Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Drage moje, ne budite zatucane! Budite moderne!
Ovo je 21. ebeni vek!

Pogledajte prilog 778513

Moreeeeeeeeeeeeeeeee.....
:tiganj:
Dakle ovako:Ženska inteligencija podrazumeva prilagodljivost jer to je efikasan način svuda u prirodi prisutan.Nove tehnologije u prikazivanju u slici i filmu postavile su žene pred nova iskušenja.Tu su se msm malo preračunale zbog nelojalne konkurencije sa jedne strane i zbog toga što su precenile muški libido koji je izgleda oslabio,pred svim tim ogoljenim prizorima pa sad možete gledati grotesktne prizore svuda a ja ih gledam svakoga dana na Promenadi,gde se žene raznih dobi uvlače u tesnu odeću koja ističe njihove telesne nedostatke čime se gubi svaka draž i interes kod muške strane.Isto je i sa muškarcima;većina se utegla u tesne majice i farmerke a ispali stomaci i zadnjice ,ali žene lakše pristaju na sve.Što se žena tiče ovako ogoljene ,više ružne nego lepe ,izgubile su draž zagonetnosti koju treba otkrivati i svojom pojavom nude telesno na izvolte a to i dobijaju pa ne bi trebalo da se žale.Sve skupa žalosno ,zar ne ?

Dakle ovako:Ženska inteligencija podrazumeva prilagodljivost jer to je efikasan način svuda u prirodi prisutan.Nove tehnologije u prikazivanju u slici i filmu postavile su žene pred nova iskušenja.Tu su se msm malo preračunale zbog nelojalne konkurencije sa jedne strane i zbog toga što su precenile muški libido koji je izgleda oslabio,pred svim tim ogoljenim prizorima pa sad možete gledati grotesktne prizore svuda a ja ih gledam svakoga dana na Promenadi,gde se žene raznih dobi uvlače u tesnu odeću koja ističe njihove telesne nedostatke čime se gubi svaka draž i interes kod muške strane.Isto je i sa muškarcima;većina se utegla u tesne majice i farmerke a ispali stomaci i zadnjice ,ali žene lakše pristaju na sve.Što se žena tiče ovako ogoljene ,više ružne nego lepe ,izgubile su draž zagonetnosti koju treba otkrivati i svojom pojavom nude telesno na izvolte a to i dobijaju pa ne bi trebalo da se žale.Sve skupa žalosno ,zar ne ?
Dakle ovako :Inteligencija se općenito definiše kao sposobnost prilagođavanja i to važi i za muškarce i za žene,a sa ostalim saglasna.

Dragi moji, hajde da budemo malo vickasti večeras...

imam ideju da sutra napravim bundevaru, pa ću večeras da pripremim šta treba...
Ali, pade mi na pamet ovo:

Pogledajte prilog 778944

Zato i pravim bundevaru, pa da vidimo kakva će da ispadne...
E sad ovi što je čekadu nek dobro ogladnu pa će da je smažu a da ništ ne pitaju.A posle šta će biti ti ćeš nam pričati ali menščini da će sve ok biti.A kraj šporeta raskomoti se i ti ko ova na slici

Dragi moji, ja sam se uželela kiča! Što veći, to bolji!
Volim ovaj ebeni 21. vek zato što se ljudi ne stide da budu budale i kičeroze...
Ustvari, skoro sam sigurna da je kičeroza veoma ozbiljno oboljenje, koje za sada nije zavedeno u
debele knjižurine,doktorske spisakove oboljenja svetske populacije...
Živi bili i to ćemo dočekati...
Jer, ljudi ni ne kapiraju da su bolesni... i to teško...

Ima kiča na sve strane, različite vrste..
Bukvalno, svakog dana gledamo kič, držimo ga u rukama, ležemo u kič, hodamo u kiču, oblačimo kič, jedemo, pijemo iz kiča, čak je i hrana kičeroza...
Ne postoji stvar koja ne bi mogla biti kič, ili nije kič...
Čak nam je i ponašanje kičerozno, toliko je srozano...
Ljudi ni to ne kapiraju...

Malo je toga na svetu što neko ne može napraviti malo gore i naplatiti malo manje; oni koji razmatraju samo cenu, nužno su žrtve takvih ljudi.
John Ruskin
(1810-1900)

Dragi moji, nećemo tražiti umetnost u svemu oko nas!
Tražićemo normalu, ako uopšte znamo dokle doseže normala...

I još nešto... trudićemo se da ne nazivamo ove budale budalama, jer to i nije neophodno... ko zna - zna...
i to je dosta!

Pade mi u ruke prva kičeroza...

Andrea iz Sofije, 21 godina, studira filosofiju!
Andrea postoji na celom svetu u milionima kloniranih devojaka...

Ovo je kada se probudi... pre pranja zuba... selfi...

Screenshot_26.png

ovo je kada se dotera za odlazak na filosofski fakultet...

Screenshot_25.png

Kurvanj...ska boleština... Prikrada se lukavije nego Kovid 19!

Poslednja izmena:
Dragi moji, svima nam je previše New Normal-a, zastraživanja, loših vesti, neizvesnosti, kriza i haosa...

Znam da smo svi željni lepših i vesti i lagodnijeg života... bez bolesti, straha i neimaštine koja se zlokobno smeška...
Znam i to da još treba da se učimo i strpljenju i dobrodušnosti u ovom nemilom vremenu...

Znam i to da je život divan i da nas ume obradovati, oduševiti, dati snage i vere..
Da nam ponekad dozvoli da nađemo dragulj zatrpan gomilom smeća...

Večeras dozvolite sebi da uživate u predivnoj novinskoj vesti...
Priznajem, meni deluje kao dragulj zatrpan gomilom smeća...
Hvala Živote!

IMA 23 GODINE, 84 DESETKE I DVE DIPLOME:

STEFAN ĐORĐEVIĆ za četiri godine završio uporedo
Elektrotehnički i Fizički fakultet

Screenshot_13.png

https://www.novosti.rs/vesti/drustv...rsio-uporedo-elektrotehnicki-fizicki-fakultet

Učinite, dragi moji, veliko zadovoljstvo sebi, poklonite sebi 5 minuta i pročitajte ceo tekst...
Sigurna sam da ćete uživati u svakoj reči koja govori o lepoti ovog divnog mladog čoveka...

Čak su i komentari prelepi...

Screenshot_12.png

Grlim vas sve redom...
:vzagrljaj: :heart2:🌸🌸🌸:heart2::vzagrljaj::heart2:🍀🍀🍀:heart2::vzagrljaj::heart2::cvet::cvet::cvet::heart2::vzagrljaj:

Back