Nightwish

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_of_Night
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma sapunica:Tarja je postala previse uobrazena,njen muz se sve vise upetljavao,ona se sve vise udaljavala od benda (nije zelela probe,turneje,imala posebna vozila..itd..) Tuomas vise nije zeleo da ona peva njegove tekstove..nekako ga i razumem,ali Tarja je billa zastitni znak Night-a..imali su tu auru sa njom i to je..

novi album sam slusao veoma malo,a za to nema ni potrebe pored dobre zalihe starih

eto,umesto novog remek dela poput albuma Once vise ne znam ni sta ocekivati od njih

Ja sam tek skoro pocela onako temeljno da slusam ovaj novi..ali sasvim polako,cisto da mi se ne zavrti u glavi od promene..

Once..pocinje sa pesmom kao sto je Dark Chest,preko Creek Mary..pa Ghost love Score..ako nije remek delo nek umrem sad!

dobar im je spot za The Islander...tek sada sam zapravo prvi put i čula tu pesmu, iako album imam otkad je izašao :neutral: Marco izvlači ceo bend na površinu, bre, Tuomas uopšte više nije što je nekada bio.

Ja sam tek skoro pocela onako temeljno da slusam ovaj novi..ali sasvim polako,cisto da mi se ne zavrti u glavi od promene..

Once..pocinje sa pesmom kao sto je Dark Chest,preko Creek Mary..pa Ghost love Score..ako nije remek delo nek umrem sad!

spremao sam se da izdvojim jedan dan samo za ovo novo cudo medjutim u medjuvremenu sam nasao Live in Montreal sa Anet i smucio mi se zivot... shavtio sam da ih ocigledno nikad necu cuti uzivo jer bih se strasno razocarao

dobar im je spot za The Islander...tek sada sam zapravo prvi put i čula tu pesmu, iako album imam otkad je izašao :neutral: Marco izvlači ceo bend na površinu, bre, Tuomas uopšte više nije što je nekada bio.

Potpisujem.Konacno je i Marko dobio pet minuta.The Islander je jedna od boljih..Poet & the Pendulum pokusava nesto da popravi Tuomasa..

Bas sam se pitao de li je Nightwish tema... Once je stvarno njihov najbolji alibum, Trajra kraljevski peva, ali ako su istinite one price zasto s je izbacili onda tako i treba...

Bas pre neki dan sam preslusao ceo Dark Passion Play... Nije uopste los, ali Once je ipak zakon

Ako je istina ono zashto je Tarja izbachena,onda je ovako bolje-ostali chlanovi su opushteniji.Jeste da Anette i nema neke glasovne sposobnosti,ali shta je tu je,Tarja se nikada vishe necje vratiti i to treba prihvatiti.

Na novom albumu mi se svidjaju pesme Sahara,Last of the Wilds,7 Days to the Wolves,Amaranth,Bye Bye Beautiful i japanese bonus track-Escapist !

Razmishljam o odlasku na EXIT,ali nzm,msm da cju se razocharati kada budem chuo kako Anette peva stare pesme.

Back