Nikola Jokic

Poenta je da tebi Jokic nece nikad odigrati dobro, jer ga patoloski mrzis.
Navedi kog to all star igraca ima Jokic u Denveru? Vecito povredjenog Mareja ili nestabilnog Portera?
Marej je imao mnogo sjajnih nastupa za Denver u playoffu, i skoro jednaku statistiku kao Jokić. Ako Marej nije all star igrač, nije ni Jokić.
Porter je ove godine u playoffu podbacio malo u napadu, dok je odbranu igrao solidno.
Moraš da shvatiš da se košarka igra na obe strane terena a Jokić je igra na jednoj.
Tako da Marey, Porter i ostali moraju krpiti Jokićeve rupe u odbrani, što se ne vidi u statistici, ali se eto sada dobro vidi u reprezentaciji.
Jokić je precenjen igrač.
Nije Kukoč lud.

Не буде ли он у тежим, важнијим утакмицама играо по 30-35 минута и то да се игра на њега, нећемо се ми љеба најести, видјећеш.
Šta da igra 30min, kada se posle 10min bori za vazduh i ne može da se nadiše.
Baca cigle sa linije za tri poena, maši zicere, udaraju mu rampe ko stigne, Adebayo za 1min preko njega dao 10p.
Šta da igramo na njega kada svaki napad guši, dok u odbrani ništa ne može da odbrani.
Ovo je toliko evidentno i samo slepac to ne može da vidi.

Jokić je jedini od naših centara koji ima leđnu tehniku i može nešto da odigra na postu, ali sve to džaba kada je u odbrani čunj. Mi sa takvim igračem ne možemo da igramo odbranu koja je bila naš zaštitni znak, i posle koje smo imali mirniji i sigurniji napad. Micić, Pokuševski i Jokić nisu za reprezentaciju.

Šta da igra 30min, kada se posle 10min bori za vazduh i ne može da se nadiše.
Baca cigle sa linije za tri poena, maši zicere, udaraju mu rampe ko stigne, Adebayo za 1min preko njega dao 10p.
Šta da igramo na njega kada svaki napad guši, dok u odbrani ništa ne može da odbrani.
Ovo je toliko evidentno i samo slepac to ne može da vidi.

Jokić je jedini od naših centara koji ima leđnu tehniku i može nešto da odigra na postu, ali sve to džaba kada je u odbrani čunj. Mi sa takvim igračem ne možemo da igramo odbranu koja je bila naš zaštitni znak, i posle koje smo imali mirniji i sigurniji napad. Micić, Pokuševski i Jokić nisu za reprezentaciju.
brate sve se slažem..to sam i ja napisao i posle me prozivaju da sam hejter a ja samo realno pišem
Jokić je rupetina u odbrani, oko toga nema spora..to čak ni njegovi fanovi ne spore.. jbna rupetina
e sad oni ga predstavljaju kao nekog ko će u napadu da razbija
alo ljudi nije ovo NBA liga..je l znate jbnu razliku?? da li ste slepci toliki?? Kako da razbija kada mu igraju odbranu?? može da ubaci 15 poena max al će promašiti 10 šuteva i izgubiće lopte
zato se ne treba oslanjati na njega nego na Bogdana , da nas on vodi..

brate sve se slažem..to sam i ja napisao i posle me prozivaju da sam hejter a ja samo realno pišem
Jokić je rupetina u odbrani, oko toga nema spora..to čak ni njegovi fanovi ne spore.. jbna rupetina
e sad oni ga predstavljaju kao nekog ko će u napadu da razbija
alo ljudi nije ovo NBA liga..je l znate jbnu razliku?? da li ste slepci toliki?? Kako da razbija kada mu igraju odbranu?? može da ubaci 15 poena max al će promašiti 10 šuteva i izgubiće lopte
zato se ne treba oslanjati na njega nego na Bogdana , da nas on vodi..
Mi smo društvo idolopoklonika gde ne smeš ništa da kažeš protiv političara, sportista, poznatih. Ako nekoga kritikuješ odmah te oslove kao mrzitelja, pogotovu horde nacionalista.
Ljudi su ovde poprilično ograničeni i zaslepljeni medijima, koji posle svake utakmice pišu kako je Jokić najbolji.
To nije normalno.

Žao mi samo što neće u studiju za vreme OI biti nekoga poput Rada Bogdanovića, nekog ko nije pod uticajem NBA svetala da kaže istinu, onako kako jeste.
Da kaže kako je Jokić rupa bez dna u odbrani, a u napadu prosečan centar.

alo ljudi nije ovo NBA liga..je l znate jbnu razliku?? da li ste slepci toliki?? Kako da razbija kada mu igraju odbranu?? može da ubaci 15 poena max
Jokic je toliko dobar i vest majstor da svaki njegov potez izgleda toliko lagano da svaka budala poput tebe recimo ima osecaj da je to nesto obicno.Onaj okret ili vozanje koje je uradio svom cuvaru Embidu,drugom najboljem centru na svetu je cisto savrsenstvo od poteza.Milutinov ili neki drugi centar ceo svoj zivot to da vezbaju nikada ne bi mogli toliko dobro da izvedu.

Poslednja izmena:
Jokic je toliko dobar i vest majstor da svaki njegov potez izgleda toliko lagano da svaka budala poput tebe recimo ima osecaj da je to nesto obicno.Onaj okret ili vozanje koje je uradio svom cuvaru Embidu,drugom najboljem centru na svetu je cisto savrsenstvo od poteza.Milutinov ili neki drugi centar ceo svoj zivot to da vezbaju nikada ne bi mogli toliko dobro da izvedu.
Embidd, drugi najbolji centar na svetu?
Da li je to onaj centar koji je prvom centru sveta, verovatno misliš na Jokića, ubacio 50p i uhvatio 20sk u jednoj utakmici?
Haha.
Ali Jokić je posle tog vozanja kako kažeš, promašio koš.
Utakmicu je završio sa šutom iz igre 6-19, preko njega su dali laganih 30p, nije imao dve asistencije i uz Micića bio jedan od najgorih na terenu.
Ali ti si, eto, iskopao neki polupotez, što je bilo skoro sve od "najboljeg centra sveta" .
Da li je moguće da ste toliko ograničeni ljudi?

Adebayo za 1min preko njega dao 10p.

.
Dao je tri trojke...i tri dvojke

Jednu trojku preko Plavsica,drugu trojku preko Marinkovica,a trecu preko Jokica koji je izasao na njega pokusao da zaustavi i ovaj pogodio.I to je sve.....
Sta je trebalo Jokic da mu lupi bananu,aha da ne postoji igrac koji to moze tako da dohvati.I to je jedino sto je ubacio preko njega sto sam ja video.

Adebajo je ubacio i tri dvojke jednu je ubacio posle suta Bukera na kojeg je izasao Jokic da blokira digao ruku ovaj promasio,ali Adebajo se zalece niko ga ne prati i odbitak sprovodi u kos.

Ja dalje nisam video,a ti si izvoli precizno objasni gde i kada ga je napunio?

Mozda je tebe napunio? dakle objasni?

Micić, Pokuševski i Jokić nisu za reprezentaciju.

99,6 posto ljudi bi ti reklo za ovo sto si napisao da si debil.U onaj ostatak spada tvoj decko pop80

Cinjenica je da glupo razmisljas i kao takav voleo bih vise da pises i da obrazlazes svoje stavove...jer sve to ide pod komediju.

Embidd, drugi najbolji centar na svetu?
Da li je to onaj centar koji je prvom centru sveta, verovatno misliš na Jokića, ubacio 50p i uhvatio 20sk u jednoj utakmici?
Haha.
Ali Jokić je posle tog vozanja kako kažeš, promašio koš.
Da pored Embida,Dejvisa,Adebaja koji se smenjuju jedino bi se jos ti naigrao...ali nije problem ni to Jokicu laganini ih resava jedan na jedan.
Za jos bolji ucinak treba jos vise da je lopta kod njega

@thotr
Podjes od sebe i saznas zasto nekoga mrzis bez ikakvog razloga... Onda mozda i shvatis koli si ti prvi ogranicen... A tek koliko povrsno razmisljas i razumes se u materiju ne bih da zalazim u to. Jbg i Kari ubacio tonu trojki u karijeri i to je tebi pretpostavljam nista. Jer se i dalje hvatas za tu jednu nebitnu utakmicu u kojoj se Embid napalio kao klinac, a Jokic igrao nezainteresovano. To je tvoje rezonovanje. Elem, iza svake trojke Karija stoji gomila sati treninga i ponavljanja, zato deluje da je lagano. Isto to vazi i za Jokica i ostale zvezde. Zato su oni u NBA jer rade nesto na terenu sto prosecan kosarkas ne moze, kao sto ces ti uvek samo biti "Peni iz kraja" i to je ocigledno tvoje najvece dostignuce u zivotu.

Pored toliko zvezda u NBA ligi, zasto niko ne radi to sto Jokic radi godinama unazad kad vec kazes da je prosecan centar u namesteneoj ligi?

dobar je.. videli smo ga protiv Argentine koliko je dobar kad ga je školovao i ugasio penzioner Skola :D nemaš pojma o košarci

99,6 posto ljudi bi ti reklo za ovo sto si napisao da si debil.U onaj ostatak spada tvoj decko pop80
99,9 posto ljudi na ovome svetu žive u nekoj vrsti matriksa i ponašaju se i razmišljaju kao debili.
Kada vidim masu da ide na jednu stranu, uvek idem na drugu.
Ljudi su većinom robovi države, religije, medija.
Mediji lako ubede jedan narod da mrzi drugi, časak naprave građanski rat. Mediji šire glupu zabavu, i sve drugo što je u interesu određenih grupa.
Ako mediji pišu o Jokiću svakodnevno kako je najbolji, zašto je to potrebno pisati ako je stvarno najbolji?
Koga to ubeđuju, zašto?
Na sve to ide činjenica da su to nacionalistički plaćeni mediji, koje sponzoriše najveći manipulator u državi.
To je copy paste američkog bolesnog sistema, koji svi obično osuđuju, osim kada nam ide u prilog.
Sada, eto, najavljuju utakmicu Jokić-Janis, umesto Srbija-Grčka.
Posle utakmice Srbija-USA gde smo pukli i Jokić bio užasan sa šutem od 28%, trener USA kao izjavljuje kako je Jokić najbolji na svetu. Da li je to normalno?
Kada odigra loše, niko neće da kaže slaba partija Jokića, već kriv Pešić, Micić, nema dobre saigrače...
To je čista patologija.

99,9 posto ljudi na ovome svetu žive u nekoj vrsti matriksa i ponašaju se i razmišljaju kao debili.
Mediji lako ubede jedan narod da mrzi drugi, časak naprave građanski rat. Mediji šire glupu zabavu, i sve drugo što je u interesu određenih grupa.
Ako mediji pišu o Jokiću svakodnevno kako je najbolji, zašto je to potrebno pisati ako je stvarno najbolji?
Koga to ubeđuju, zašto?
Na sve to ide činjenica da su to nacionalistički plaćeni mediji, koje sponzoriše najveći manipulator u državi.
To je copy paste američkog bolesnog sistema, koji svi obično osuđuju, osim kada nam ide u prilog.
Posle utakmice Srbija-USA gde smo pukli i Jokić bio užasan sa šutem od 28%, trener USA kao izjavljuje kako je Jokić najbolji na svetu. Da li je to normalno?
Kada odigra loše, niko neće da kaže slaba partija Jokića, već kriv Pešić, Micić, nema dobre saigrače...
To je čista patologija.
nije 99,99 nego nekih 80 %
20 % razmišlja svojom glavom

ali..da u pravu si za većinu..velika većina ljudi su tetrebi ne samo što se sporta tiče nego i ovako uopšteno..
sad će da ih ubede da je kopanje litijuma super stvar za Srbiju.. malo po malo..krenuli su sa kampanjom i ispiranjem mozgova
jedno pitanje za Jokićeve idolopoklonike: koliko je Slanina imao tripl dablova u ovih 5, 6 utakmica i zašto nije imao nijedan? Gde je problem, kad u najjačoj ligi na svetu gde ga čuvaju monstrumi i gde se igra paklena odbrana ima skoro svaku utakmicu tripl dabl??

Koga to ubeđuju, zašto?
To je čista patologija.
Najavljuje se tako iz cisto marketinskih razloga, kako bi se privuklo sto vise ljudi da dodje.

Ipak Stiv Ker, kako mi se cini, mnogo se bolje razume u kosarku nego ti i sigurno ga ne teraju nacionalistički plaćeni mediji, koje sponzoriše najveći manipulator u državi da prica kako je Jokic najbolji ili da to pisu mediji u USA.

Ti i dalje nisi svestan gluposti koje pises...

Poslednja izmena od moderatora:
Najavljuje se tako iz cisto marketinskih razloga, kako bi se privuklo sto vise ljudi da dodje.

Ipak Stiv Ker, kako mi se cini, mnogo se bolje razume u kosarku nego ti i sigurno ga ne teraju nacionalistički plaćeni mediji, koje sponzoriše najveći manipulator u državi da prica kako je Jokic najbolji ili da to pisu mediji u USA.

Ti i dalje nisi svestan gluposti koje pises...
Zbog takvih kao što si ti radi se marketinška kampanja zaglupljivanja ljudi, forsira se zabava, sport, rijaliti.
Mediji nemaju uticaj na pametne ljude, i zato ovo što pišem nije namenjeno tebi.

Ajde "pametni" napisi nesto smisleno. Trebao ti je ceo dan da smislis ovu glupost?

Marketing se radi kako bi se plasirao neki proizvod i prodao, ne samo u sportu nego u svim sferama zivota. Sreca za tvoju glupost ne treba marketing.

Back