjava ljude koji ne misle kao on, a on kaze nije tacno evo po 10001 put se dokazuje da je tacno, svasta sma mu ja pisao ali to je kao da vrsis prepisku sa zidom, ono sto moze zid da ti odgovori to isto moze i PLATAN
Dzabe brate ali nema veze to njihovo nerviranje je neprocenjivo, a i jos svasta sam mu napisao samo ga cekam da to uradi pa cu da mu pokazem sta sve mozes da uradis ako poznajes IP protokol.

Не бих знао рећи, другарице, мада и то што кажеш је могуће...Јел му Вучић КУМ можда?
Ако јесте онда ми је јасно зашто је плакао можда и њега КУМ ИЗДА

Не бих знао рећи, другарице, мада и то што кажеш је могуће...
Политика је стара к*рва.![]()
Јел му Вучић КУМ можда?
Ако јесте онда ми је јасно зашто је плакао можда и њега КУМ ИЗДА
Ко шта ради, ти се бавиш Шешељем.Ne, Seslj je kum Vucicu, Draskovicu , Nikolicu, ni s jednim vise ne govori i nije u kontaktu s njima!
Toliko o kumstvu i KUMU!

Ne, Seslj je kum Vucicu, Draskovicu , Nikolicu, ni s jednim vise ne govori i nije u kontaktu s njima!
Toliko o kumstvu i KUMU!
Ко шта ради, ти се бавиш Шешељем.
Чудан вам је начин прослављања победе, и то оне коју сте дууууууго чекали.
Баш занимљиво.
Добро можда му није КУМ али Вучић ће доћи до памети врло брзо тако је то када ИЗДАШ некога шта можеш да очекујеш
Ко шта ради, ти се бавиш Шешељем.
Чудан вам је начин прослављања победе, и то оне коју сте дууууууго чекали.
Баш занимљиво.