Nikola Jokic

To su ga naši sns mediji proglasili najboljim na svetu, tako što su MVP regularne sezone izjednačili sa najboljim igračem.
Ko je nekada MVP-a Steve Nash-a, smatrao najboljim na svetu?

ma da..to je ona fora : kad neko iz NBA uzme titulu on je svetski šampion..čak su i Amerikanci počeli da se sprdaju sa tim pa imaš onog NBA igrača koji je sve lepo objasnio..

Jokić nikada nigde nije proglašen za najboljeg igrača na svetu zato što to i nije

Poslednja izmena od moderatora:
Jokić ima 3 MVPa regularne sezone i MVP finala, kada je osvojio šampionat NBA kao najbolji igrač, sa najviše poena, skokova i asistencija u plejofu, što se nikada pre toga nije dogodilo.

Jokić ima 3 MVPa regularne sezone i MVP finala, kada je osvojio šampionat NBA kao najbolji igrač, sa najviše poena, skokova i asistencija u plejofu, što se nikada pre toga nije dogodilo.

klanjam se podvizima brate
ali kog boli krac za cirkus NBA ligu gde imaš rezultat:
Golden Stejt: Minesota 176: 173?

šta je Jokić uradio za Srbiju??
Šta si ti uradio za bilo koga osim sebe da bi tvoje mišljenje bilo merodavno? Da li tebi Jokić nešto duguje?
I Čeri Kiss tj Ivana Slavković je u vrhu sveta u svojoj profesiji.. je l treba da joj se klanjam?
čemu idolopoklonstvo Vučićevom slaninaru koji igra za Srbiju kad mu se krcu ćefne?
Opa, poznaje se materija? Verovatno i desna ruka znatno razvijena?
Što se igranja tiče, eno, igrao Sergej za Srbiju u fudbalu, i posle kažu Muslin lud što ga nije zvao?

Кошаркаши Србије су успешно завршили прву озбиљну проверу пред Олимпијске игре победом над Француском резултатом 79:67. Никола Јокић је имао одличан наступ у овој утакмици. Заједно са Богданом Богдановићем, Јокић је био један од најбољих играча на терену, доприносећи значајно победи тима. Јокић и Богдановић су блистали, показујући своје умеће и доминацију на терену. Ова победа је важан корак за тим Србије у припремама за Олимпијске игре, показујући снагу и спремност екипе да се такмичи на највишем нивоу.

ma da..to je ona fora : kad neko iz NBA uzme titulu on je svetski šampion..čak su i Amerikanci počeli da se sprdaju sa tim pa imaš onog NBA igrača koji je sve lepo objasnio..

Jokić nikada nigde nije proglašen za najboljeg igrača na svetu zato što to i nije
Тај пиципевац нема појма. Џордан и друге легенде су рекле да је најбољи.

Nema hejtera da napljuju Jokića kako je loše igrao protiv nesposobne Francuske? Ajmo momci, možete vi nešto da mu nađete, možda su mu ružne čarape?
nije bio loš al daleko od dobrog
dao 20 poena al gubio lopte..nabije se u 4 igrača, pravi korake, maši bacanja.. 5 faulova
aj malo realno brt...
ja sam realan..eto očekivao sam da flopina bude najgori a bio je ok al daleko je ovo od dobrog
videćemo ga na prvenstvu
ono što me plaši je minutaža koju dobija..

Jokić može da se dere i glumi budalu, ali u odbrani je ponovo bio kardinalan.
Ako Pešić želi nešto da osvoji, mora Micića da pošalje kući a Jokića koristi kao rezervnog centra sa minutažom ne većom od 20min.
Samo u tim okolnostima imamo šansu da nešto osvojimo u suprotnom ne prolazimo ni grupu.
Zivi bili pa videli.

Ako Pešić želi nešto da osvoji, mora Micića da pošalje kući a Jokića koristi kao rezervnog centra sa minutažom ne većom od 20min.
Samo u tim okolnostima imamo šansu da nešto osvojimo u suprotnom ne prolazimo ni grupu.
Zivi bili pa videli.
Мицић мора кући.:ok:

Zivi bili pa videli.
Ma nek Pesic uzme tebe za pomocnika... i sigurno osvajamo.
Boze me sacuvaj ovakvog Peni iz kraja "strucnjaka".

Prvo nam treba moderan selektor koji nije senilan i ostao u proslosti. Zatim treba da se radi na skroz drugaciji nacin sa decom nego na nacin na koji se sad radi (uzeti roditeljima damo pare)...

Slaninar nas je ukanalio u obe pripremne..
sili, ide u 3 igrača, lepe mu rampe, maši zicere, dere se nešto, glumi vođu, maši bacanja ko početnik
odbrana rupetina najveća al to čak i ovi idopoklonici njegovi vide..
sve se ostvaruje ono što sam govorio..
jedino da Pešiću dođe iz dupeta u glavu i zakuca ga na klupu

Kada Denver pobeđuje zaslužan je Jokić.
On grupu građana vuče sam na leđima kroz sezonu i playoff, bez jednog all star igrača uzima titulu kao niko nikada u istoriji.
Kada Denver gubi Jokić ne može sam.

Sada u reprezentaciji, kažu stručnjaci on nema sa kim da igra.
Kako nema?
Zar on svakog igrača ne čini boljim?
Kako Bogdan sa istim saigračima osvaja dva srebra?

Jokić u odbrani 0. Kardinalan, spor, užasan.
U napadu sve na snagu, nervozan, kondicija slaba, samim tim šut nesiguran.
6-19 je žalosno za centra, manje od 30%.

I ako je imao par solidnih poteza u napadu, odbrana reprezentacije sa Jokićem izgleda užasno loše. Kada u igru uđe i Micić to je onda horor.

Ni jedne novine , mediji koji su nas hvalili protiv Francuske, sada nisu reč napisale o igri pojedinaca. Čak su opet hvalili Jokića i ako je na terenu bio jedan od najgorih.
Pešić ga je držao na silu u igri ne bi li malo napunio statističke kolone, ali ne vredi.

Ono što Jokić igra u Denveru i u dirigovanoj NBA može samo tamo da prođe i eventualno i kineskoj ligi.
U evropskoj košarci Jokić je teški prosek.
Idolopoklonici to jednostavno ne žele da vide i priznaju, jer ako je Jokić najbolji u NBA, za ovakve loše igre van NBA mora biti kriv senilan Pešić, loši saigrači, velike vrućine...
Ja, eto, opet mrzim Jokića, tražim mu manu, nisam ni malo realan. Zar ne stručnjaci?

Kada Denver pobeđuje zaslužan je Jokić.

Nije Jokic zasluzan ti si ustvari,a Jokic nepravedno uzima tvoju slavu.

Cela NBA liga se urotila protiv tebe

On grupu građana vuče sam na leđima kroz sezonu i playoff, bez jednog all star igrača uzima titulu kao niko nikada u istoriji.
Kada Denver gubi Jokić ne može sam

Da, problem?

Drugi klubovi napredovali,a Jokicu nisu doveli neko zvucno ime,kao sto je recimo Doncic dobio.

Zar on svakog igrača ne čini boljim?
Cini naravno,vidis kako Petrusev igra,ali nema njega neko da ucini boljim i da ga spoji sa kosem.

Kako Bogdan sa istim saigračima osvaja dva srebra?
Taj isti Bogdan izgubi od te iste Italije uz sut od pazi sad 1 od 13 za tri poena,sto je mnogo gore i od Vasilija Micica sto je odigrao protiv istih tih

Sta tebi to govori????

Jokić u odbrani 0. Kardinalan, spor, užasan.
U napadu sve na snagu, nervozan, kondicija slaba, samim tim šut nesiguran.
6-19 je žalosno za centra, manje od 30%.
Pa kad je igrao protiv nba cirkusanata koji su fokusirali odbranu na njega.

Trebao je igrati Milutinov i Plavsic oni bi ih sve razbucali.Ti si inace poznati skaut majstor.

I ako je imao par solidnih poteza u napadu, odbrana reprezentacije sa Jokićem izgleda užasno loše. Kada u igru uđe i Micić to je onda horor.

Dok svi ostali briljiraju u odbrani.

Ono što Jokić igra u Denveru i u dirigovanoj NBA može samo tamo da prođe i eventualno i kineskoj ligi.
U evropskoj košarci Jokić je teški prosek.
Idolopoklonici to jednostavno ne žele da vide i priznaju, jer ako je Jokić najbolji u NBA, za ovakve loše igre van NBA mora biti kriv senilan Pešić, loši saigrači, velike vrućine...
Ja, eto, opet mrzim Jokića, tražim mu manu, nisam ni malo realan. Zar ne stručnjaci?

Evo idemo jos jedan krug o NBA cirkusu gde igraju samo cirkusanti i gde se MVP nagrada dodeljuje kako,kome padne na pamet...

Ali zato Vezenkova MVP evroligina nagrada vredi mnogo vise i sad kad je otisao u NBA posto tamo ne moze da igra kod tih cirkusanata jel,onda mora da se vrati u Evropu da ovde dominira.

Poslednja izmena:
Nije Jokic zasluzan ti si ustvari,a Jokic nepravedno uzima tvoju slavu.

Cela NBA liga se urotila protiv tebe

Da, problem?

Drugi klubovi napredovali,a Jokicu nisu doveli neko zvucno ime,kao sto je recimo Doncic dobio.

Cini naravno,vidis kako Petrusev igra,ali nema njega neko da ucini boljim i da ga spoji sa kosem.

Taj isti Bogdan izgubi od te iste Italije uz sut od pazi sad 1 od 13 za tri poena,sto je mnogo gore i od Vasilija Micica sto je odigrao protiv istih tih

Sta tebi to govori????

Pa kad je igrao protiv nba cirkusanata koji su fokusirali odbranu na njega.

Trebao je igrati Milutinov i Plavsic oni bi ih sve razbucali.Ti si inace poznati skaut majstor.

Dok svi ostali briljiraju u odbrani.

Evo idemo jos jedan krug o NBA cirkusu gde igraju samo cirkusanti i gde se MVP nagrada dodeljuje kako,kome padne na pamet...

Ali zato Vezenkova MVP evroligina nagrada vredi mnogo vise i sad kad je otisao u NBA posto tamo ne moze da igra kod tih cirkusanata jel,onda mora da se vrati u Evropu da ovde dominira.
Znači, po tvom mišljenju Jokić odigrao dobro?

Back