Techlady
Početnik
- Poruka
- 39
I on i ona to hoce, ali eto ne smeju to da urade jer onda nece nastaviti da uzivaju u detinjstvu? Ne seri 'leba ti...Ranije su se i vencavali u ranijim godinama, a danas se samo prcaju...taman je kako treba.
To u vezi psihicke zrelosti mi nije jasno...sta, ako devojka pocne da se prca pre 14-e to znaci da ce posle da postane mentalno obolela ili sta?Pa cim se ona pocne jebati to znaci da ona to zeli i tu je kraj diskusiji o tome...druga je stvar ako neko tu klinku decko "natera" na seks...
Znam klinku koja se punila sa 12 god. i sad je sasvim normalna devojka...stavise normalnija je od vecine njenih godisnjakinja...
U koga deca imaju najvise poverenja? U starije. Znaci trebaju se prcati sa nekim pedofilima...
Inace, nervozan sam i dosadno mi...nemo' se ljutis ako ti deluje da sam te napao...
P.S. Koliko imas godina?
Vidi,ovaj...devojke nakon odnosa postaju mnooogo ozbiljnije i ne ponasaju se vise detinjasto,mislim ima izuzetaka,ali retke su...prosto mi je zao sto ne iskoriste vreme detinjstva na neke druge stvari,seks mogu imati ceo zivot i uzivati u njemu,cemu zurba?
Vecina tih mladih devojcica podlegnu odnosu,da bi postale ''ribe'' u drustvu ili npr. neko je nagovorio,ili bilo koji drugi nebulozni razlog...

Zar devojcica sa 13,14,15 godina ima TOLIKU zelju za seksom koju ne moze da istrpi vec mora da je utoli...
pa to je smesno...Nece niko postati nenormalan,daleko od toga,ali da ona ne moze da izdrziii,pa nije zivotinja
ali ima razloga i zasto se na televiziji pre pocetka odredjenog programa istice uzrast kome je program namenjen,tj kome ne...zasto onda filmovi sa ''tim'' scenama nisu preporuceni odredjenom dobu? U vecini se slazem sa tobom...ali razumes li me?
Na kraju pedofili najbolje prosli

P.S. Ma zar je bitno?

Ranije su se i vencavali u ranijim godinama, a danas se samo prcaju...taman je kako treba.
Pa cim se ona pocne jebati to znaci da ona to zeli i tu je kraj diskusiji o tome...druga je stvar ako neko tu klinku decko "natera" na seks...
U koga deca imaju najvise poverenja? U starije. Znaci trebaju se prcati sa nekim pedofilima... 
to sve sa jos novcem,je skroz druga tema ...