Nick/aFatar

originalni trejmarkovani nik je izazivao zanimljivije reakcije
a najbolji avatan na svetu je onaj
I :heart: krstarica
jel se to beše dobijalo za ban ili kako?
inače ovaj sad
očigledno
predstavlja pojam koji jako volim i jako me pali
a avatar ....
evo sad ste me podstakli da ga promenim
logika neka

moj nik je moja all time favorite pesma, mog all time favorite benda... a avatar je dosao slucajno, nakon sto sam postala opsednuta serijom... nema nikakve simbolike ni jedno ni drugo
osim sto je kalisi cupafa kao ja, i sto sam od uvek htela da imam belog konja :lol:

da udarim kontru sofijinom svetu :mrgreen: .....salim se samo me inspirisala
mene ne tangira kako se zovete u rl

ali me kopka zasto bas taj nick i avatar imate, jer to gledamo kad caskamo, a nekako povezujem sa karakterom, afinitetima i sl....
sta znaci, sta vas je inspirisalo da ga stavite .....

molim da mi se ne prebacuje tema jer me iteresuju ljudi koji pisu ovde (a to su ljsovci i domoroci sa ovog pdfa)
ako moderacija smisli da ne odgovara tema neka zakljuca, ali bez prebacivanja molim

ne rekoh za sebe
nick je lapsus drugaricin odavno koji je napravila u sred neke price, slatko me nasmejao, sad zamislite kako bi to izgledalo:lol: a i zvuci ludo, paradoksalno.... sto ja jesam :mrgreen:
a afatar - razume se cats rule :mace: :heart:

a nik po pesmi
u tom trenutku dok sam se registrovala vrtela se pesma i ja ubodem taj
a aFatar nem pojma
svideo mi se posto je blesav

Prvi nik mo je bio JauLjubavVerujem
I dugo sam bila poznata po tome
Zasto bas taj stari nik
Zato sto sam tavka, stvarno verujem da je ljubav najbitnija od svega na svetu

A sto sam promenila u Earring
Earring je Mindjusa a Mindjusica je nadimak koji sam dala cerki

A avatar - to mi je omiljeni lik iz crtaca i nekako se uvek osecam kao Dusko kada ga prigrli ledeni covek i kaze mu : Mazicu ga pazicu ga i zvacu ga Djordje
*******, ona faca koju Dusko ima - to sam :lol:

mislim sve je intimno al ebi ga znamo se tolke godine nista nije tajna

originalni trejmarkovani nik je izazivao zanimljivije reakcije
a najbolji avatan na svetu je onaj
I :heart: krstarica
jel se to beše dobijalo za ban ili kako?
inače ovaj sad
očigledno
predstavlja pojam koji jako volim i jako me pali
a avatar ....
evo sad ste me podstakli da ga promenim
logika neka

Danas je subota.
Primaju samo hitne slučajeve.
Nema problema, taj si !
Ne dangubi, već kreni odmah !

Poslednja izmena:
...kad sam se ''registrovala'' videh nik pajabajagi...
Pretpostavljam da se chovek zove Paja, Pavle...samo sam na brzinu ''prepisala'' ne razmishljajutji koliko je jabajagi bezvezan nik...:lol:
Nisam ga menjala jer mi je nebitna lepota istog, a avatar menjam povremeno...mada sam se najvishe vezala za malog slatkog glupka smajlija pod stolicom...

...kad sam se ''registrovala'' videh nik pajabajagi...
Pretpostavljam da se chovek zove Paja, Pavle...samo sam na brzinu ''prepisala'' ne razmishljajutji koliko je jabajagi bezvezan nik...:lol:
Nisam ga menjala jer mi je nebitna lepota istog, a avatar menjam povremeno...mada sam se najvishe vezala za malog slatkog glupka smajlija pod stolicom...

Opce nije bezvezan
Mads kad ti nick skrate u recimo - Jaga
onda je super skroz :)))

"Пшеницу селицу" је измислио Васко Попа и откако сам прочитала ту његову песму, овај израз ми се увек мотао по глави,
запамтила сам га зато што волим Попину поезију и његове метафоре, на први поглед нешто делује нелогично, а онда се отворе нова значења.
На аватару су медведи, а то је зато што ја на питање која бих животиња била увек одговорим да бих била медведица, обавезно женка. :)

Meni je € bas cool karakter, posto ga nema na svakoj tastaturi :cool: Uzela onda nick gde moze € da se ubaci :mrgreen: Pa avatar da se slozi sa nikom... Onda neko vreme postale casne sestre popularne, gomila avatara sa kaludjericama :eek: Ja onda promenim u medicinsku sestru, pa poceli da me spopadaju medicinari na pp. Onda da izbegnem konfuziju, vratim se na casnu sestru, bar me popovi ne spopadaju :zcepanje:

Back