nije tema o trojci

Prevara je jedino ako bude penetracije po toj logici.
Mislim da je ovo "musko" pitanje, i konkurencija, muskarci se ne nadmecu sa zenama ko je lepsi, jaci, zgodniji, bolji hebac i veci frajer vec sa drugim muskarcima, tako da ako ga prevari sa muskarcem znaci da je on neostvaren kao muskarac.
Mozda je i lakse da ga prevari sa zenom jer on ostaje hebac, a ona je kriva kad ne voli muskarce.

ja se predajem,idem da spavam,pa da se probudim oko 4 ,pa da se smaram ovde sam.Tako mi zanimljivije.Sto da vi mene ovde mozgate?
prvo kazes da vara,sada menjas,prelazis na mogucnosti odvlacenja.I na sta ja sada da odgovoram,na temu,ili promenu teme?
naljutio sam se:bye:

pa prati nas bre hahahhah...ajde laku noc ja ustajem kad i ti...ljub

Prevara je jedino ako bude penetracije po toj logici.
Mislim da je ovo "musko" pitanje, i konkurencija, muskarci se ne nadmecu sa zenama ko je lepsi, jaci, zgodniji, bolji hebac i veci frajer vec sa drugim muskarcima, tako da ako ga prevari sa muskarcem znaci da je on neostvaren kao muskarac.
Mozda je i lakse da ga prevari sa zenom jer on ostaje hebac, a ona je kriva kad ne voli muskarce.

pise/paralelna veza ne prevara kao prevara

vec da postopji mogucnost da mu ta riba odvuce devojku time sto ce da je skapira sexualno, kao ni jedan muskarac
e tu smo.....ajmo sad sta kazete
Previse racunas na moc zena .Ipak je kita jak adut .Ja kad vidim muskarca kraj moje zenske
odmah imam zelju da ga istucem , dok kad vidim zenu ne vidim opasnost . Uostalom , kad bih
vidio da mi se muva oko zene upozorio bih je da bi i ona mogla biti hebena , a ona neka vidi sta ce .:cool:

Previse racunas na moc zena .Ipak je kita jak adut .Ja kad vidim muskarca kraj moje zenske
odmah imam zelju da ga istucem , dok kad vidim zenu ne vidim opasnost . Uostalom , kad bih
vidio da mi se muva oko zene upozorio bih je da bi i ona mogla biti hebena , a ona neka vidi sta ce .:cool:

nemoj biti tako siguran u to sto pises...ako je muskarcu kita najjaci adut...e onda u pm

Не знам, нисам психолог а ни видовит да бих знао шта је у глави тог појединца што је рекао то.. Можда неки трип.. Не знам.. Ја искрено верујем да ће се превара десити свакако, само је питање времена, али би ми било болесније да ме превари са женом... Мада има мушкараца који су у фазону "боље да се испостави да је лезбејка него да је отишла зато што је други бољи", мада и не капирају да други не мора бити бољи да би она отишла, она ће отићи овако или онако..

kao sto naslov kaze odmah da preveniramo budalastine o trojci itd...
momak je rekao devojci da joj prevaru sa muskarcem nikada ne bi oprostio,ali da mu ne bi smetalo da ga vara sa zenom,tj da ona ima paralelnu vezu sa drugom zenom.pri tom on nema nista od toga,nikakve trojke gledanje itd.e sad mene zanima kako to da se muskarac nije osetio ugrozeno u toj situaciji,zasto ih ugrozavaju samo pripadnici iste vrste:D

Kad bi drustveno pravilo(program) bilo da je najveca prevara jesti sargarepu onda bi muskarci klali svoje zene ako bi ih uhvatili na delu kada jedu salatu sa sagrarepom,
ovako muskarci su programirani da je najvece zlo kad im zena spava sa drugim muskarcem, druge kombinacije su retke tako da se masovno ispiranje mozga za njih ne sprovodi, pa samim tim muskim dronovima takvo nesto i ne smeta.
To je inace robotizovani zivot u kome ucestvuje 99% zemaljske populacije.

momak je rekao devojci da joj prevaru sa muskarcem nikada ne bi oprostio,ali da mu ne bi smetalo da ga vara sa zenom,tj da ona ima paralelnu vezu sa drugom zenom.pri tom on nema nista od toga,nikakve trojke gledanje itd.e sad mene zanima kako to da se muskarac nije osetio ugrozeno u toj situaciji,zasto ih ugrozavaju samo pripadnici iste vrste:D

Meni je to glupost, imaš vezu,kao ne smeta mi ili ipak smeta,vara me a ja znam, to i nije neko varanje, ne smeta mi što je sa drugom ženom, sve je to neiskreno...

I da se nadovežem.
Evo ja kao muškarac ponosno izjavljujem da se radi o licemerstvu kad su u pitanju "odnosi" utroje.
U trojci je ne moguće da ne postoji veza (neka) između svo troje učesnika.Ako ne postoji to i nije trojka, već tri osobe tolerišu jedna drugu sa velikom količinom stresa.
Oni koji to ne priznaju se samozavaraju ili uopšte ne treba da se upuštaju u takve odnose.
Direktno rečeno trojke su same po sebi,po svom karakteru, nekako biseksualne,jedino tako imaju smisla.Ako to važi za žene u trojci, zašto onda ne važi i za muškarce.
Zato kažem da se radi o puno licemerstva.

Poslednja izmena:

Zbog muske sujete.
Zato sto se muskarci uvek i svuda uporedjuju samo sa drugim muskarcima.
To koliko se zene uporedjuju sa drugim zenama je apsolutno nista u odnosu na musku sujetu.
Zato su muskarci generalno teski iskompleksirani pajseri.

Zbog muske sujete.
Zato sto se muskarci uvek i svuda uporedjuju samo sa drugim muskarcima.
To koliko se zene uporedjuju sa drugim zenama je apsolutno nista u odnosu na musku sujetu.
Zato su muskarci generalno teski iskompleksirani pajseri.

За ово треба да те буде срамота колико си глуп, ево мајке ми.

Ми имамо ривалитет, тј такмичимо се често и другарски, али када причаш о поређењу оно преко сујете, па ту женама не можемо да присмрдимо.

Back