Nightwish

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_of_Night
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vi niste normalni. Nije Tarja najbitnija u bendu. Tachno je to da ima bolji glas od nove, ali vidite kakva je ***** i shta je sve radila?! Jel ste prochitali oproshtajno pismo??? I ove njene solo pesme vishe vuku na pop nego na metal.:evil:

Pa šta god da je radila, mene to ne zanima...Ja sam samo slušala njihove pesme jer su zejedno bili sjajni,a ovako privatno-mogu da budu bilo kakvi..
Bedak je što su se tako "posvadjali" i što je to uticalo na Nightwish.
Sad šta je, tu je... :)

Vi niste normalni. Nije Tarja najbitnija u bendu. Tachno je to da ima bolji glas od nove, ali vidite kakva je ***** i shta je sve radila?! Jel ste prochitali oproshtajno pismo??? I ove njene solo pesme vishe vuku na pop nego na metal.:evil:

Tuomas je najbitniji, ali jb.g kad on ne pjeva, bar ne uspjesno.
Kako se diviti tekstu kada ge neko pjeva neodgovarajucim glasom i ne govori engleski dobro :neutral:

Tarjina solo karijera je njena stvar, nije problem sto ona ne moze da odluci hoce li pop ili metal dalje
... ali
i NW je nastavio vise u pop nego metal stilu, to je problem :neutral:

Ja sam prosle subote bila na njihovom concertu u Lisabonu...bilo je savrseno! Anette me je iznenadila! mnogo je dobra uzivo, vrlo komunikativna i simpaticna. Njen glas, iako je drugaciji od Tarjinog, jednako je dobar...svidja mi se sto je topliji i sladji, i donosi nesto novo pesmama. Od starih pesama, svirali su "Dark Chest of Wonders", "The Siren", "Wishmaster", "Dead to the world", "Nemo", "Wish I had an angel", "Ever Dream" i super su ispale sa njenim glasom.

bila je ***** prema svima u bendu
ignorisala ih je, nije razgovarala sa njima, izbegavala susrete, trazhila zasebne prostorije na koncertima...
i dosta drugih gorih stvari
bukvalno su se gledali samo na koncertu i deljenju love :P

jel ima ovde neko ko je zaludjen nightwish-om?
imala sam jednog druga koji ih mnogo voli, i kad sam mu rekla da pesma "the phantom of the opera" nije njihova on se naljutio na mene, reko mi da lazhem, svakakvim imenima me nazivao i vishe ne prichamo. meni je to mnogo bolesno.:frown:

Ja sam zaluđena Nightwishom :D
Obozavam ih, oni su sjajan bend sa sjajnom muzikom i textovima, a i vokalom dok je Tarja bila tu...
Ovu novu ne slušam jer mi se jednostavno ne dopada kako zvuči..Prosto sam bila navikla na Nightwish onakav kakav je bio sa Tarjom i ovo sad mi se ne svidja...
Nisam čula da Phantom Of The Opera nije njihova pesma..ali svakako ne bih reagovala kao tvoj drug..:D
Ako nije njihova..šta sad.. :)
Al' šta ćeš iznervirao se dečko. :lol:

Back