Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Dragi moji, KIČ nam je u krizi!
Učinimo nešto za omiljene nam kičeroze!
Jadni, smanjili su cene za svoje arlaukanje i kukanje, pa to sve u disco ritmu!
Nemaju od čega da žive!
Ukoliko im ne prikupimo za hleb i vodu, neće imati ko da nas raduje svojim šupljim
tikvama... niti ovi koji arlauču, niti ovi koji to plaćaju! Nestaće kao dinosaurusi!

Da pojasnim:
Zvezde našeg osveščenog naroda, drma neviđena finansijska kriza zbog pandemije boljke Korona 19, dabogda trajala večito, pa su naši najdraži primorani da spuste cene svojih nastupa od 2 cela sata u
nekom cigi-migi turbo užas folk narko hramu prostitucije i arlaukanja, a taj cenovnik za 2 sata crnačkog
rada izgleda ovako:

Neka Katarina Grujić priznaje da sada mora da peva za upola manju lovu, tj. za 2.000.- ojra...
Neka Andrea Čekić priznaje da je sa 5.000.- ojra spala na 4.000.- ćmrc, ćmrc...
Neka Dara opajdara je priznala da joj ne nude 6.000.- koliko iznosi pola od 12.000.- za nastup, već
da joj nude sramnih 4.000.- ojra , pa Mikica lazmišla...
Neka Katarina Živković je spala sa 3.000.- na jadnih 1.500.- evra, za koje neće ni da ustane iz kreveta...
Neki Sloba Radanović možda pristane da ustane iz kreveta, pa da zabavi prosvećen narod za bednih 4.000.- ojrića...
Neki Džala Brat i Buba Corelli neće da spuste cenu svojih nastupa (12.000.- ojra), imaju, umetnici, šteku, nisu gladni, ebe im se za pandemiju, hvala joj što je sa nama!
Komšinica, neka Jelena Rozga, je jedva pristala da u nekom našem restoranu (dabogda da se svi zatvorili!) peva jedno veče za bednih 9.000.- ojra, a ne 12.000.- kolika joj je inače bila tarifa...
Neka... itd, itd...

Screenshot_34.png

Dragi moji, vidite li da nam se približava zlo veće od Korona pandemije?
Izumreće nam KIČ, naša lepota, naše obrazovanje, naša hrana koja je izvaspitala generacije i generacije
našeg osvešćenog naroda!
Učinimo nešto! Pomozimo im! Brojeve računa na koje ćete slati priloge, naći ćete na kraju ovog apela!

E, da! Jedino mi nije mi žao što će vlasnicima tzv. elitnih klubova popucati poslovi po svim šavovima... jer su dotična gospoda obezbedili i svoje unuke, živela Korona!

Mislila sam, dragi moji, da su dinosaurusi izumrli...
Prevarih se!

nastavlja se...

Poslednja izmena:
Ma to iz našeg naroda ne bi isterala ni ebola, ni velike boginje...
Mi prokleti da budemo operisani od ukusa i pristojnosti...

Od kad je Fahreta započela svoje nogatanje, od tada za naš plemenit i mudar narod počinje sunovrat... a do dna ima još dosta...

Danas smo stigli dovde:

Da li si za restoran brze hrane "Kenya mi se",

Screenshot_35.png

ili si za intimno kenyanye u dvoje, uz sveće, šampanjac i muziku?

Screenshot_36.png

MMMMMMMMMMMMMMMM?

Dragi moji, malopre mi upao u okce jedan forumaš... Bogu hvala, pa ovde kod nas ne zalazi...
mlad, antivakser, pametuje, aktivan, pomalo na ivici pristojnosti i živaca...

Ustvari, uočila sam za mene neverovatno pojmljive cifre vezane za forumaše...

Ovaj baja je na Krsti 9 meseci...ima cca. 13.000 poruka...
Kalkulator kaže sledeće: 1.444 poruka mesecno,
tj. cca. 48 poruka dnevno...

A ja kažem: Pobogu, čoveče! Ti živiš na Krstarici, za Krstaricu, živiš virtualni život, pustio si korenje u forume Krstaričine, komuniciraš sa virtualnim svetom...
Ne, ne želim da ga pitam da li nekom iz svoje okoline posvećuje ovoliko vremena, ljubavi, pažnje, da li je vezan za ljude oko sebe u reali kao što je vezan za nepoznate u virtuali...
Poražena sam na neki način... ostala bez teksta...
Ne bih volela da su mi sinovi ovakvi...

Dragi moji, malopre mi upao u okce jedan forumaš... Bogu hvala, pa ovde kod nas ne zalazi...
mlad, antivakser, pametuje, aktivan, pomalo na ivici pristojnosti i živaca...

Ustvari, uočila sam za mene neverovatno pojmljive cifre vezane za forumaše...

Kalkulator kaže sledeće: 1.444 poruka mesecno,
tj. cca. 48 poruka dnevno...

A ja kažem: Pobogu, čoveče! Ti živiš na Krstarici, za Krstaricu, živiš virtualni život, pustio si korenje u forume Krstaričine, komuniciraš sa virtualnim svetom...
Ne, ne želim da ga pitam da li nekom iz svoje okoline posvećuje ovoliko vremena, ljubavi, pažnje, da li je vezan za ljude oko sebe u reali kao što je vezan za nepoznate u virtuali...
Poražena sam na neki način... ostala bez teksta...
Ne bih volela da su mi sinovi ovakvi...
Hahaha to o meni pises?

Dobro veče želim, draga!
:cvet:

Natera me da uradim matematiku i proverim da nisam i ja malo za posmatranje!
Skoro 8 poruka u proseku sam poslala dnevno otkako sam tu, a i to je mnogo za moj pojam sad kad nešto gledam...
Aaaaa... zahvaljujući tebi, otvorila mi se potpuno nova dimenzija! :eek:

Dobro veče želim, draga!
:cvet:

Natera me da uradim matematiku i proverim da nisam i ja malo za posmatranje!
Skoro 8 poruka u proseku sam poslala dnevno otkako sam tu, a i to je mnogo za moj pojam sad kad nešto gledam...
Aaaaa... zahvaljujući tebi, otvorila mi se potpuno nova dimenzija! :eek:

Dobro veče i tebi, lepojko moja!
Volim što si pročitala baš ono što treba...
Volim tu novu dimenziju u tebi!
:vzagrljaj:

Volim što si pročitala baš ono što treba...
Da, i ja...
Npr. pisanje na Forumu mi je poslužilo kao raketno gorivo da i u privatnom životu lakše i glatkije kažem šta mislim kada je to potrebno, a to verujem da je dobro po mene, tako da se neću truditi da pišem manje ili više... ali kao i do sad, može se desiti da pišem danima po mnogo, a onda danima baš ništa.
Inače, odlična zapažanja vezano za estradu, nemoral, plastikarije i kič...
Uživala sam čitajući!

Da, i ja...
Npr. pisanje na Forumu mi je poslužilo kao raketno gorivo da i u privatnom životu lakše i glatkije kažem šta mislim kada je to potrebno, a to verujem da je dobro po mene, tako da se neću truditi da pišem manje ili više... ali kao i do sad, može se desiti da pišem danima po mnogo, a onda danima baš ništa.
Inače, odlična zapažanja vezano za estradu, nemoral, plastikarije i kič...
Uživala sam čitajući!

Volim kada se razumemo...Čudo za Riplija je to što se razumemo!

Ova nova tehnologija je izvukla iz nas ono najgore - LAŽ...koju nismo mogli, ili nismo smeli da gajimo u ovako gigantskom obliku. Gde god se okrenemo na ovom sokoćalu, sve što ugledamo, sve je - fake... sve je neki drugi standard, sve je tuđi standard, nečija izmišljotina koja je postavljena kao važeća... Na Krsti je lažan svaki odnos, skoro svaka relacija za koju mislimo da je prava... Kažem "skoro", jer desi se i onaj Marfijev zakon : "izuzetak potvrđuje pravilo"... Laž je skoro svaka slika na Fejsu, na Instagramu, Internetu, pitanje je samo koliko laži prenosi svaki tekst ponaosob.. Lažni su svi mediji koji nas bez pitanja pune - lažima...

Da li smo mi baš toliko nevini, baš toliko pozitivni kada sve to vidimo i kada sve to trpimo?
Da li smo mi, koji vidimo laž - normalni, ili smo sasvim iščašeni?
Da li se zapitamo ponekad šta hoće kreatori ovoliko gigantskih laži da postignu?
Neki novi svet koji ne razmišlja?
Da li možemo mi "iščašeni" da se grupišemo, osnujemo "Ligu iščašenih" koja če ipak koristiti sivu masu obe hemisfere?
Da probamo, a?

Dotle te pozivam da uživamo u kičerozama...

Zamisli da svratiš do mene na druženje...
Pokazala bih ti moj radni kutak, pa bi smo se popeli na gornji sprat...
Sedele bi smo na predivnom tigru i ćeretale...
Jedino te moram upozoriti da ne smeš da staneš tigru na rep!
Jer, nikada se ne zna da li će te ugristi...

Screenshot_40.png

Screenshot_41.png

ima joššššššš...

Woah, obožavam kako si iskoristila reč ''iščašen'', dugo mi je trebalo da se tom rečju bavim, bila mi je interesantna.... i nikako! Imaš dara da napišeš, baš si zverka sa rečima, tekst ti je genijalan kao i inače bez lažnog umiljavanja!
Na Krsti je lažan svaki odnos, skoro svaka relacija za koju mislimo da je prava
Bitno je da je sa moje strane iskreno, a ono što dobijam zauzvrat nikako ne mogu biti sigurna da je iskreno... kao i u privtanom životu???
Ipak... reči koje na Krsti dobijem kao odgovor na nešto svoje prosto nemaju za cilj da me povrede.
Mnogo je više ljudi ovde koji ŽELE da budu dobri ljudi bez ikakvog stimulansa, i oni to za mene jesu.

Dragi moji, ponekad volim da pecam...
Može i bela riba... Umem odlično da je ispržim...

Svaka krupnija je lutrija...
Za najkrupniju ribu treba znati napraviti mamac, a i sama udica mora da
ima ona šarena perca koja se vrte u vodi i privlače alavu ribu...
Večeras sam upecala SOMA!

Glupa grdosija se navukla...zakačila... bez šanse da ukapira šta joj se dogodilo...
Pozvaću vas sve redom na somovinu prženu na banatski način...

Screenshot_44.png
:zbalavi::zbalavi::zbalavi:

Woah, obožavam kako si iskoristila reč ''iščašen'', dugo mi je trebalo da se tom rečju bavim, bila mi je interesantna.... i nikako! Imaš dara da napišeš, baš si zverka sa rečima, tekst ti je genijalan kao i inače bez lažnog umiljavanja!

Bitno je da je sa moje strane iskreno, a ono što dobijam zauzvrat nikako ne mogu biti sigurna da je iskreno... kao i u privtanom životu???
Ipak... reči koje na Krsti dobijem kao odgovor na nešto svoje prosto nemaju za cilj da me povrede.
Mnogo je više ljudi ovde koji ŽELE da budu dobri ljudi bez ikakvog stimulansa, i oni to za mene jesu.

Da! Ja sam isto za iskreno... Upoznavanje na taj način najkraće traje.. čim ukapiraš da neko nije kako treba, ti ga oduvaš...
Onako - iskreno... staviš ga na ignore i laku noć...
Raduje me činjenica da su me forumaši na Krstarici prijatno iznenadili u poslednjih par meseci... Čini mi se da su ljudi postali bolji... da su počeli da razmišljaju i da se ponašaju drugačije, tj. bolje nego ranije...Kao da je pandemija uticala... ne znam...

Da! Ja sam isto za iskreno... Upoznavanje na taj način najkraće traje.. čim ukapiraš da neko nije kako treba, ti ga oduvaš...
Onako - iskreno... staviš ga na ignore i laku noć...
Raduje me činjenica da su me forumaši na Krstarici prijatno iznenadili u poslednjih par meseci... Čini mi se da su ljudi postali bolji... da su počeli da razmišljaju i da se ponašaju drugačije, tj. bolje nego ranije...Kao da je pandemija uticala... ne znam...
Ili su privremeno dobili prolaznu virozu "dobritis"...:rotf:

Back