Nije to zena ta...

jednakost, koji ces mi ***** za to? mogu da pozovem kurvu i tu imamo deal i jednaki smo - ona meni uslugu ja njoj pare, ona dalje forsira svoju karijeru ja svoju :whistling:
nema ljubavi u jednakosti jer nema mesta gde ce ona da se pokaze

..pa pozovi tu profesionalnu pomoc.. :)
..teshko cesh drugo naci sa takvom stavom..

..chuj - da mu pripada i da se odrekne svega - da bi je on bezrezervno voleo..?
..bezrezervna ljubav je prvi uslov koji TI treba da prilozish, ostalo zavisi od toga na kakvu devojku su naleteo.. :)
(..obrati paznju - bezrezervna znachi bez uslova koje bi TI mogao da postavish.. :) )

Nije ta neko o kome danima cu misliti,
niti i jednu suzu zbog njenog bola pustiti,
nije to zena ta sto bi celu sebe pruzila,
da bi zaista celog mene dobila...

Ukratko moji zahtevi koje ocekujem da partnerka ispuni su sledeci, ovim redom:

1. da se prvo suprostavi svojoj kevi, vec je odrasla dvadeset-nesto joj je, a jos uvek ce keva da joj govori da li sme da izadje uvece i dokle sme da ostane :roll:
2. to ona pravda time sto je keva izdrzava i placa joj prestizni privatni fakultet, kola itd.
odlicno. sledece sto treba da uradi je da prekine bilo kakav kontakt sa kevom, da je se odrekne i vrati joj sve kreditne kartice. (isto vazi i za drugog roditelja)
3. sve sto joj je potrebno dobice od mene i zivece sa mnom i imace karijeru, mozda ne u pocetku tako uspesnu kao sto u svom idealnom svetu ZAMISLJA, ali prednost je da ce stalno biti uz mene
4. na vrata moje kuce mora doci potpuno gola, cak i bez donjeg vesa, i na kolenima prekoraciti ulaz
5. svoju dekleraciju ljubavi uz opis koliko me voli mora dopuniti klauzulom "with all my soul and body I belong to you for all ethernity"
i potpisati krvlju na pergamentu od koze ili direktno na mojoj kozi (ledjima)

Tada cu joj ispuniti jednu zelju, i jedino tada bih mogu da budem 100% NJEN i da to zaista osecam :heart:

Bas nam je milo što si to podelio sa nama aj sad idi trazi je .....i kad je ne nedjes vrati se da nam se pozališ uz obaveznu konstataciju da su sve žene nenormalne.

Nije ta neko o kome danima cu misliti,
niti i jednu suzu zbog njenog bola pustiti,
nije to zena ta sto bi celu sebe pruzila,
da bi zaista celog mene dobila...

Ukratko moji zahtevi koje ocekujem da partnerka ispuni su sledeci, ovim redom:

1. da se prvo suprostavi svojoj kevi, vec je odrasla dvadeset-nesto joj je, a jos uvek ce keva da joj govori da li sme da izadje uvece i dokle sme da ostane :roll:
2. to ona pravda time sto je keva izdrzava i placa joj prestizni privatni fakultet, kola itd.
odlicno. sledece sto treba da uradi je da prekine bilo kakav kontakt sa kevom, da je se odrekne i vrati joj sve kreditne kartice. (isto vazi i za drugog roditelja)
3. sve sto joj je potrebno dobice od mene i zivece sa mnom i imace karijeru, mozda ne u pocetku tako uspesnu kao sto u svom idealnom svetu ZAMISLJA, ali prednost je da ce stalno biti uz mene
4. na vrata moje kuce mora doci potpuno gola, cak i bez donjeg vesa, i na kolenima prekoraciti ulaz
5. svoju dekleraciju ljubavi uz opis koliko me voli mora dopuniti klauzulom "with all my soul and body I belong to you for all ethernity"
i potpisati krvlju na pergamentu od koze ili direktno na mojoj kozi (ledjima)

Tada cu joj ispuniti jednu zelju, i jedino tada bih mogu da budem 100% NJEN i da to zaista osecam :heart:

Мењам зависност од кеве за зависност од мушкарца! Врло повољно!

:mrgreen::hahaha:

:hahaha:

a sta je toliko lose u tome da te neko vodi kroz zivot? pa svi mi pripadamo nekom :D
ja bih opet pre izabrao da pripadam devojci (uprkos stigmama vezanim za to) nego KEVI :think:

niko joj ne brani da me pozove na njen prestizni koledz o njenom trosku, ja se ne bunim, mozda to cak shvatim i kao dokaz ljubavi...nezavisna zeno nemoj da te boli glava :rotf:

jednakost, koji ces mi ***** za to? mogu da pozovem kurvu i tu imamo deal i jednaki smo - ona meni uslugu ja njoj pare, ona dalje forsira svoju karijeru ja svoju :whistling:
nema ljubavi u jednakosti jer nema mesta gde ce ona da se pokaze

Vidis,ne moze te niko voditi kroz zivot.
Onaj ko to zeli,je nezreo i nesposoban.
U zivotu postoje uzroci i posledice.Sve sto radis radis sa nekim razlogom i zbog toga snosis neku posledicu(dobru ili losu)
Kao mali,ako bi smo hodali bosi prehladli bi smo se,kao malo veci ako ne bismo ucili dobili bi smo jedan,kao matori ako ne odemo na posao dobijemo otkaz,ne platimo racun za struju ostanemo bez iste....Zasto sve ovo pricam?
Cisto da vidis da je sve u zivotu uzrok i posledica.Koje snosis TI.Ja.Ili neko treci.
E sad,ako nekoga vodis kroz zivot znaci da svaku posledicu snosi pas-vodic.
Ne ja.Ne ona.Ne Pera.A ni Zika.
Da li zelis da za nekoga snosis posledice?
Verujem da ne.Jer,ti samo zelis za nekome budes vodic.
Kao sto mnogi zele da budu direktori,ali ne i da odgovaraju za radnike,i preduzece:lol:
Vidis lepsu stranu medalje.
Ljubav i jeste jednakost.Odnos u kome je jedan povlascen traje koliko i prva rosa.
Ne pripadas nikome.Zasto bi se odrekao keve ili devojke?:confused:
Sta,brak ili veza ne mogu da funkcionisu ako ona ili on imaju kontakt sa roditeljima?:lol:
Nisam znala za tu cinjenicu,odmah idem da podnesem zahtev za razvod:roll:
A iskreno hebem ti ja tu toliku ljubav ako partner jedan ne moze da shvati i prihvati moju obavezu prema roditeljima,ili necemu drugom.To je ljubav koja se ne moze opisati recima.
Samo se moze positovetiti sa gluposcu.
A ti sad priznaj da se zezas ovde-jer niko iole cist ne moze ovako definisati i postavljati stvari:lol:

Vidis,ne moze te niko voditi kroz zivot.
Onaj ko to zeli,je nezreo i nesposoban.
U zivotu postoje uzroci i posledice.Sve sto radis radis sa nekim razlogom i zbog toga snosis neku posledicu(dobru ili losu)
Kao mali,ako bi smo hodali bosi prehladli bi smo se,kao malo veci ako ne bismo ucili dobili bi smo jedan,kao matori ako ne odemo na posao dobijemo otkaz,ne platimo racun za struju ostanemo bez iste....Zasto sve ovo pricam?
Cisto da vidis da je sve u zivotu uzrok i posledica.Koje snosis TI.Ja.Ili neko treci.
E sad,ako nekoga vodis kroz zivot znaci da svaku posledicu snosi pas-vodic.
Ne ja.Ne ona.Ne Pera.A ni Zika.
Da li zelis da za nekoga snosis posledice?
Verujem da ne.Jer,ti samo zelis za nekome budes vodic.
Kao sto mnogi zele da budu direktori,ali ne i da odgovaraju za radnike,i preduzece:lol:
Vidis lepsu stranu medalje.
Ljubav i jeste jednakost.Odnos u kome je jedan povlascen traje koliko i prva rosa.
Ne pripadas nikome.Zasto bi se odrekao keve ili devojke?:confused:
Sta,brak ili veza ne mogu da funkcionisu ako ona ili on imaju kontakt sa roditeljima?:lol:
Nisam znala za tu cinjenicu,odmah idem da podnesem zahtev za razvod:roll:
A iskreno hebem ti ja tu toliku ljubav ako partner jedan ne moze da shvati i prihvati moju obavezu prema roditeljima,ili necemu drugom.To je ljubav koja se ne moze opisati recima.
Samo se moze positovetiti sa gluposcu.
A ti sad priznaj da se zezas ovde-jer niko iole cist ne moze ovako definisati i postavljati stvari:lol:

Moze brak naravno da funkcionise, znamo svi kako funkcionisu...:hahaha:
Sve postane jel tako jedna velika obaveza? Monotonija? Sve ostalo je vaznije jer ce partner ionako biti stalno tu?
Pa nece, "oticice" i on negde, gledace i on svoje obaveze samo prema drugarima, pivu, uzivace u kladionici pored TV-a, a na tvoje dosadno zvocanje o "roditeljima" dolazice tek kad ogladni i samo zato - dakle ipak ce naciniti neki kompromis da bi dobio nesto (hranu) ali samo zato, ne zato sto mu je zaista stalo do TEBE :hahaha:

Ovde se ne radi o obavezi prema roditeljima, nego da roditelj bukvalno kroz novac kontrolise kako ce izgledati veza, roditelj je taj "pas vodic" koji brine o buducnosti, njenoj karijeri, a ako se zadrzi duze sa mnom u krevetu moze se desiti da zapostavi karijeru zaboga :D

Tesko je se boriti protiv racionalnog, protiv straha "jao zavisicu od njega", sta ako me ostavi...Ironija je da ce ceo zivot provesti u strahu, i na kraju njihov najveci strah ce ih naposletku i zadesiti, jer umesto da su bezrezervno volele bezrazlozno su se plasile....

da, to bi bio slucaj ako osoba ne bi osecala nista prema meni.

ali ako se radi o osobi koja nesto oseca, i verbalno tvrdi da oseca i to MNOGO, onda jednostavno mora to dokazati na neki nacin, drugacije meni uvek izgleda kao da pokusava da me manipulise (sto vi zene naravno obilato koristite) i jednostavno gubim sva osecanja da to postaje cak i zamorno.

life is full of difficult choices...
Извини, а зашто би неко био с тобом у вези, говори ти да јој је стало, а ти мислиш да је у питању манипулација?

Манипулација је јер је још увек зависна од родитеља којима не жели да се супротстави због тебе?

Ај' мало поради на сигурности у себе....то ти је савет.;)

Back