Reaperes
Obećava
- Poruka
- 100
Nisam čula da Phantom Of The Opera nije njihova pesma..ali svakako ne bih reagovala kao tvoj drug..
Ako nije njihova..šta sad..
Al' šta ćeš iznervirao se dečko.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam čula da Phantom Of The Opera nije njihova pesma..ali svakako ne bih reagovala kao tvoj drug..
Ume i on da peva i to jako dobro.....Super je otpevao pesmu Carpenter i Beauty and the beast...
While your lips are still red-wolem pesmu,a spot im je iz nekog filma...zasto ima pedofilski prizvuk???jel zato sto je Marco mator ili???...
Bye,bye beautiful je jedina pesma pored Amarantha koja mi se svidja sa njihovog novog albuma...bila ili ne posvecena tarji,dobra je..
Ja sam zaluđena Nightwishom
Obozavam ih, oni su sjajan bend sa sjajnom muzikom i textovima, a i vokalom dok je Tarja bila tu...
Ovu novu ne slušam jer mi se jednostavno ne dopada kako zvuči..Prosto sam bila navikla na Nightwish onakav kakav je bio sa Tarjom i ovo sad mi se ne svidja...
a i grupom his infernal majesty koliko vidim(=
i meni su oni bash super, mada ovaj novi album im i nije neshto
Naravno! HIM i Nightwish su najbolji bendovi!
A što se tiče novog albuma Nightwish-a (ako si na njega mislila),uopšte mi se ne svidja,prvenstveno zbog pevačice koja ne ide uz Nightwish..
Videla sam na Wikipediji da su kao odlučili da "Phantom Of The Opera" neće više izvoditi bez Tarje...Po meni gomilu pesama bez nje ne bi trebali da izvode jer ova nova nema glas kao Tarja i ne može tako kvalitetno da otpeva mnoge pesme...![]()
A što se tiče novog albuma Nightwish-a (ako si na njega mislila),uopšte mi se ne svidja,prvenstveno zbog pevačice koja ne ide uz Nightwish..
Videla sam na Wikipediji da su kao odlučili da "Phantom Of The Opera" neće više izvoditi bez Tarje...Po meni gomilu pesama bez nje ne bi trebali da izvode jer ova nova nema glas kao Tarja i ne može tako kvalitetno da otpeva mnoge pesme...![]()
nisu oni propali, josh zgrcu pare
mislila sam na novi album i nw-a i him-a
eto kakv nam bend propade
-da, ali ne tako puno k`o pre, jer su mnoge razočarali..........
dovoljno, ne brinem se ja za njih