ublehas
Veoma poznat
- Poruka
- 10.731
Posto je prosli bio potpuna suprotnost ovome zanima me da li ce se nesto promjeniti u komunikaciji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iju a ja stalno mislila ti zenskoPosto je prosli bio potpuna suprotnost ovome zanima me da li ce se nesto promjeniti u komunikaciji.
Nick - macka od jednog druga se zove tako
Svidelo mi se, potrazila na netu ko je bila Nemesis
pronasla se u opisui eto...
Avatar...ne secam se kako sam dosla do nje
niti sta sam trazila pa sam naisla na ovu sliku
al nekako me je privukla, i necu je menjati, sazivela sam se sa njom.
znaci zelena si od prvog dana ovde, automatskiбогиња одмазде и кажњавања по заслузи
...da, nick sam smislila skupa sa dragim, iz ciste zeze, nisam planirala da cu ovoliko ostati.
Avatar menjam kako mi se nesto desi, pa me asociraju neke slicice...znaci, nikakva misterija, ne pridajem neki znacaj...
kako su svi na forumu moj nick povezali sa mikrotalasnom pećkom najbolje da tako i ostane![]()
da udarim kontru sofijinom svetu.....salim se samo me inspirisala
mene ne tangira kako se zovete u rl
ali me kopka zasto bas taj nick i avatar imate, jer to gledamo kad caskamo, a nekako povezujem sa karakterom, afinitetima i sl....
sta znaci, sta vas je inspirisalo da ga stavite .....
molim da mi se ne prebacuje tema jer me iteresuju ljudi koji pisu ovde (a to su ljsovci i domoroci sa ovog pdfa)
ako moderacija smisli da ne odgovara tema neka zakljuca, ali bez prebacivanja molim
ne rekoh za sebe
nick je lapsus drugaricin odavno koji je napravila u sred neke price, slatko me nasmejao, sad zamislite kako bi to izgledaloa i zvuci ludo, paradoksalno.... sto ja jesam
a afatar - razume se cats rule![]()
![]()
nik je iz keltske mitologije, jer volim mitologiju bilo koje vrste. avatar je dovoljno bizaran za moj ukus da je zasluzio da ga stavim ispod nicka. brkata pohotna infanta, de ces bolje...
e izvini cru ,al sto mene to nervira
nik potpuno izgubi dusu kad ga promenite u nadimak kojim vas oslovljavamo
ko sad ja kad bih se prebacila u liki ili hani,pa to vise nema tu poentu
hanibal je strasan a hani je iz miloste,kad bih bila jednostavno hani to bi bilo kao da ja svakako sebe smatram jednom micom
bolje da si ostala cruella,atakualpa da je ostala to sto jeste,kvinsi da je ostala queen,ko jos,juki da je ostao
Pogledajte prilog 293777
i tako
- - - - - - - - - -
izvinite samo sam iskrena![]()
Pa u pravu si ti...samo sam u tom trenutku bila bez ideja, kao i prvi put...nijedan nick nije izabran da ima veze samnom, pa mi je bilo svejedno.
I sad mi je svejedno. :smajlikojislezeramenima:
pa meni je bas bilo interesantno da ti koja si dusica jedna da ti je nik cruella![]()
MdaSamo nikako nisam uspevala da ga opravdam.....ali jeste bilo interesantno kad forumasi pocnu da prave zakljucke na osnovu nicka, pa jos kucicu u cvecu prevedu kao vesticiju kolibu.
Smejala sam se ko luda![]()
pa datacno znam sta mislis
evo ja sam na temi alkohol napljuvala najgore one koji piju
da vidis samo kako su poceli da brane alkoseznaci samo da bi napisali suprotno
![]()
e izvini cru ,al sto mene to nervira
nik potpuno izgubi dusu kad ga promenite u nadimak kojim vas oslovljavamo
ko sad ja kad bih se prebacila u liki ili hani,pa to vise nema tu poentu
hanibal je strasan a hani je iz miloste,kad bih bila jednostavno hani to bi bilo kao da ja svakako sebe smatram jednom micom
bolje da si ostala cruella,atakualpa da je ostala to sto jeste,kvinsi da je ostala queen,ko jos,juki da je ostao
Pogledajte prilog 293777
i tako
- - - - - - - - - -
izvinite samo sam iskrena![]()