Niko ne zna gde su Kosovski šetači!!!

Looking Where Are You GIF by Pudgy Penguins
nestali u noci :rotf:

nemoj da lazes neno

ja samo pitam A STO PO KO ZNA KOJI PUT NENO NE SMEJU DA DODJU NA TOIKO PUTA NAJAVLJIVAN NAJVECI SKUP U NOVOM SADU ?

gde nestadose oni juaci sa kosova koji pesacise toliko ?

jos jedna sarena laza neno

ps

neno branjenje slobode kretanja i misljenja je kada posaljes narko dilere da bejzbol palicom polome vilicu devojci !

kada maseratijem i porseom se zaletis u nvosadjane na futoskoj pijaci

kada ih tuces nemilice i bacas cn gas na njih 5 septembra
Ko priča o skupovima? Ti?
Kakve ja veze imam sa njima? Dakle nagadjaš.

Lepo je što se još uvek sećate devojke sa polomljenom vilicom
Njoj će to ostati uspomena na vaša loženja
Niko nije kriv od vas što je ustala u pola tri ujutro i zadobila doživotne povrede?
sta pricas ti ? ja razumem nenu da to opravdava ali tebe ne razumem

hoces i meni da kenjas da prostis kako su brnaili prostorije sns ? pa hoces da te ja dovucem u ns da ti pokazem da su im prostorije na bulevaru oslbodjenja a mesto gde su kolima dosli i yateli studenticu je 1200 metara u dalje u drugoj ulici koja se zove novosadskog sajma!

dakle idu studenti lepe nalepnice kroz grad / NALEPNICE KOJ POZIVAJU NA SKUP NA TRI MOSTA 01.02.2025
to je legitimno pravo, skup ili protest je demokratsko rpavo svugde u svetu

i nalepe studenti nalepnicu jednu omanju na DJUBRETARSKU KANTU koja ne pripada sns banditima vec gradu novom sadu a koja se nalazi blizu prostorija sns

i to je bilo razlog da NARKO DILERI istrce udju u kola i krenu 1200 metara niz drugu ukicu kao pomahnital idai m se krvi napiju ?

I TI TO OPRAVDAVAS ?

pa pripazi se. za to ce se odgovarati kad tad

A ako je se iko bude sećao kroz koju godinu to će biti premija u toj vašoj demokratiji
secacemo se POMILOVANJA tih narko jurisnika dok smo zivi

opravdavao si ono gazenje u beogradu, pa si plandovao kolektivn osa saborcima u banovini

nemoj drugi put praviti isto njesra da prostis

jer je to sirenje mrznje

nisu ih smeli pomilovati

nisu smeli potom tuci ko krvoloci novosadjane 5 septrembra i bacati cn gas

sami su krivi sto u ns skup ne mogu da naprave, previse su tu krvi izazvali...

sta pricas ti ? ja razumem nenu da to opravdava ali tebe ne razumem

hoces i meni da kenjas da prostis kako su brnaili prostorije sns ? pa hoces da te ja dovucem u ns da ti pokazem da su im prostorije na bulevaru oslbodjenja a mesto gde su kolima dosli i yateli studenticu je 1200 metara u dalje u drugoj ulici koja se zove novosadskog sajma!

dakle idu studenti lepe nalepnice kroz grad / NALEPNICE KOJ POZIVAJU NA SKUP NA TRI MOSTA 01.02.2025
to je legitimno pravo, skup ili protest je demokratsko rpavo svugde u svetu

i nalepe studenti nalepnicu jednu omanju na DJUBRETARSKU KANTU koja ne pripada sns banditima vec gradu novom sadu a koja se nalazi blizu prostorija sns

i to je bilo razlog da NARKO DILERI istrce udju u kola i krenu 1200 metara niz drugu ukicu kao pomahnital idai m se krvi napiju ?

I TI TO OPRAVDAVAS ?

pa pripazi se. za to ce se odgovarati kad tad

secacemo se POMILOVANJA tih narko jurisnika dok smo zivi

opravdavao si ono gazenje u beogradu, pa si plandovao kolektivn osa saborcima u banovini

nemoj drugi put praviti isto njesra da prostis

jer je to sirenje mrznje

nisu ih smeli pomilovati

nisu smeli potom tuci ko krvoloci novosadjane 5 septrembra i bacati cn gas

sami su krivi sto u ns skup ne mogu da naprave, previse su tu krvi izazvali...
Ustati u pola noći radi huliganstva nije politička borba
Vama da je neko slomio zvonce na vratima ne bi izlazili iz Strazbura gde bi izigravali Ronalda kako se valja za penal

Vama da je neko slomio zvonce na vratima ne bi izlaziliniz Strazbura
Nije.. neko ih opasno obmanjuje.
Dobro reče Ana Mihajlovski;
- Ja ne znam više za koga ovo radimo. Mi krčimo put ološima, opet niko normalan, niko pristojan neće da preuzme ovu žabokrečinu. Sa svim strana, kad pogledas, imaš NVO koji uzimaju pare, Nova S i N1, samo ih interesuje opozicija, tamo kriminalci... Nemam gde da se okrenem da vidim neko svetlo na kraju tunela - izjavila je blokaderka Mihajlovski.

kakvog huliganstva ???
STO LAZES ?

ja odlicno znam da su nalepili malu nalepnicu nakantu za smece koja je blizu sns prostorija

KANTA PRIPADA GRADU NOVOM SADU

jel to huliganstvo ??

OPRAVDAVAS LOMLJENJE VILICE KOJE SE DESILO 1200 METARA DALJE OD PROSTORIJA ?

na susu se to ne moze gledati ako nesto iz afekta ! jer su imali 1200 metara fore da iskuliraju!
Vama da je neko slomio zvonce na vratima ne bi izlaziliniz Strazbura
dodji u ns da nam to licno u lice kazes

AJDE ne casi casa.

Nije.. neko ih opasno obmanjuje.
Dobro reče Ana Mihajlovski;
- Ja ne znam više za koga ovo radimo. Mi krčimo put ološima, opet niko normalan, niko pristojan neće da preuzme ovu žabokrečinu. Sa svim strana, kad pogledas, imaš NVO koji uzimaju pare, Nova S i N1, samo ih interesuje opozicija, tamo kriminalci... Nemam gde da se okrenem da vidim neko svetlo na kraju tunela - izjavila je blokaderka Mihajlovski.
Nisam imao pojma da je ona takva kobiletina.

Back