GalebDzonatan
Primećen član
- Poruka
- 589
Koga vise volite, sebe ili ljubav svoju? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ne, iako sam plava nije mi kita nonstop u glaviGalebDzonatan:Oces reci kitu![]()
falim ti se boze nisam jedina sa takvim razmisljanjem 8)Gryphon:Ko ne voli sebe, ne moze da voli druge.
istrazivach:samo ako imash dovoljno ljubavi za sebe mozesh imati i za druge...ipak postoje situacije kada se moze ili treba reagovati ili poneti nesebichno i zrtvovati se zarad onoga koga volimo...
chini se da ne mislimo isto ili bar ne na istosinnke:Nema tu nikakve zrtve. Cinis voljenoj osobi sve dok ne pocne preterivati a onda je steras u ****.
GAlebe, molim te odgovori kratko i jasno. Da li si, rekavsi "ljubav svoju", mislio na apstraktnu pojavu ili osobu ? Ja sam mislio na pojavu.GalebDzonatan:Koga vise volite, sebe ili ljubav svoju?![]()
Pa i ne treba da bude, nije joj tu mesto (:blondi:ne, iako sam plava nije mi kita nonstop u glavi![]()
GalebDzonatan:Koga vise volite, sebe ili ljubav svoju?![]()
bojan86:vise volim svoju devojcicu nego sebe!!! mada je to tesko poverovati ali je tako!