Nick/aFatar

e izvini cru ,al sto mene to nervira
nik potpuno izgubi dusu kad ga promenite u nadimak kojim vas oslovljavamo
ko sad ja kad bih se prebacila u liki ili hani,pa to vise nema tu poentu
hanibal je strasan a hani je iz miloste,kad bih bila jednostavno hani to bi bilo kao da ja svakako sebe smatram jednom micom
bolje da si ostala cruella,atakualpa da je ostala to sto jeste,kvinsi da je ostala queen,ko jos,juki da je ostao
Pogledajte prilog 293777
i tako

- - - - - - - - - -

izvinite samo sam iskrena :rumenko:
Jeste. Vi'š kako ja nisam htela da menjam u jaopao. :(

ja sam bila sindi dok sam bila mlada ni nerazumna..
onda sam bila ko to tamo peva, dok sam tela da budem bespolna i tajanstvena
a onda mi koja dao ime koto tamopeva
jedan drugi forumas mi poslao znacenje reci koto na japanskom
i ja odlucila da budem koto
i to je moj nik, zauvek..
avatar nemam pojma kako sam nasla, slucajno..al tad sam bila koto bic bozji i ljudi se naviki
posle sam cesto menjala , bila maslacak, i bubmara i svasta, al me svi uvek davili vrati avatar vrati avatar:lol:
nemam pojma, valjda im ide uz mene..

e da ,smokva je bolje od smokvicicicicicicica
jedino je ono sexy bilo urnebesno :lol: ne sto smokva nije sexy nego :lol:

- - - - - - - - - -

ja sam bila sindi dok sam bila mlada ni nerazumna..
onda sam bila ko to tamo peva, dok sam tela da budem bespolna i tajanstvena
a onda mi koja dao ime koto tamopeva
jedan drugi forumas mi poslao znacenje reci koto na japanskom
i ja odlucila da budem koto
i to je moj nik, zauvek..
avatar nemam pojma kako sam nasla, slucajno..al tad sam bila koto bic bozji i ljudi se naviki
posle sam cesto menjala , bila maslacak, i bubmara i svasta, al me svi uvek davili vrati avatar vrati avatar:lol:
nemam pojma, valjda im ide uz mene..
uz tebe uopste
uz tvoj lik na forumu da

e izvini cru ,al sto mene to nervira
nik potpuno izgubi dusu kad ga promenite u nadimak kojim vas oslovljavamo
ko sad ja kad bih se prebacila u liki ili hani,pa to vise nema tu poentu
hanibal je strasan a hani je iz miloste,kad bih bila jednostavno hani to bi bilo kao da ja svakako sebe smatram jednom micom
bolje da si ostala cruella,atakualpa da je ostala to sto jeste,kvinsi da je ostala queen,ko jos,juki da je ostao
Pogledajte prilog 293777
i tako

- - - - - - - - - -

izvinite samo sam iskrena :rumenko:

Pa da, ti možeš da menjaš reinkarnacije deset puta, al mi ne smemo ni da malo skratimo nik, ma ni da menjamo avatar, a sve da bi ti mogla da nas pamtiš onako mlade i lepe, u najboljim godinama, neobuzdane i interesantne.
A ti bila devojka takoreći.

Pa da, ti možeš da menjaš reinkarnacije deset puta, al mi ne smemo ni da malo skratimo nik, ma ni da menjamo avatar, a sve da bi ti mogla da nas pamtiš onako mlade i lepe, u najboljim godinama, neobuzdane i interesantne.
A ti bila devojka takoreći.

hebote jeste
bila sam u cvetu mladosti kad sam dosla :aha:
pa ne znam,to je bio deo tvog smeka,secam se ttog avatara,al nisam uspela da ga izguglam
tad si bio cool i nisi koristio smajlije :lol:
i drugo,ovaj nik imam od 2008,kako to menjam po 10 pita

da udarim kontru sofijinom svetu :mrgreen: .....salim se samo me inspirisala
mene ne tangira kako se zovete u rl

ali me kopka zasto bas taj nick i avatar imate, jer to gledamo kad caskamo, a nekako povezujem sa karakterom, afinitetima i sl....
sta znaci, sta vas je inspirisalo da ga stavite .....

molim da mi se ne prebacuje tema jer me iteresuju ljudi koji pisu ovde (a to su ljsovci i domoroci sa ovog pdfa)
ako moderacija smisli da ne odgovara tema neka zakljuca, ali bez prebacivanja molim

ne rekoh za sebe
nick je lapsus drugaricin odavno koji je napravila u sred neke price, slatko me nasmejao, sad zamislite kako bi to izgledalo:lol: a i zvuci ludo, paradoksalno.... sto ja jesam :mrgreen:
a afatar - razume se cats rule :mace: :heart:
šta me inspirisalo...? trenutno raspoloženje i razmišljanje, pa me onda neko vreme mrzi da ga menjam i tako sve dok mi ne dosadi...
recimo ovaj mi je pogodan za leto jer opisuje moje letnje aktivnosti...

hebote jeste
bila sam u cvetu mladosti kad sam dosla :aha:
pa ne znam,to je bio deo tvog smeka,secam se ttog avatara,al nisam uspela da ga izguglam
tad si bio cool i nisi koristio smajlije :lol:
i drugo,ovaj nik imam od 2008,kako to menjam po 10 pita

Da, da, to je onaj avatar što je izašao u Politici ono kad je bio izbor za nekakvog mistera -
yLe3KMr.jpg

H su dvije paralelene linije koje su na suprotnim stranama, znaci suprotnosti, obadvije su jednako dobre/lose, tj. neutralne, ali kad se spoje, zelja da budes spontan i usavrsavas se i da nekad budes i sam sa sobom, i da se druzis sa ljudima kojima se svidjas/ti se svidjaju (nemoguce je da ti se svidi neko kome se ne svidjas kao osoba), onda je to nesto lijepo.

Back