moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
I ona Kovač pevačica maše nam iz Švedske..a žena u godinama.. (:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moramo shvatiti srpski narod.To je jedan duboko arhaican narod,optrecen laznim bajkama,laznim mitovima o svojoj "velikoj" proslosti. Taj sludjeni narodimi
Ocigledno nisi u toku, zastupnik je ideje protiv idolopoklonstva, sto ima osnova u srpskom narodu, ali kao veciti pagani Srbi uvek imaju mnogo idola, pa su i u vreme Tita imali gomilu dodatnih bogova....
Naravno da je potrebna neka ozbiljna opozicija koja moze da se suprotstavi stvaranju kulta licnosti i idolima, ako ikako postoji mogucnost da se Srbi ujedine bar protiv idola.
Svi bi hteli da budu mnogo bitni i svi misle da su centar sveta.Чему потреба да смарају својим одлукама у вези приватног живота?
E, bas za KLIX. ba bi cuvao cuvenu izjavu....tema je seljacka patka....
pri cemu ne znaju ni koliko godina ima koja....

Idi na njegov Tviter nalog pa obrati pažnju šta lajkuje.Ocigledno nisi u toku, zastupnik je ideje protiv idolopoklonstva, sto ima osnova u srpskom narodu, ali kao veciti pagani Srbi uvek imaju mnogo idola, pa su i u vreme Tita imali gomilu dodatnih bogova....
Naravno da je potrebna neka ozbiljna opozicija koja moze da se suprotstavi stvaranju kulta licnosti i idolima, ako ikako postoji mogucnost da se Srbi ujedine bar protiv idola.
Svi bi hteli da budu mnogo bitni i svi misle da su centar sveta.
Krivo ti sto nemas tetku u svici a
Свако је центар свог микро-света, како рече Која.Svi bi hteli da budu mnogo bitni i svi misle da su centar sveta.
Pa novinar si pitas ih,da nikog to ne zanima ne bi rijaliti programi bili najgledaniji,mene bas zanima kako zive moji omiljeni glumciЧему потреба да смарају својим одлукама у вези приватног живота?
Ti i ne shvatas da je Srbija ovakva zahvaljujuci malim, malenim bogovima rasutim po srbiji koji imaju moc da odredjuju zivot i smrt malom coveku.....zbog takve gamadi je novi svetski poredak majka mara....mali covek nije u stanju da se oslobodi uticaja lokalne gamadi, ali zato pritisak odozgo je taj koji ce da ih pogazi.....tu nema ni nacionalnog ni verskog svet zivi u robovlasnistvu i pod komandom svetske elite.....drzanje srbije kao crne rupe je bio cilj jos iz komunizma zbog velikog uticaja na veliki deo sveta....Moramo shvatiti srpski narod.To je jedan duboko arhaican narod,optrecen laznim bajkama,laznim mitovima o svojoj "velikoj" proslosti. Taj sludjeni narod
oduvek je imao svoje "bogove",lazne careve,kojima se klanjao kao svojim bozanstvima.Nije to samo Broz.Taj narod se juce sa obozavanjem,klanjao
Karadjordjevicima,sutra onom medjunarodnom kriminalcu,Brozu. Gradjanin Kojo je intelektualac par ekselans.Njemu je (kao i mnogima od nas)
tesno u srbiji.Mi se gusimo u ovom blatu bede,zaostalosti,zivljenju od proslosti,koja je iskonstrisana od nicega.
Pa novinar si pitas ih,da nikog to ne zanima ne bi rijaliti programi bili najgledaniji,mene bas zanima kako zive moji omiljeni glumci
Шалу на страну, интересује ме да ли је глумац нешто снимио а где живи, да ли је оженио овцу Доли и какве ћега носи...могу и без тога да постојим.Moze mu se da vas
Komunjaro.Moze mu se da vas
******* cima ......samo se vi lozite.....
Ja tebi nisam rekao Belka, ali razumem da etikete lepe bolesnici...Komunjaro.
Ti projektuješ svoju manu na mene.bolesnici...
Sreca za Srbe pa je Vucic simpatizer HDZ kardinala i Alojzija Stepinca, blazenog i u zlatnom ramuNikola Kojo je simpatizer diktatora Josipa Broza. Što je manje Brozovih simpatizera, to bolje za Srbiju.
On je izmislio izraz svinjska huntaјош да се ослободимо оног драгојевића па да правимо журку због пропасти црвене грађанистичке кинематографије
Ah, je li ga to Vucic uramio u zlatni ram? Je li to Vucicev biro?Sreca za Srbe pa je Vucic simpatizer HDZ kardinala i Alojzija Stepinca, blazenog i u zlatnom ramuPogledajte prilog 605524