Dragi moji, KIČ nam je u krizi!
Učinimo nešto za omiljene nam kičeroze!
Jadni, smanjili su cene za svoje arlaukanje i kukanje, pa to sve u disco ritmu!
Nemaju od čega da žive!
Ukoliko im ne prikupimo za hleb i vodu, neće imati ko da nas raduje svojim šupljim
tikvama... niti ovi koji arlauču, niti ovi koji to plaćaju! Nestaće kao dinosaurusi!
Da pojasnim:
Zvezde našeg osveščenog naroda, drma neviđena finansijska kriza zbog pandemije boljke Korona 19, dabogda trajala večito, pa su naši najdraži primorani da spuste cene svojih nastupa od 2 cela sata u
nekom cigi-migi turbo užas folk narko hramu prostitucije i arlaukanja, a taj cenovnik za 2 sata crnačkog
rada izgleda ovako:
Neka Katarina Grujić priznaje da sada mora da peva za upola manju lovu, tj. za 2.000.- ojra...
Neka Andrea Čekić priznaje da je sa 5.000.- ojra spala na 4.000.- ćmrc, ćmrc...
Neka Dara opajdara je priznala da joj ne nude 6.000.- koliko iznosi pola od 12.000.- za nastup, već
da joj nude sramnih 4.000.- ojra , pa Mikica lazmišla...
Neka Katarina Živković je spala sa 3.000.- na jadnih 1.500.- evra, za koje neće ni da ustane iz kreveta...
Neki Sloba Radanović možda pristane da ustane iz kreveta, pa da zabavi prosvećen narod za bednih 4.000.- ojrića...
Neki Džala Brat i Buba Corelli neće da spuste cenu svojih nastupa (12.000.- ojra), imaju, umetnici, šteku, nisu gladni, ebe im se za pandemiju, hvala joj što je sa nama!
Komšinica, neka Jelena Rozga, je jedva pristala da u nekom našem restoranu (dabogda da se svi zatvorili!) peva jedno veče za bednih 9.000.- ojra, a ne 12.000.- kolika joj je inače bila tarifa...
Neka... itd, itd...
Dragi moji, vidite li da nam se približava zlo veće od Korona pandemije?
Izumreće nam KIČ, naša lepota, naše obrazovanje, naša hrana koja je izvaspitala generacije i generacije
našeg osvešćenog naroda!
Učinimo nešto! Pomozimo im! Brojeve računa na koje ćete slati priloge, naći ćete na kraju ovog apela!
E, da! Jedino mi nije mi žao što će vlasnicima tzv. elitnih klubova popucati poslovi po svim šavovima... jer su dotična gospoda obezbedili i svoje unuke, živela Korona!
Mislila sam, dragi moji, da su dinosaurusi izumrli...
Prevarih se!
nastavlja se...