Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.427
Jokić je povlačio po 2-3 igrača na sebe i dodao za 10 otvorenih trojki, sigurno je on kriv što su od tih 10 ušle 2pa već čitamo to: Jokić nema s kim
a mi bez njega drugi na svetu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jokić je povlačio po 2-3 igrača na sebe i dodao za 10 otvorenih trojki, sigurno je on kriv što su od tih 10 ušle 2pa već čitamo to: Jokić nema s kim
a mi bez njega drugi na svetu
a kad se zabijao u dva tri igrača, gubio lopte, mašio zicere i promašio 5 trojki od 6 to nisi video?? da ne pričam o odbrani kad prave majmuna od njegaJokić je povlačio po 2-3 igrača na sebe i dodao za 10 otvorenih trojki, sigurno je on kriv što su od tih 10 ušle 2
Zar nije zadatak centra da isprati bekove u preuzimanju, štiti reket i brani protivnički pick and roll?Lepo napisah strucnjak, naravno kriv je Jokic jer nije ubacio 40, sprecio bekove USA da daju trojke i svaki ulaz pod kos. Nije tebi lako...
Ali ne ne krivis Jokica....
Da ne treba da on igra i za Gudurica, Dobrica, Micica i ostale i u napadu i odbrani mozda?
Ne znam zašto se uopšte spuštam na tvoj nivo i odgovaram ti, kada znam da .... ......... čovek.Jeste i sve to treba da radi celu utakmicu i ne dozvoli kosA ostali ce da ga gledaju i statiraju.
Pisah i pre i jos jenom cu, pises /lupas gluposti sa svakim postom koji napises.
Za pocetak ne znam zasto se mi spustamo na tvoj nivo, jer nivo neke normalne komunikacije je za tebe nedostizan.Ne znam zašto se uopšte spuštam na tvoj nivo i odgovaram ti, kada znam da nisi normalan čovek.
pusti te ...... statistike brate..
je l igrao Jokić 30 i kusur minuta? jeste
je l smo pukli 30 razlike?
jesmo
da li nam je mvp pomogao da pružimo kakav takav otpor ??
nije..
šta me .......... za ostalo
igrao je mvp , pukli smo 30..nije nam pomogao, nije nam ...... značio ..i bez njega bi pukli 30, 35 a možda i manje.. isti ........20, 25, 30.. i to je to
dakle da je ostao u Somboru da voza konje isto je ko da je bio juče..nikakva jbna razlika i koj će nam jbni ..... onda kada igrač od 200 miliona dolara ništa ne znači u reprezentaciji? da si doveo Koprivicu iz Partizana od 100 000 isti ..... bi bio.. igrač od 200 miliona mora da donese nešto reprezentaciji a on donosi ....
ok videćemo ga protiv Sudana
A ima li neka smislena analiza da objasni kako smo mi bez Jokića na SP osvojili srebro, a na manje kvalitetnom EP sa Jokićem 9.mesto?
Drugo, zašto Jokiću kao glavnom igraču preko koga ide svaka lopta u napadu alibi ne bi bila dobra partija, već prazna statistika?
P.Gasol, Novicki su u velikim utakmicama uvek bili na najvišem nivou i niko nije vadio ovakve statistike kako su Nemačka i Spanija igrale dok su oni bili na klupi.
Statistika koja pokazuje rezultate nekog igraca tokom boravka na parketu nikada ne moze da bude debilna.To je stvarno debilna statistika,
Jokic cim je izasao igra se raspala.i ništa ne pokazuje ili dokazuje, jer kada je Jokić izlazio iz igre izlazio je i Bogdan, Avramović, i tada je na scenu nastupao superstar Micić.
Naša igra se prvo raspala kada je izašao Avramović, a u igri je tada bio Jokić.
Pazi sta on navodi kao jedinu sansu?Ovom igrom teško možemo nešto da uradimo, jedina šansa bi bila da Jokić bude rezerva sa minutažom ne većom od 20min, ali to se neće dogoditi.
Баш ме занима анализа чињенице да кад највећа рупа у одбрани сједи на клупи, одбрана без те највеће рупе у себи направи осјетни минус у односу на вријеме кад је та рупа у игри. Нисам неки стручњак, али малко ми је то чудно...Izgubili skoro 30p razlike, Jokić ubacio jedva 20p, u odbrani ceo meč bio kardinalan i sada neko kopa neku statistiku da opravda njegovu igru.
Kao ne može tim bez njega, a bez njega skoro isti tim osvojio dva srebra u proteklim godinama.
Dobro, ako je Gasol imao sjajne saigrače, koga je imao Novicki?
Kako tako bukvalno rezonujete košarku.
Ja samo znam da je ova reprezentacija igrala bolje bez Jokica i Micića.Баш ме занима анализа чињенице да кад највећа рупа у одбрани сједи на клупи, одбрана без те највеће рупе у себи направи осјетни минус у односу на вријеме кад је та рупа у игри. Нисам неки стручњак, али малко ми је то чудно...
Нисам ни очекивао објашњење зашто је вода мокра.Ja samo znam da je ova reprezentacija igrala bolje bez Jokica i Micića.
To je evidentno i jasno.
Niko tada nije vadio index korisnosti kada je Bogdan na klupi, to je glupost.
Neko se toga setio da opravda blede partije Jokića, koji je prosečan centar van NBA parketa.
Izvadite index korisnosti protiv Australije i USA u pripremnim utakmicama, što tada niste pričali o tome?
Šta mlatiš?Нисам ни очекивао објашњење зашто је вода мокра.
Него, откуд сад и Васо упаде у циркусанте кад он у тај циркус тек што је привирио, а и није се нациркусирао тамо, по томе би човјек рекао – прави европски озбиљан плеј, кад оно сад ни он не ваља? Зајебата та врхунска кошарка, све мање је разумијем...
Покушавам схватити... МВП из НБА не ваља јер је то циркус, европска кошарка је озбиљнија... а онда ни евро МВП не ваља јер... јбмлг. Ето, изгубио сам се...Šta mlatiš?
Пени? Надимак по стотом дијелу фунте? Данас ме нешто не иде, ништа не контам...Ne smete sumnjati u duboko znanje Penija iz kraja, ako on kaže da četvorostruki MVP NBA lige i trostruki MVP Evrolige nemaju pojma onda je to to, zapisano u kamenu.
Njega su zvali Peni, nema tu diskusije...
Hajde dogovori se sa sobom šta hoćeš da kažeš.Покушавам схватити... МВП из НБА не ваља јер је то циркус, европска кошарка је озбиљнија... а онда ни евро МВП не ваља јер... јбмлг. Ето, изгубио сам се...
pomogo? šta?Sa njim egal bez njega minus 26
Pita doticni da li je pomogao???
Kako bese svako ima pravo na misljenje???
A ovo je misljenje????? Cega ????
Na to treba da se odgovori???
Vasa je tek priča za sebe..dečko realno pojma nemaНисам ни очекивао објашњење зашто је вода мокра.
Него, откуд сад и Васо упаде у циркусанте кад он у тај циркус тек што је привирио, а и није се нациркусирао тамо, по томе би човјек рекао – прави европски озбиљан плеј, кад оно сад ни он не ваља? Зајебата та врхунска кошарка, све мање је разумијем...