gica
Legenda
- Poruka
- 54.803
nego, ide li džinovski cunami na istok?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno oni skloniji teorijama zavere mogu sve pripisati ''Haarp''-u.
nego, ide li džinovski cunami na istok?
Колико сам слушао не. Врло могуће да оде до западне обале Канаде и САД.
CUNAMI SE PRATI I ONO STO TRENUTNO ZBUNJUJE NAUCNIKE TO JE NJEGOVA BRZINA , NAIME SPORIJI JE NEGO STO JE TO UOBICAJENO ...

Veliki je to put.
)))))

Hrvati?Неко има земљотресе и цунамије, неко болесне и искомплексиране народе у комшилуку. Шта ћеш....

I Tadic ponudio pomoc Japanu!!!
Slepac nudi onom ko odlicno vidi oci!!!![]()
))))
Gledao sam sada snimke zemljotresa , impresionira ona mirnoća kod japanaca i koliko su oni samodisciplinovani ne paniče , one stometarske visoke zgrade se ljuljaju po više metara u stranu pod udarom od 8,9 pa da je nas tako nešto pogodilu u kraljevu ne bi ostao kamen na kamenu.
Oni će tamo sa lakoćom se izboriti sa posledicama zemljotresa u to nema nikakve sumnje
da, trebalo je odmoći, ako je ikako moguće))))
Gledao sam sada snimke zemljotresa , impresionira ona mirnoća kod japanaca i koliko su oni samodisciplinovani ne paniče , one stometarske visoke zgrade se ljuljaju po više metara u stranu pod udarom od 8,9 pa da je nas tako nešto pogodilu u kraljevu ne bi ostao kamen na kamenu.
Oni će tamo sa lakoćom se izboriti sa posledicama zemljotresa u to nema nikakve sumnje

Процјењују цифру на око 88 000 несталих.
Evo za onog sto mi je trazio link za onaj epicentar tsunamija i veliki vir, kovitlac!!
Inace svetski seizmolozi javljaju da je tako nesto sad prvi put vidjeno!!