Nick/aFatar

Zasto ste izabrali bas to korisnicko ime koje imate i sta mislite o onima koji ga menjaju

na chatu Krstarice sam upao 2003 (ili 04 ne sećam se tačno) sa nickom Spencer...kasnije sam dodao nastavak DeeLiteOrangeAdvanced...DeeLite zbog istoimenog fank benda čiju pesmu i dan danas pevušim u glavi, ovo ostalo neam pojma što...
kad sam prešao ovamo, obrisao sam ovo prvo, a kasnije i zadnja dva...kao što je poznato nisam menjao nick ni kao klon do pre par dana, kada sam klon nick preimenovao ali u isto značenje što i ovaj nick...
menjanje nickova ne tumačim kao nestabilnost, nego kao trenutnu stvar...nick nije ništa ozbiljno na osnovu čega bi mogli da sudimo o nekome...barem meni nije

sta mislite o onima koji ga menjaju

majca.jpg

?

(saće me banuje :sad2:) :lol:

- - - - - - - - - -

Hteo sam da budem Drugomir, ono kao drugar sa svima, ali to je bilo zauzeto pa sam izmenio jedno slovo. Ne mislim nista lose o onima koji menjaju nikove, ali ja moj necu, kao ni avatar koji imam od pocetka ovakav.

moderatorstvo i drugovanje sa svima ne ide
osim ako ne misliš na RL

A zašto je tema otvorena na pdf Žene ? :lol:

Nik : prvi deo potiče iz detinjstva a drugi je moja muzička ljubav :heart:

Imala sam ovde davno i drugi nalog sa drugim nikom, ali pošto sam dugo bila odsutna, zaboravila sam i mejl i lozinku :rotf:

O menjanju nika ne mislim ništa dobro, naročito kada to rade problematični članovi, a o tome sam razgovarala s tobom.

P.S. naziv teme nije prikladan, ovo nam nije dao kum, sami smo ga birali :aha:

Poslednja izmena:
A zašto je tema otvorena na pdf Žene ? :lol:

Nik : prvi deo potiče iz detinjstva a drugi je moja muzička ljubav :heart:

Imala sam ovde davno i drugi nalog sa drugim nikom, ali pošto sam dugo bila odsutna, zaboravila sam i mejl i lozinku :rotf:

O menjanju nika ne mislim ništa dobro, naročito kada to rade problematični članovi, a o tome sam razgovarala s tobom.

P.S. naziv teme nije prikladan, ovo nam nije dao kum, sami smo ga birali :aha:
aj bivša modice razjasni mi ovo ako ti nije problem...
ako jeste ne moraš
što bi ja bio gori od ostale dece ako promenim nick, a pritom sam problematičan korisnik ?

LOL = Laughing Out Loud (smejem se naglas) ili prosto receno hahaha.
Nisam imao inspiracije za nesto drugo, a nije mogao jedan lol, pa ajde dva.

Simbolizuje to da znam sta te skracenice znace, jer dosta vremena provodim za ovom veselom masinom na netu pa pratim i znam te nepotrebne stvari.
U sustini i avatar i nick treba da mi predstavljaju one zaludjenike koje sede za kompom po ceo dan, nista previse pametno ni ozbiljno.
Verovatno sam to stavio jer i ja volim da se sprdam i budem neozbiljan, pa cesto i da odem u krajnost neku, pa vise van foruma nego na njemu.

Nemam neko lose misljenje o promeni nick-a, cak sam i pre predlagao da se uvede opcija da korisnici mogu samostalno da ga menjaju, jer sam i sam zeleo da promenim nick kada sam video da mi ovaj i nije bas kreativan.
Zavisi od razloga sto se menja nick, ako su neke malverzacije i pokusaji kloniranja u pitanju onda ne, ako je nekom dojadilo ime ili nesto, pa sto da ne, mada tesko je da ih pohvatas kada se promene.

Poslednja izmena:
Frida je bilo ime mog prvog kucnog ljubimca, a Katsoni ulica u kojoj sam nekada zivela. Ne mislim nista o onima koji menjaju nikove.

baj d vej jedan od lepših, originalnijih nickova na forumu....barem meni...
obaška to što je i vlasnica nicka ko slika

- - - - - - - - - -

meni je žao što sam ugasio svoj prvi nalog :/
prenaglio sam :/

Back