kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 63.507
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko priča o skupovima? Ti?nemoj da lazes neno
ja samo pitam A STO PO KO ZNA KOJI PUT NENO NE SMEJU DA DODJU NA TOIKO PUTA NAJAVLJIVAN NAJVECI SKUP U NOVOM SADU ?
gde nestadose oni juaci sa kosova koji pesacise toliko ?
jos jedna sarena laza neno
ps
neno branjenje slobode kretanja i misljenja je kada posaljes narko dilere da bejzbol palicom polome vilicu devojci !
kada maseratijem i porseom se zaletis u nvosadjane na futoskoj pijaci
kada ih tuces nemilice i bacas cn gas na njih 5 septembra
sta pricas ti ? ja razumem nenu da to opravdava ali tebe ne razumemLepo je što se još uvek sećate devojke sa polomljenom vilicom
Njoj će to ostati uspomena na vaša loženja
Niko nije kriv od vas što je ustala u pola tri ujutro i zadobila doživotne povrede?
secacemo se POMILOVANJA tih narko jurisnika dok smo ziviA ako je se iko bude sećao kroz koju godinu to će biti premija u toj vašoj demokratiji

bas tako!Nestali kao i zajednica srpskih opština.
наки ватромет беше направили!
Pogledajte prilog 1816532

Ustati u pola noći radi huliganstva nije politička borbasta pricas ti ? ja razumem nenu da to opravdava ali tebe ne razumem
hoces i meni da kenjas da prostis kako su brnaili prostorije sns ? pa hoces da te ja dovucem u ns da ti pokazem da su im prostorije na bulevaru oslbodjenja a mesto gde su kolima dosli i yateli studenticu je 1200 metara u dalje u drugoj ulici koja se zove novosadskog sajma!
dakle idu studenti lepe nalepnice kroz grad / NALEPNICE KOJ POZIVAJU NA SKUP NA TRI MOSTA 01.02.2025
to je legitimno pravo, skup ili protest je demokratsko rpavo svugde u svetu
i nalepe studenti nalepnicu jednu omanju na DJUBRETARSKU KANTU koja ne pripada sns banditima vec gradu novom sadu a koja se nalazi blizu prostorija sns
i to je bilo razlog da NARKO DILERI istrce udju u kola i krenu 1200 metara niz drugu ukicu kao pomahnital idai m se krvi napiju ?
I TI TO OPRAVDAVAS ?
pa pripazi se. za to ce se odgovarati kad tad
secacemo se POMILOVANJA tih narko jurisnika dok smo zivi
opravdavao si ono gazenje u beogradu, pa si plandovao kolektivn osa saborcima u banovini
nemoj drugi put praviti isto njesra da prostis
jer je to sirenje mrznje
nisu ih smeli pomilovati
nisu smeli potom tuci ko krvoloci novosadjane 5 septrembra i bacati cn gas
sami su krivi sto u ns skup ne mogu da naprave, previse su tu krvi izazvali...
Hajdenovi sad je zaeban grad dame und djentlmens
Nije.. neko ih opasno obmanjuje.Ustati u pola noći radi huliganstva nije politička borba
Vama da je neko slomio zvonce na vratima ne bi izlaziliniz Strazbura
kakvog huliganstva ???Ustati u pola noći radi huliganstva nije politička borba
dodji u ns da nam to licno u lice kazesVama da je neko slomio zvonce na vratima ne bi izlaziliniz Strazbura
kontra boteHajdeVas dodjose jedva trpi

Zamisli.. ovolike ljude ne vidi baš svako. Gledaš a ne.. vidiš.. a znaš da su tu

Oslobodiće dodjoši Novi Sad malopalanačke svesti koja se takodje naselilaHajdeVas dodjose jedva trpi
Na konaku u TE Nikola Tesla u Obrenovcu...pa dje su vam setaci sna bando???
sve sto zinete slazete !

Врнули се у матичну државу Косове?Pitanje je da li i oni sami sad znaju gde su.

Pa ni vi niste baš do kraja objasnili kako ste biciklama (15.000€ komad) stigli u Strazbur brže od F1
NA PUTU DO NOVOG SADAVelika hvala srpskim junacima sa Kosova. Preći preko čitave Srbije

Nisam imao pojma da je ona takva kobiletina.Nije.. neko ih opasno obmanjuje.
Dobro reče Ana Mihajlovski;
- Ja ne znam više za koga ovo radimo. Mi krčimo put ološima, opet niko normalan, niko pristojan neće da preuzme ovu žabokrečinu. Sa svim strana, kad pogledas, imaš NVO koji uzimaju pare, Nova S i N1, samo ih interesuje opozicija, tamo kriminalci... Nemam gde da se okrenem da vidim neko svetlo na kraju tunela - izjavila je blokaderka Mihajlovski.
Tamna je noc ....nestali u noci![]()