Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voditeljka na RTSu nema zadatak da je pametna nego da dobro izgleda.
Као да је на другим домаћим телевизијама другачије, посебно на Пинку и Б92.
To na Havajima a ovaj u Indoneziji

.Mislim da Japan mora da se upita sta dalje da radi i neka razmisli i neka zakljuci da je dobro za Japanski narod da prijedje u Islam jer nema nikakve vajde od Sintoizma.Sa Islamom Japanci bi mogli da klanjaju i da cijeli dan provedu u Dzamiji kako bi bili blizi Allahu

Ma gde nece. Japan ti je gusto naseljen....samo kad vidis one silne kuce i kola sto nosi talas.......Sad na CNN-u vidim samo na jednoj plazi nasli su oko 300 tela mrtvih. Na jednoj plazi.
][video=youtube;4mFg-MCfn_8]https://www.youtube.com/watch?v=4mFg-MCfn_8[/video

Aman covece,kome mi da pomognemo,jadna nam majka!
Evo za onog sto mi je trazio link za onaj epicentar tsunamija i veliki vir, kovitlac!!
Inace svetski seizmolozi javljaju da je tako nesto sad prvi put vidjeno!!
Оде све у пм....![]()

Mingo, šta kaže Alah?
UKOLIKO NESTO NE URADE TOKOM SLEDECIH NEKOLIKO SATI - A NECE - OVO MOZE BITI JOS VECA KATASTROFA ...![]()

URGENT: Radiation 1,000 times higher than normal detected at nuke plant
TOKYO, March 12, Kyodo
The amount of radiation reached around 1,000 times the normal level Saturday in the control room of the No. 1 reactor of the Fukushima No. 1 nuclear power plant, the Nuclear and Industrial Safety Agency said.
The discovery suggests radioactive steam could spread around the facility operated by Tokyo Electric Power Co.
==Kyodo
UKOLIKO NESTO NE URADE TOKOM SLEDECIH NEKOLIKO SATI - A NECE - OVO MOZE BITI JOS VECA KATASTROFA ...![]()
URGENT: Radiation 1,000 times higher than normal detected at nuke plant
TOKYO, March 12, Kyodo
The amount of radiation reached around 1,000 times the normal level Saturday in the control room of the No. 1 reactor of the Fukushima No. 1 nuclear power plant, the Nuclear and Industrial Safety Agency said.
The discovery suggests radioactive steam could spread around the facility operated by Tokyo Electric Power Co.
==Kyodo

Još pominje ova moja drugarica neku ''radijaciju''.Рекли су да су се пет нуклеарки аутоматски искључиле....који малер...