Nikola Jokic

@thotr kao li Pesic nije zvao tebe kao vrsnog strucnjaka da mi kazes sta da radi.
Bili 9. na tom EP zbog Pesica i Micica, osvojili 2. mesto na SP zahvaljujuci Litvaniji.
Kakve analize vrsnih strucnjaka, kada u ubaci 20 onda ne valja, da je ubacio 40 bio bi sebican. Jel treba da asistira i sam sebi kada vrati povratni pas za beka?

Nasa igra se nije raspala izlaskom Avramovica, vec sto sem Jokica i Bogdanovica mi NEMAMO odlicne kosarkase, vec prosecne.

Sama reprezentacija je prosek, Micic, Guduric, Marinkovic, Dobric nisu top igraci, Milutinov vise nije centar kakav je bio. Jovic mlad, ali nema sigurne poene.

A kakve igrače ima Nemačka?
Vagner jedini koji nešto igra u NBA, brat igrač zadatka i solidni Šruder na zalasku karijere, igrači koji čine kostur ekipe i ostali iz II lige Nemačke.
Ali imaju tim, gde svi ginu za jednu loptu i igraju disciplinovano odbranu-napad.
Mi imamo više NBA igrača u sastavu od njih.

Zato ne trebamo da kukamo na Gudurića, Dobrića i ostale igrače zadatka, već na najbolje od kojih se očekuju dobre partije.
Ako gledamo statistiku onda je i Micić odigrao solidno, dok je to na terenu izgledalo užasno.
Bogdan je mašio otvorene šuteve, bio mlak u odbrani.
Jokić sa onim pivskim stomakom izgleda kao veteran na terenu. Svaki put kasni u pick and rollu i protivnički bekovi imaju otvoren šut, svaki ulaz Lebrona i ostalih je propratio pogledom, svaki šut preko njega su skoro pogodili.
Tako ne može da se igra košarka, bar ne uspešno. Tako ne možeš da pobediš ni jednu bolju selekciju na turniru.
Šta onda vredi u napadu 20p sa gomilom izgubljenih lopti i nesigurnim šutom?
Ne mora čovek da bude košarkaški trener da bi to zapazio.

Lepo napisah strucnjak, naravno kriv je Jokic jer nije ubacio 40, sprecio bekove USA da daju trojke i svaki ulaz pod kos. Nije tebi lako...
Ali ne ne krivis Jokica....
Da ne treba da on igra i za Gudurica, Dobrica, Micica i ostale i u napadu i odbrani mozda?

Lepo napisah strucnjak, naravno kriv je Jokic jer nije ubacio 40, sprecio bekove USA da daju trojke i svaki ulaz pod kos. Nije tebi lako...
Ali ne ne krivis Jokica....
Da ne treba da on igra i za Gudurica, Dobrica, Micica i ostale i u napadu i odbrani mozda?
Zar nije zadatak centra da isprati bekove u preuzimanju, štiti reket i brani protivnički pick and roll?

Ne znam zašto se uopšte spuštam na tvoj nivo i odgovaram ti, kada znam da nisi normalan čovek.
Za pocetak ne znam zasto se mi spustamo na tvoj nivo, jer nivo neke normalne komunikacije je za tebe nedostizan.

Ti nikako ne mozes da skapiras da nijedan centar ne moze da zaustavi svaki prodor i da brani pik, takodje da brani sut za tri. Tj. retke su situacije kad centar sacuva beka. Ali tvoja ocekivanja za Jokica su da odbrani svaki napad i zaustavi svaki sut da bu bio tebi po volji.

A sto se tice Nemacke, da igraju disciplinovano, a to je najviše zasluga sistema i selektora, znati sakriti svoje slabosti. Sto sa Pesicem nije slucaj.

Da se imalo razumes u ovaj sport pisao bi smislene stvari...

pusti te ...... statistike brate..
je l igrao Jokić 30 i kusur minuta? jeste
je l smo pukli 30 razlike?
jesmo
da li nam je mvp pomogao da pružimo kakav takav otpor ??
nije..

Sa njim egal bez njega minus 26

Pita doticni da li je pomogao???

šta me .......... za ostalo
igrao je mvp , pukli smo 30..nije nam pomogao, nije nam ...... značio ..i bez njega bi pukli 30, 35 a možda i manje.. isti ........20, 25, 30.. i to je to
dakle da je ostao u Somboru da voza konje isto je ko da je bio juče..nikakva jbna razlika i koj će nam jbni ..... onda kada igrač od 200 miliona dolara ništa ne znači u reprezentaciji? da si doveo Koprivicu iz Partizana od 100 000 isti ..... bi bio.. igrač od 200 miliona mora da donese nešto reprezentaciji a on donosi ....
ok videćemo ga protiv Sudana

Kako bese svako ima pravo na misljenje???

A ovo je misljenje????? Cega ????

Na to treba da se odgovori???

A ima li neka smislena analiza da objasni kako smo mi bez Jokića na SP osvojili srebro, a na manje kvalitetnom EP sa Jokićem 9.mesto?

Vrati stranice unazad,dobices odgovor.

Drugo, zašto Jokiću kao glavnom igraču preko koga ide svaka lopta u napadu alibi ne bi bila dobra partija, već prazna statistika?
P.Gasol, Novicki su u velikim utakmicama uvek bili na najvišem nivou i niko nije vadio ovakve statistike kako su Nemačka i Spanija igrale dok su oni bili na klupi.

I ovo ti je objasnjeno.

Gasol nije bio usamljeni igrac u ekipi....vec je imao bukvalno sve vrhunske igrace,najjaca spanska generacija kosarkasa ikada.

To je stvarno debilna statistika,
Statistika koja pokazuje rezultate nekog igraca tokom boravka na parketu nikada ne moze da bude debilna.

Debilni su oni koji izmisljaju dogadjaje koji se nisu desili i koji ne umeju da citaju sta pise u statistici

i ništa ne pokazuje ili dokazuje, jer kada je Jokić izlazio iz igre izlazio je i Bogdan, Avramović, i tada je na scenu nastupao superstar Micić.
Naša igra se prvo raspala kada je izašao Avramović, a u igri je tada bio Jokić.
Jokic cim je izasao igra se raspala.

Dokaz izasao covek na plus sest vratio se na minus sedam.

Ovom igrom teško možemo nešto da uradimo, jedina šansa bi bila da Jokić bude rezerva sa minutažom ne većom od 20min, ali to se neće dogoditi.
Pazi sta on navodi kao jedinu sansu?

Ako ima egal na parketu uz ogroman indeks korisnosti,a stvari bez njega idu u ogromni minus tvoja logika kaze mora na klupu?

I ajd sad kako ovde bilo sta da se odgovori?

Poslednja izmena:
Izgubili skoro 30p razlike, Jokić ubacio jedva 20p, u odbrani ceo meč bio kardinalan i sada neko kopa neku statistiku da opravda njegovu igru.
Kao ne može tim bez njega, a bez njega skoro isti tim osvojio dva srebra u proteklim godinama.
Dobro, ako je Gasol imao sjajne saigrače, koga je imao Novicki?
Kako tako bukvalno rezonujete košarku.

Pogledajte Jokića na terenu, pojavu, energiju, trčanje, zar neko stvarno misli da onakva smlata sa pivskim stomskom može kao glavni igrač da odvede neku reprezentaciju u borbu za medalju?
To je nemoguće.
Čovek je limitiran i precenjen košarkaš, samo slepac to ne vidi.
Nije ovo dirigovana, kečerska NBA gde su svakojaki cirkuzanti zvezde.

Znaci opet je Jokic kriv sto bekovi ne mogu da pogode bazen?

Mi rezervnog centra NEMAMO, utuvi to u tu tvoju jednu sivu celiju, sem Bogdana NEMAMO beka sutera, NEMAMO klasicnog pleja (Micic u reprezentaciji nista nije pokazao), Teo sa cigarom i viskijem bi bolje odigrao Vasine minute. Imamo penzionera na klupi koji nema plan B kada Jokic izadje jer se nasa igra raspadne.

Izgubili smo jer neke stvari ne mozes da odbranis (Durentova serija) i skoro 20 primljenih trojki (za koje je Jokic kriv?). Kada na parketu imas Gudurica, Micica odbranu nemamo i nema centra na svetu koji to moze da pokrpi njihove gluposti.

Sta li ti gledas... U tvojoj glavi izgleda igra Jokic vs SAD :rotf:

Izgubili skoro 30p razlike, Jokić ubacio jedva 20p, u odbrani ceo meč bio kardinalan i sada neko kopa neku statistiku da opravda njegovu igru.
Kao ne može tim bez njega, a bez njega skoro isti tim osvojio dva srebra u proteklim godinama.
Dobro, ako je Gasol imao sjajne saigrače, koga je imao Novicki?
Kako tako bukvalno rezonujete košarku.
Баш ме занима анализа чињенице да кад највећа рупа у одбрани сједи на клупи, одбрана без те највеће рупе у себи направи осјетни минус у односу на вријеме кад је та рупа у игри. Нисам неки стручњак, али малко ми је то чудно...

Баш ме занима анализа чињенице да кад највећа рупа у одбрани сједи на клупи, одбрана без те највеће рупе у себи направи осјетни минус у односу на вријеме кад је та рупа у игри. Нисам неки стручњак, али малко ми је то чудно...
Ja samo znam da je ova reprezentacija igrala bolje bez Jokica i Micića.
To je evidentno i jasno.
Niko tada nije vadio index korisnosti kada je Bogdan na klupi, to je glupost.
Neko se toga setio da opravda blede partije Jokića, koji je prosečan centar van NBA parketa.
Izvadite index korisnosti protiv Australije i USA u pripremnim utakmicama, što tada niste pričali o tome?

Poslednja izmena od moderatora:
Ja samo znam da je ova reprezentacija igrala bolje bez Jokica i Micića.
To je evidentno i jasno.
Niko tada nije vadio index korisnosti kada je Bogdan na klupi, to je glupost.
Neko se toga setio da opravda blede partije Jokića, koji je prosečan centar van NBA parketa.
Izvadite index korisnosti protiv Australije i USA u pripremnim utakmicama, što tada niste pričali o tome?
Нисам ни очекивао објашњење зашто је вода мокра.
Него, откуд сад и Васо упаде у циркусанте кад он у тај циркус тек што је привирио, а и није се нациркусирао тамо, по томе би човјек рекао – прави европски озбиљан плеј, кад оно сад ни он не ваља? Зајебата та врхунска кошарка, све мање је разумијем...

Него, откуд сад и Васо упаде у циркусанте кад он у тај циркус тек што је привирио, а и није се нациркусирао тамо, по томе би човјек рекао – прави европски озбиљан плеј, кад оно сад ни он не ваља? Зајебата та врхунска кошарка, све мање је разумијем...
Šta mlatiš?

Vasa je tek priča za sebe..dečko realno pojma nema
vrti neki pik sa Jokićem ceo dan..provaljeni su.. ne može ništa da pogodi..gubi lopte..očajan je
nije to onaj stari Micić .. vidi se da ga je NBA upropastio
čak je i Avramović koji je isto katastrofa trenutno bolja opcija.. a tog Avramovića je Željko najurio iz Partizana zato što nas jedno 20 puta ukanalio.. eto to je tvoj vrhunski Micić!!! Rezerva Avramoviću!!

Back