Strela
Elita
- Poruka
- 17.244
А што се ти Јомини толико једиш због тога?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А што се ти Јомини толико једиш због тога?
Чекај, а што су га онда убијали?
aj lepo kazi koje sve nikove imate pa da krenemo od nule....
tomas man je, razgovarajuci sa pristalicom nsdap-a, pitao zasto zrtvuje svoju slobodu, racio, u korist takve ideje.
ovaj mu je jednostavno odgovorio- ranije sam morao da razmishljam, odgovoran sam za sebe, svoje postupke, svoje bliznje. sada nema slobode, ali nema ni odgovornosti.
to je princip zasto 'mali' chovek tako chesto je spreman da zrtvuje i prebaci se u diktaturu.
ili zashto ga lako izmanipulishu...i pamti je po lepom
teshko je biti sposoban za slobodu i zivot za neke, ocigledno....
Narod... Gade mi se glupavi ljudi.
I posle neki ovde imaju hrabrosti (čitaj: nemaju srama) da kažu da se referendumom treba nešto odlučivati...
Добро, а зар демократија не заговара принцип слободе избора сваког појединца?
zagovara
demokratija je samo najbolji od svih najgorih poredaka
bez odgovarajuce politicke kulture, tradicije slobode, samosvesnog pojedinca i svega onoga sto ide u takav pol.etos jednog drustva, sama 'narodna volja' moze da odvede i na najgore stranputice, sto svojevoljno, sto manipulacijama.
a cime se to onda treba odlucivati?
Te stvari treba da rešavaju političari, zato i postoje. Između ostalog. Kakav crni narod, crni Jabučilo... Narodu je dovoljno što bira na izborima ( a i to traljavo radi), ne treba više.
zagovara
demokratija je samo najbolji od svih najgorih poredaka
bez odgovarajuce politicke kulture, tradicije slobode, samosvesnog pojedinca i svega onoga sto ide u takav pol.etos jednog drustva, sama 'narodna volja' moze da odvede i na najgore stranputice, sto svojevoljno, sto manipulacijama.