ublehas
Veoma poznat
- Poruka
- 10.731
Mislim da moj nik dosta dobro opisuje forumaski nacin pisanja zato sam ga i uzeo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto ste izabrali bas to korisnicko ime koje imate i sta mislite o onima koji ga menjaju
pa viš da je sva mračna
p
zasto?
bas me zanima odakle noc .. i to sa crticama![]()
Hteo sam da budem Drugomir, ono kao drugar sa svima, ali to je bilo zauzeto pa sam izmenio jedno slovo. Ne mislim nista lose o onima koji menjaju nikove, ali ja moj necu, kao ni avatar koji imam od pocetka ovakav.
Hteo sam da budem Drugomir, ono kao drugar sa svima, ali to je bilo zauzeto v.
aj bivša modice razjasni mi ovo ako ti nije problem...A zašto je tema otvorena na pdf Žene ?
Nik : prvi deo potiče iz detinjstva a drugi je moja muzička ljubav
Imala sam ovde davno i drugi nalog sa drugim nikom, ali pošto sam dugo bila odsutna, zaboravila sam i mejl i lozinku
O menjanju nika ne mislim ništa dobro, naročito kada to rade problematični članovi, a o tome sam razgovarala s tobom.
P.S. naziv teme nije prikladan, ovo nam nije dao kum, sami smo ga birali![]()
Zasto ste izabrali bas to korisnicko ime koje imate i sta mislite o onima koji ga menjaju
Frida je bilo ime mog prvog kucnog ljubimca, a Katsoni ulica u kojoj sam nekada zivela. Ne mislim nista o onima koji menjaju nikove.