Nije to zena ta...

Dobro de, tu decu nije bas trebalo olako svrstati na tu listu, ne verujem da bih joj to zamerao ako su naravno deca NASA; nego mi je palo na pamet kao nesto na sta se muskarci generalno kasnije zale da su zapostavljeni zbog dece, gde li sam to procitao....

Xa,xa mali sa decom ili bez njih ,u svakom slucaju ja bih te zapostavila:D
A mislim da nisam jedina;)
Zato bolje menjaj svoje kriterijume,da te ne bi i Bog (ili u sta vec verujes)zaboravio:lol:

Po recima bi ona ispala 100 puta emotivnija od mene, ali joj fali da predje malo vise na dela i da se okane ideje da sam ja u istom rangu kao njena baba i keva, da ne mora da ga pusi, da smo mi jednaki...:hahaha1:

Naravno zene da smo mi muskarci jednaki sa vama, kao sto su Venera i Mars jednaki ili sunce i mesec. :hahaha:

Zadnji put se iscudjavala sto 2 nedelje nije bilo seksa. Nece da se digne. Uhhhhh zabole me. Odem i izdrkam ga i radi bez greske i ja zadovoljan, a ti zeno ako ti je do seksa kitu u usta pa da vidis kako se dize, ili barem minimum bez smaranja i pogresnih pitanja u krevetu i bices zadovoljena :rotf:

Nego feministkinje su nasle gomilu computer-nerdova koji su jadni u svom mraku umislili da je seks bog zna sta, pa onda vrte i vezbaju se na njima kako su "jake zene" i ucenjuju ih seksom mesecima, ili cak i posle u toku veze...A posle se zale sto ih boli glava :dontunderstand:

Nego to na ledja kurcinu unutra i neka vristi...boli...boli i mene kad se pravi pametna puno...:mrgreen:

А јеси ли размишљао о томе да пробаш са мушкарцима? :think:

Nije ta neko o kome danima cu misliti,
niti i jednu suzu zbog njenog bola pustiti,
nije to zena ta sto bi celu sebe pruzila,
da bi zaista celog mene dobila...

Ukratko moji zahtevi koje ocekujem da partnerka ispuni su sledeci, ovim redom:

1. da se prvo suprostavi svojoj kevi, vec je odrasla dvadeset-nesto joj je, a jos uvek ce keva da joj govori da li sme da izadje uvece i dokle sme da ostane :roll:
2. to ona pravda time sto je keva izdrzava i placa joj prestizni privatni fakultet, kola itd.
odlicno. sledece sto treba da uradi je da prekine bilo kakav kontakt sa kevom, da je se odrekne i vrati joj sve kreditne kartice. (isto vazi i za drugog roditelja)
3. sve sto joj je potrebno dobice od mene i zivece sa mnom i imace karijeru, mozda ne u pocetku tako uspesnu kao sto u svom idealnom svetu ZAMISLJA, ali prednost je da ce stalno biti uz mene
4. na vrata moje kuce mora doci potpuno gola, cak i bez donjeg vesa, i na kolenima prekoraciti ulaz
5. svoju dekleraciju ljubavi uz opis koliko me voli mora dopuniti klauzulom "with all my soul and body I belong to you for all ethernity"
i potpisati krvlju na pergamentu od koze ili direktno na mojoj kozi (ledjima)

Tada cu joj ispuniti jednu zelju, i jedino tada bih mogu da budem 100% NJEN i da to zaista osecam :heart:

A ja mislila da one što umisle da su neka druga ličnost Napoleon ili Bog (kao u ovom slučaju) drže pod medikamentima u posebnim ustanovama......:roll:

Po recima bi ona ispala 100 puta emotivnija od mene, ali joj fali da predje malo vise na dela i da se okane ideje da sam ja u istom rangu kao njena baba i keva, da ne mora da ga pusi, da smo mi jednaki...:hahaha1:

Naravno zene da smo mi muskarci jednaki sa vama, kao sto su Venera i Mars jednaki ili sunce i mesec. :hahaha:

Zadnji put se iscudjavala sto 2 nedelje nije bilo seksa. Nece da se digne. Uhhhhh zabole me. Odem i izdrkam ga i radi bez greske i ja zadovoljan, a ti zeno ako ti je do seksa kitu u usta pa da vidis kako se dize, ili barem minimum bez smaranja i pogresnih pitanja u krevetu i bices zadovoljena :rotf:

Nego feministkinje su nasle gomilu computer-nerdova koji su jadni u svom mraku umislili da je seks bog zna sta, pa onda vrte i vezbaju se na njima kako su "jake zene" i ucenjuju ih seksom mesecima, ili cak i posle u toku veze...A posle se zale sto ih boli glava :dontunderstand:

Nego to na ledja kurcinu unutra i neka vristi...boli...boli i mene kad se pravi pametna puno...:mrgreen:

Joj mukice moja...Mora da si se sakrio u špajz pa ovo kuckaš krijući od žene.....:hahaha:
Ništa grđe od papučarčića...kad dođu na forum i počnu da umišljaju svašta......

E da, nisu ni forumske ikone ono što su nekad bile, omekšalo to nekako, raspilavilo se, kao da su zaljubljene. Nekad su i za mnogo blaže stvari skakale ljudima na kičmu. Kad se setim tema o feminizmu, emancipaciji... Horor... A kako li je tek bilo u kamenom dobu, kad nas dvoje nismo ni bili na Netu. :)

1. da se prvo suprostavi svojoj kevi, vec je odrasla dvadeset-nesto joj je, a jos uvek ce keva da joj govori da li sme da izadje uvece i dokle sme da ostane :roll:
2. to ona pravda time sto je keva izdrzava i placa joj prestizni privatni fakultet, kola itd.
odlicno. sledece sto treba da uradi je da prekine bilo kakav kontakt sa kevom, da je se odrekne i vrati joj sve kreditne kartice. (isto vazi i za drugog roditelja)
3. sve sto joj je potrebno dobice od mene i zivece sa mnom i imace karijeru, mozda ne u pocetku tako uspesnu kao sto u svom idealnom svetu ZAMISLJA, ali prednost je da ce stalno biti uz mene
4. na vrata moje kuce mora doci potpuno gola, cak i bez donjeg vesa, i na kolenima prekoraciti ulaz
5. svoju dekleraciju ljubavi uz opis koliko me voli mora dopuniti klauzulom "with all my soul and body I belong to you for all ethernity"

Tada cu joj ispuniti jednu zelju, i jedino tada bih mogu da budem 100% NJEN i da to zaista osecam :heart:

Хм... па, скоро све то исто је са кевом онда, једино што није гола пред њом. Бонус! Не исплати се ;)

Zar ne mislis da je to tu mac,pa zasto da se odrekne roditelja ,samo mi reci jedno ,jel bi se odrekao svojih?Pa moze ti neko pripadati dusom i tjelom ,a da se ne odrekne vlastitih roditelja ,imam troje djece,ne trazim od njih poslusnost ,niti lojalnost ,nek budu svoji ,neovisni.Ali moram priznat da bi me zaboljelo kad bi me se odrekli.
Ja ne spadam u onu vrstu ljudi koji ocekuju da im djeca vracaju ljubav,ali neko postovanje valjda zasluzujem,pa bar toliko da me se ne odreknu kad jednom nadju zivotnog partnera.Nadam se samo da nece naci neku osobu koja ima ego ko Empajer stejt bilding ,vec neku normalnu:dontunderstand:

Ček' malo! Ti li si onaj što je pitako da li (ili kako) kazniti roditelje?
O, bruko jedna!
Tamo si se žalio da ti mamica nije dala dovoljno novaca, sad hoćeš da je se odrekneš i da je menjaš za devojku koja će se takodje odreći svojih roditelja...
Sve te nešto žulja, sve ti smeta... Došao si ovamo da nam prosipaš svoje "bisere".
Ti si jedan je**ni-nedoje**ni-dr**vi-skot! U pravu je Mirka, kad pronadješ devojku kojoj ćeš da govoriš šta da misli i radi, molim te dodji ovamo i uveseli nas pričom kako su žene dosadne, glupe i zle.

P.S. Ako ova tema dosegne još samo jednu stranicu, treba da te streljamo za primer.

Back