Nightwish

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_of_Night
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart
as compass

This is me for forever
One without a name
These lines the last endeavor
To find the missing lifeline

Oh how I wish
For soothing rain
All I wish is to dream again
My loving heart
Lost in the dark
For hope I'd give my eveything

Ne slušam preterano metal ali obožavam Nightwish,čuo sam isto da su otpustili Tarju i nisam do sad odslušao ni jednu pesmu sa ovom novom,omiljene pesme su mi Wish I had an Angel i She is my sin.

Pridruzujem se preporukama da ne slushate Dark Passion Play,to jednostavno nije muzika Nightwisha...nije prepoznatljivi power symphonic metal koji su svirali do sad i po chemu su stekli slavu...

Ja ne kazem da su oni sada losi. I Anet ima zanimljiv glas, ali to je sada potpuno drugacija muzika... drugi stil kao sto rekoh, koji meni iako razlike nisu prevelike smeta... Ali kako stari Nightwish ima dobru zalihu, prezivecu :)

@antipater

ha ha ha ovo ti je dobro... jedna od mojih omiljenih, vidjena na potpuno drugaciji nacin...

Poslednja izmena:
Obozavam Nightwish, :worth: :worth: :worth: trenutno su mi na nekom 2. mestu po vaznosti :mrgreen: Ali slusham ih tek od nedavno, skinula sam DPP i bio mi je extra, pre sam neshto tripovala da mi se ne svidja taj Tarjin stil... tako neshto, uglavnom - bila sam glupo dete :) Sad slusham i stare i nove pesme, bolje su mi stare, ali nisu ni ove sa Anette loshe, jeste da to vishe nije onaj Nightwish, ali pesme same za sebe nisu loshe... a slusham i Tarju sada... :mrgreen:

neko je pitao kakav je bio koncert
jako dobar je bio
jeste da anette nije mogla bash da otpeva kako treba i to...ali meni je bilo lepo..devojka se bash trudila da napravi dobru atmosferu i zabavna je :)

Ma kakva Tarja, Emppu rulz! :heart:
Bila sam u prvom redu na Exitu, stvarno su mi super, ali iako nikad nisam posebno simpatisala Tarju (sem glasa naravno, inace mi ne bi bili jedni od omiljenih bendova), stvarno nisu ono sto su bili. Ali mislim da nije lose sto su se promenili, ako ako. Jedino sto sam bila sokirana sto neke stare pesme koje je Anette pevala uopste nisam prepoznala dok nisam cula Emppuove rifove... :thumbdown:

Uh, promakla mi Emppuova trzalica za milimetar :otkacio::hahaha: drugi put.:P

Back