black cherry
Obećava
- Poruka
- 89
izbegavam Exit ali da je tu pevacica koju zelim da cujem isao bih pesice do tamo... ovako,nista od toga jer ovu curku ne mogu da slusam
-me 2!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izbegavam Exit ali da je tu pevacica koju zelim da cujem isao bih pesice do tamo... ovako,nista od toga jer ovu curku ne mogu da slusam
Evo spot za pesmu "The Islander" ...Mnogo mi se svidja : )
Ide li neko na Exit ove godine da vidi uzivo NW? Ja sam iz Subotice i trazim saputnika istomisljenika.
ja idem,samo cekam da krenu da se prodaju jednodnevne karte (od 2.juna) Nightwish su Nightwish,idem u ime onih starih dana!![]()
Ma sta znam,mene nesto ipak vuce..Kad vec nisam videla Nightwish od pre...mada znam da su oskrnavili neke svete stvari-EverDream,Wishmaster..ma nevredi brate,smucili bi mi se stari dani sa ovom
novi album sam slusao veoma malo,a za to nema ni potrebe pored dobre zalihe starih
eto,umesto novog remek dela poput albuma Once vise ne znam ni sta ocekivati od njih
Ja sam tek skoro pocela onako temeljno da slusam ovaj novi..ali sasvim polako,cisto da mi se ne zavrti u glavi od promene..
Once..pocinje sa pesmom kao sto je Dark Chest,preko Creek Mary..pa Ghost love Score..ako nije remek delo nek umrem sad!
dobar im je spot za The Islander...tek sada sam zapravo prvi put i čula tu pesmu, iako album imam otkad je izašaoMarco izvlači ceo bend na površinu, bre, Tuomas uopšte više nije što je nekada bio.
dobar im je spot za The Islander...tek sada sam zapravo prvi put i čula tu pesmu, iako album imam otkad je izašaoMarco izvlači ceo bend na površinu, bre, Tuomas uopšte više nije što je nekada bio.
ja idem,samo cekam da krenu da se prodaju jednodnevne karte (od 2.juna) Nightwish su Nightwish,idem u ime onih starih dana!![]()