Nick/aFatar

LOL = Laughing Out Loud (smejem se naglas) ili prosto receno hahaha.
Nisam imao inspiracije za nesto drugo, a nije mogao jedan lol, pa ajde dva.

Simbolizuje to da znam sta te skracenice znace, jer dosta vremena provodim za ovom veselom masinom na netu pa pratim i znam te nepotrebne stvari.
U sustini i avatar i nick treba da mi predstavljaju one zaludjenike koje sede za kompom po ceo dan.
šta znači roflmao

na temi, javno, a iza leđa...vidiš zanimljiva konstatacija
:lol:
a ti si mene banovala za gluposti p

Nisam te ja banovala, na Igricama si samo dobio OPOMENU, a zbog vređanja na Ženama si banovan od strane njihovog moda !!!

P.S. "iza leđa", zato što ja nikada nisam bila na toj temi gde si izvršio "krivično delo" :rotf:

Zasto ste izabrali bas to korisnicko ime koje imate i sta mislite o onima koji ga menjaju

birala sam više puta uspešno:lol:
meni je to više kao neka igra. sličice, imena koja nešto lično znače u tom trenutku ili su samo trenutak inspiracije...ponekad šaljivo (kao moj stari nick Danica Čvorović recimo) ponekad nešto simbolično poput ovog kibicovanja kroz prozor...stvarno ne pridajem tome neki naročit psihološki ili kakav već značaj, da bih na osnovu promene ili statičnosti nečijeg nicka donosila zaključke o toj osobi.
zabavno mi je i to je sve:)

meni jedini dobar nik na forumu bio SamanthaJones

samo što nikad ne znaš dal je wannabe ebačica ili prava ebačica iza takvog nika

i pljas šamar :rumenko::rumenko:

...

šta je s onom tetkom helen ili hellen što je bila večiti mudrac na dipu?

da se bas kidas od smeha :lol:

rolling on floor, laughing my ass off

fala šefe srce si :lol:
(uvlačenje adminu)

- - - - - - - - - -

meni jedini dobar nik na forumu bio SamanthaJones

samo što nikad ne znaš dal je wannabe ebačica ili prava ebačica iza takvog nika

i pljas šamar :rumenko::rumenko:

...

šta je s onom tetkom helen ili hellen što je bila večiti mudrac na dipu?

a da vidiš tek Mr.Harda...i on je mišićav

ne mi veruješ
al samo od jednog forumaša znam sliku

Mr.Hard isto zvuči ............. hard
pa dobro sad kolko mu je zapravo hard to nisam proveravo, al je čoek kačio slike na ljisu ranije pa sam video

- - - - - - - - - -

kad smo kod kumstvar

aj da iskumujemo jedni drugima
i lepo izmenjamo svi nikove
bude pičvajs

e jel beše bio i nik

peachwise?

to je dobar isto

to je naš 3oki, trenutno hebim

Zasto ste izabrali bas to korisnicko ime koje imate i sta mislite o onima koji ga menjaju

Cini mi se da sa vec odgovarala na ovo pitanje...
Ovako...prvi nick na Krsti otvorih davne 2003 ili 2004, tad sam isto ime (mladost-ludost) koristila i za mail, i gde god sam se logovala.
Bas sam bila sentimentalno vezana, a rec sam nasla slucajno, u recniku, dopalo mi se znacenje i kako zvuci i... Kuckala sam svega 10-ak poruka i bukvalno zaboravila da imam taj nalog.
Drugi otvorih 2011., i to probam prvo isti taj nick i cudim se kako je vec zauzet. :rumenko: Pa mu dodam neke znakove.
Kasnije sam mahinalno kucala bez tih "dodataka" i tako upala na svoj prvi nalog. :) Istu i sifru koristila. :rumenko:
Taj mi je neaktivan, isto kao i prvi...znaci, nisu klon nalozi. Nikad nisam uporedo koristila vise naloga.
Onda sam otvorila ovaj, Slatka kao secer, iz zeze, sa sve napucenim usnama na avataru. Pa kako ostadoh, promenih ga u ovaj-Theiana, imajuci na umu- Diana. (zbog Diane Budisavljevic...mada sam dobila pitanje je li boginja? Nije, ali mu dodje na isto. :) )

Ne mislim nista o onima koji menjaju, svakom na volju, kad je vec data mogucnost promene...

- - - - - - - - - -

bas cool zvuci..a i originalno je :)

levis 501, nije posluzio kao insipracija? :)

Cini mi se da sa vec odgovarala na ovo pitanje...
Ovako...prvi nick na Krsti otvorih davne 2003 ili 2004, tad sam isto ime (mladost-ludost) koristila i za mail, i gde god sam se logovala.
Bas sam bila sentimentalno vezana, a rec sam nasla slucajno, u recniku, dopalo mi se znacenje i kako zvuci i... Kuckala sam svega 10-ak poruka i bukvalno zaboravila da imam taj nalog.
Drugi otvorih 2011., i to probam prvo isti taj nick i cudim se kako je vec zauzet. :rumenko: Pa mu dodam neke znakove.
Kasnije sam mahinalno kucala bez tih "dodataka" i tako upala na svoj prvi nalog. :) Istu i sifru koristila. :rumenko:
Taj mi je neaktivan, isto kao i prvi...znaci, nisu klon nalozi. Nikad nisam uporedo koristila vise naloga.
Onda sam otvorila ovaj, Slatka kao secer, iz zeze, sa sve napucenim usnama na avataru. Pa kako ostadoh, promenih ga u ovaj-Theiana, imajuci na umu- Diana. (zbog Diane Budisavljevic...mada sam dobila pitanje je li boginja? Nije, ali mu dodje na isto. :) )

Ne mislim nista o onima koji menjaju, svakom na volju, kad je vec data mogucnost promene...
znam da si me obavestila o promeni nicka, ali evo ja sam već zaboravio...i jednog dana bi se zapito gde li je ona slatka kao šećer nema je 200 god...
a ona tu :dash: :lol:

znam da si me obavestila o promeni nicka, ali evo ja sam već zaboravio...i jednog dana bi se zapito gde li je ona slatka kao šećer nema je 200 god...
a ona tu :dash: :lol:

:lol:
Nista strasno, ja sam zaboravila da imam sopstveni nalog. Kako sam se samo cudila kad sam "upala". :rumenko:
A slatku mozda vratim za sezonu prolece/leto 2014., retro je in. :lol:

zbog mesta na kome sam provela dvadeset godina i za koje sam bila jako sentimentalno vezana.tu sam zatrudnela,tu mi je umro brat,tu sam odgajala svoje bebe,ljubovala,samovala,pravila zurke,slusala zimi kako vetar otkida crepove,gasila 5 pozara koji su celu sumu progutali i uvek dolazili do samih vrata,a smokvicu ostavljali nedirnutu
u pocetku sam bila smokvicica,jer je nik smokvica bio zauzet.kasnije postadoh i seksi z:mrgreen:,al mislim da mi smokva bas stoji.ne volim sto ljudi menjaju nikove,rastuzim se sto vise nije isti :)
al zato ja ludujem sa avatarima,opisuju moje trenutno ludilo ;) ako se osecam ko baba,ide baba,ako se osecam seksi ide moja slika :zper:,ako sam debela,tu je debeljuca...
ovo je smokvica
535727_4980449042038_1417116861_n.jpg

Back