Ni sa njim ni bez njega

Ne,pa to su predrasude
Pa ti slikaj,pisi,setah,plivaj,smej se
Zivot je lep

Ne ne,nisu predrasude
Htela sam da kazem da ce mi kroz 20 godina dosaditi sve ovo sto radim sada,posao,hobiji pa cu da se bacim na strikanje

- - - - - - - - - -

oklagija je rjesenje preko ledja

kupite psa to vam je zajednicka obaveza ukoliko polozite ispit pravite djecu (ovo ti je ozbiljan savjet)

Eh gde si ti bila sa savetima pre jedno 5 godina...pa pored deteta ne moze da bude dosadno
Sad mi taj savet i ne znaci mnogo,jedno dete vec imam,dosta mi je

Ne ne,nisu predrasude
Htela sam da kazem da ce mi kroz 20 godina dosaditi sve ovo sto radim sada,posao,hobiji pa cu da se bacim na strikanje

- - - - - - - - - -

Eh gde si ti bila sa savetima pre jedno 5 godina...pa pored deteta ne moze da bude dosadno
Sad mi taj savet i ne znaci mnogo,jedno dete vec imam,dosta mi je

posto sei vatrena devojka (tako sebe dozivljavas) komotno rodi jos dvoje
ljudi trebaju imati obaveze da jedva uspiju uvuci se u krevet od umora onda se ne trazi dlaka u jajetu

Svi ste culi za ono ni sa njom/njim ni bez nje/njega
Epa situacija je sledeca,zamislite da mnogo volite neku osobu,24/7 poruke,vidjate se stalno,seks odlican,on/ona je jako dobra osoba i sve ostalo sto je potrebno za dobru vezu
Ali vreme cini svoje,iako je/ga volite postaje na neki nacin dosadno,krecu svadje,redje se vidjate,nemate o cemu da pricate,i polako,svesno ili nesvesno pocinjete da povredjujete jedan drugog,volite se idalje ali vidite da nije to to
Pokusate da raskinete ali ni to ne ide
Sta mislite da je resenje?

Zajednički kreativni rad. Npr. mešanje betona i izlivanje betonskih staza :heart:

Epa situacija je sledeca,zamislite da mnogo volite neku osobu,24/7 poruke,vidjate se stalno,seks odlican,on/ona je jako dobra osoba i sve ostalo sto je potrebno za dobru vezu
Ali vreme cini svoje,iako je/ga volite postaje na neki nacin dosadno,krecu svadje,redje se vidjate,nemate o cemu da pricate,i polako,svesno ili nesvesno pocinjete da povredjujete jedan drugog,volite se idalje ali vidite da nije to to

Napravite dete. Mali i sitni problemi se uspesno resavaju velikim i krupnijijm :zaljubljena:
Zezam se. Resenje je u prici, razgovoru, dogovoru..
Vec se dobro znate tako da to nije problem.
Raskid nije najpametnije resenje jer je kako kazes dobra osoba i sa njim ti je lepo sve.

Napravite dete. Mali i sitni problemi se uspesno resavaju velikim i krupnijijm :zaljubljena:
Zezam se. Resenje je u prici, razgovoru, dogovoru..
Vec se dobro znate tako da to nije problem.
Raskid nije najpametnije resenje jer je kako kazes dobra osoba i sa njim ti je lepo sve.

pa da joj je lepo sa njim sve ne bi joj bio dosadan
možda je bilo lepo ili je umislila da jeste, ili je umislila da je dosadan :lol:

па ваљда се још више потрудити у покушавању раскида.

Puno razmisljate sto vas odvaja od uzivanja zivljenja u trenu.

Ima tu istine,barem kod mene
Ranije,kada sam i bila u ovoj situaciji koju sam opisala,sam itekako previse razmisljala,hiljadu pitanja u glavi,imala sam utisak da stalno razmisljam i razmatram ono sta bi bilo da uradim ovako,a kako bi bilo da sam uradila onako...i to se ispostavilo kao problem
Sada mi je vec malo lakse,trudim se da na neki nacin to kontrolisem

Back